kjtzemis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 γεια χαρα σε ολους, θελω να κανω μια ερωτηση εχω στην κατοχη μου ενα ps2 slim τσιπαριμενο αλλα εχει ενα θεμα λογικα με το ματακι και δεν διαβαζει τα δισκακια, καμια φορα μπορει να το πιασει και να τα διαβασει αλλα στην διαρκεια του παιχνιδιου το πιο πυθανον ειναι να κολλησει. υπαρχει περιπτωση αν συνδεσω εξωτερικο σκληρο δισκο με φορτωμενα παιχνιδια μεσα να μπορεσω να παιξω καποια παιχνιδια ετσι δλδ μεσω εξ. σκληρου δισκου?
panbil Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ψαξε για Open PS2 Loader (OPL) παιζει απο εσωτερικο σκληρο σιγουρα σε φατ απο δικτυο σε pc με το ps2 και διαβαζω και απο usb απο usb δεν το εχω οκιμασει αλλα κανε ενα κοπο και ψαξτο αλλιως το κανεις δικτυο με το pc και τα διαβαζει απο εκει
vizolover Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Σχετικό : Μπορούμε να βρούμε network adaptor για το ps2 phat από Ελλάδα; Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2015 από vizolover
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Συνδεση εξωτερικού σκληρού δίσκου με Playstation 2 FAT Εχω ένα playstation 2 fat το οποίο είναι τσιπαρισμένο .Γίνεται να συνδέσω τον εξωτερικό μου σκληρό δίσκο με USB στο Playstation 2 για να παίζω απο κει τα παιχνίδια?
dkmaster Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Ναι αν περάσεις νομίζω hdloader αλλά οι usb είναι 1.1 και δεν αξίζει για πολλά παιχνίδια 1
akmincity21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Υπάρχει λύση παιδιά για το θέμα...Το δοκίμασα στο δικό μου PS2 FAT και πλέον λιώνω με τα αγαπημένα μου games. Κλείνοντας, μετά από αρκετό ψάξιμο δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό. Ελπίζω να σας βοηθήσω έστω και με καθυστέρηση 5 χρόνων. 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα