PEPES2 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Με το fast path δεν μειώνεται ο συγχρονισμός και το ping ,μαζί; Η λέω κάτι λάθος; Καλα τα λες.
teo20net Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Είχα κι εγώ παρόμοια θεματάκια. Κάλεσα τη wind και πολύ αναλυτικά μου υπέδειξε πως να κάνω firmware update στο γνωστο ZTE. Σε 2 λεπτά λύθηκαν όλα τα προβλήματά μου. Στο site της wind υπάρχει αναλυτικός οδηγός για το firmware update, ρίξε μια ματιά.
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Με το fast path δεν μειώνεται ο συγχρονισμός και το ping ,μαζί; Η λέω κάτι λάθος; fast path = μικροτερο Ping,μικροτερο συγχρονισμο και μεγαλυτερη ασταθεια στην γραμμη. interleave= μεγαλυτερο Ping μεγαλυτερο συγχρονισμο και μεγαλυτερη σταθεροτητα στην γραμμη με σχεση το Fast
antep Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 μου πήρε λίγο χρόνο παραπάνω αλλά κάτι έγινε, δεν έκανα απολύτως τίποτα για την βελτίωση του προβλήματος με την wind γιατί δέχτηκα τηλ απο τον ΟΤΕ και μου έδωσε: δωρεάν αστικά+υπερ/κα,60 λεπτά σε κινητά, 24αρι ιντερνετ και οτε τv full pack με 41 ευρώ/μήνα [χονδρικά 30 ευρώ τηλ+ιντερνετ για 24μηνες+11 οτε τω για 12μηνες] και δωρεάν εξοπλισμό και τοποθέτηση παρασκεύη έπεσαν οι υπογραφές και περιμένω για τα υπόλοιπα
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 ελπιζω να μην σε χρεωσει η wind κανα τελος διακοπης
antep Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 ελπιζω να μην σε χρεωσει η wind κανα τελος διακοπης ας κάνουν κανένα "αστείο" και θα γελάμε για πολύ καιρό....
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 μαθε το για να μην μπλεκεις μετα αν και εφοσον γυρισες σε οτε οτι ειναι να γινει θα γινει
antep Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 μαθε το για να μην μπλεκεις μετα αν και εφοσον γυρισες σε οτε οτι ειναι να γινει θα γινει ευχαριστώ για την προειδοποίηση, δεν είχα σκεφτεί κάτι τέτοιο απλά έχω και άλλα 2 κινητά στην wind που είναι πλεον "ελεύθερα" για ανανέωση, αν κάνουν το λάθος και χρεώσουν έχουν φύγει και αυτά και μετά έχουμε και συνέχεια...
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 ευχαριστώ για την προειδοποίηση, δεν είχα σκεφτεί κάτι τέτοιο απλά έχω και άλλα 2 κινητά στην wind που είναι πλεον "ελεύθερα" για ανανέωση, αν κάνουν το λάθος και χρεώσουν έχουν φύγει και αυτά και μετά έχουμε και συνέχεια... απλα διευθετησε το γιατι καποιοι τα αφηνουν και μετα απο κανα δυο χρονια βλεπουν να ερχονται χαρτια απο δικηγορους. 1
stelekk Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Link Status Connected Rate (Up/Down) 969/5557 kbps Noise Margin (Up/Down) 8.8/8.9 dB Modulation Type ADSL_2plus Line Attenuation (Up/Down) 21.5/31.3 dB Output Power (Up/Down) 12.4/19.7 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Max Rate(Up/Down) 964/5992 kbp με αυτα τα χαρακτηριστικα τι mbps εχω περιπου εχω συνδεση wind και router wind
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα