spyros__ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Καλησπερα παιδια. Εδω και αρκετο καιρο οταν κατεβαζω αρχεια απο torrent το μοντεμ ή κανει συνεχως επανεκκινησεις ή κατεβαζει κανονικα αλλα δεν εχω ιντερνετ στον browser. Σημερα ανοιγω το torrent και ενω ειχα κανονικα ιντερνετ αυτο δεν κατεβαζε καθολου. Εχω ενα παλιο μοντεμ philips. Λετε να παω για αλλαγη ή ευθυνεται κατι αλλο? Ευχαριστω.
Μπαν Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 κάνε μια αλλαγή έτσι και αλλιώς για να έχει το κεφάλι σου ήσυχο
spyros__ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Το θεμα αν ