Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

έχω σταθερή και 24αρι ιντερνετ απο την wind και εχω πρόβλημα με την ταχύτητα, παίζει απο 6 εως 8 mbps και ping απο 30 εως 80

πρόβλημα με αποσυνδέσεις δεν είχα ποτέ, ούτε και κάτι το ιδιαίτερο σε κατέβασμα αρχείων αλλά το κάνω θέμα γιατί τελευταία καθυστερεί οταν κανει stream, και στο youtube σε 720 ανάλυση κάνει διακοπές, είναι πολυ εκνευριστικό, θυμίζει άλλες εποχές...

με τεχνικό της wind που μίλησα μου είπε οτι μπορεί να φταίει η απόσταση από το κέντρο και οτι την ταχύτητα την μετράμε με καλώδιο και όχι με wifi, και οτι είναι λογικές οι ταχύτητες που βλέπω, δεν ξέρω γιατί αλλά δεν με έπεισε...

μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

το ρούτερ είναι αυτό που δίνει η wind (zte)

ευχαριστώ

Δημοσ.

α.ζητα fast path για καλυτερo ping.

β.δοκιμασε αλλο ρουτερ.zte sucks τελειως.

γ.ναι παντα οι δοκιμες γινονται με καλωδιο.

δ.χαρακτηριστικα γραμμης θελουμε

Δημοσ.

α.ζητα fast path για καλυτερo ping.

β.δοκιμασε αλλο ρουτερ.zte sucks τελειως.

γ.ναι παντα οι δοκιμες γινονται με καλωδιο.

δ.χαρακτηριστικα γραμμης θελουμε

πως βρίσκω τα χαρακτηριστικά της γραμμής?

Δημοσ.

αυτά είναι ?

Link Status Connected

Rate (Up/Down) 1020/8624 kbps

Noise Margin (Up/Down) 12.9/6.8 dB

Modulation Type ADSL_2plus

Line Attenuation (Up/Down) 19.8/29.1 dB

Output Power (Up/Down) 12.4/19.6 dBm

Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved

Max Rate(Up/Down) 1152/10416 kbps

Interleave depth 8

Annex Type AnnexA

CRC errors 2

Δημοσ.

Δεν είσαι και κοντά στο κέντρο αλλά με τις αλλαγές που σου είπε ο poulinos μπορεί να πας στα 11ας πούμε ή και ψηλότερα. Οπότε καλείς wind και τα φτιάχνεται όλα :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είσαι και κοντά στο κέντρο αλλά με τις αλλαγές που σου είπε ο poulinos μπορεί να πας στα 11ας πούμε ή και ψηλότερα. Οπότε καλείς wind και τα φτιάχνεται όλα :)

ok, ευχαριστω όλα τα παιδια που βοήθησαν,

με το που βρώ χρόνο θα το κάνω και θα ενημερώσω και εδώ για το αποτέλεσμα

Δημοσ.

Τι έγινε φίλε τελικά; Προσωπικά όποτε έχει χρειαστεί να καλέσω wind είναι απόλυτα εξυπηρετικοί !

Δημοσ.

Τι έγινε φίλε τελικά; Προσωπικά όποτε έχει χρειαστεί να καλέσω wind είναι απόλυτα εξυπηρετικοί !

δεν έχω προλάβει να κάνω τίποτα, πιστευω πριν το πασχα να εχω προλαβει...

Δημοσ.

φίλε τα θερμά μου συλλυπητήρια για wind.... Έχω wind εδώ και ενάμιση χρόνο (2 χρόνια συμβόλαιο) είναι απαράδεκτοι. Η ταχύτητα είναι χάλια έχω το πρόβλημα με youtube κ εγώ φυσικά, τους έχω πει άπειρες φορές να αλλάξω μόντεμ και την τελευταία φορά Κυριακή μου είπαν ότι θα το αλλάξουν.. φυσικά και δεν με πήραν ποτέ τηλ από τους τεχνικούς θα με παίρνανε δευτέρα και τους παίρνω και είναι σε φάση τι είπατε ποιος είναι. απλά απαράδεκτοι. Δεν υπάρχει χειρότερος πάροχος για μένα. Α Ι Σ Χ Ρ Ο Ι. οι τεχνικοί μου είπαν χίλιες δυο δικαιολογίες τι μπορεί να φταίει σε μένα και φυσικά ποτέ δεν φταίνε αυτοί. Η ταχύτητα που μετράνε λένε είναι καταπληκτικη. Κλέφτες. 

Α και το κορυφαίο, με παίρνουν τηλ στο σταθερό απο Wind (φυσικά είναι wind) και προσπαθούν να με πείσουν να αλλάξω εταιρία και να αγοράσω την προσφορά που ήδη έχω!!!!! στην αρχή το έπαιξα δύσκολος μετά υπέκυψα χάρηκε η πωλήτρια. Τους λέω καλά δεν ξέρετε ποιες γραμμές έχετε? Και τσατίστηκε κιόλας! 

Δημοσ.

φίλε τα θερμά μου συλλυπητήρια για wind.... Έχω wind εδώ και ενάμιση χρόνο (2 χρόνια συμβόλαιο) είναι απαράδεκτοι. Η ταχύτητα είναι χάλια έχω το πρόβλημα με youtube κ εγώ φυσικά, τους έχω πει άπειρες φορές να αλλάξω μόντεμ και την τελευταία φορά Κυριακή μου είπαν ότι θα το αλλάξουν.. φυσικά και δεν με πήραν ποτέ τηλ από τους τεχνικούς θα με παίρνανε δευτέρα και τους παίρνω και είναι σε φάση τι είπατε ποιος είναι. απλά απαράδεκτοι. Δεν υπάρχει χειρότερος πάροχος για μένα. Α Ι Σ Χ Ρ Ο Ι. οι τεχνικοί μου είπαν χίλιες δυο δικαιολογίες τι μπορεί να φταίει σε μένα και φυσικά ποτέ δεν φταίνε αυτοί. Η ταχύτητα που μετράνε λένε είναι καταπληκτικη. Κλέφτες. 

Α και το κορυφαίο, με παίρνουν τηλ στο σταθερό απο Wind (φυσικά είναι wind) και προσπαθούν να με πείσουν να αλλάξω εταιρία και να αγοράσω την προσφορά που ήδη έχω!!!!! στην αρχή το έπαιξα δύσκολος μετά υπέκυψα χάρηκε η πωλήτρια. Τους λέω καλά δεν ξέρετε ποιες γραμμές έχετε? Και τσατίστηκε κιόλας! 

α.θα αγοραζα ενα δικο μου ρουτερ.

β.ειναι outsourcing δεν βλεπουν αν εχεις wind ή oxi.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σκεφτόμουν να πάω σε οτε τριπλ πλει [δωρεαν αστικα+υπεραστικά+30 λεπτα σε κινητά,24άρι ιντερνετ, φουλ πακ, δωρεαν εξοπλισμός, μόνο τον τεχνικό πληρώνω] 

47 ευρώ τον μήνα για 2 χρόνια, αλλά το σκέφτομαι γιατί δεν έχω καθόλου χρόνο να ψάξω και δεν μπορώ να αποφασίσω, τέλος πάντων,

ρώτησα και τον γείτονα στον αποκάτω όροφο που έχει οτε και μου λεει η δορυφορική οκ, αλλά το ιντερνετ έτσι κ έτσι "μια κολλάει μια όχι, μια αργεί μια όχι", άντε βρες άκρη....

Δημοσ.

Για πες τι έκανες?Έφτιαξε?Και αν ποια είναι τα καινούργια χαρακτηριστικά σου?Έχω και γω θέμα με την wind στο internet όπως και πολλοί άλλοι.Αν πας στο fb θα δεις ότι όλοι κάνουν παράπονα.

Δημοσ.

Για πες τι έκανες?Έφτιαξε?Και αν ποια είναι τα καινούργια χαρακτηριστικά σου?Έχω και γω θέμα με την wind στο internet όπως και πολλοί άλλοι.Αν πας στο fb θα δεις ότι όλοι κάνουν παράπονα.

δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα, δεν έχω προλάβει γιατί λείπω συνεχώς  και γιατί χάλασε και το λάπτοπ, άστα να πάνε....

με το που κάνω πάντως κάτι θα ενημερώσω

Δημοσ.

Με το fast path δεν μειώνεται ο συγχρονισμός και το ping ,μαζί; Η λέω κάτι λάθος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...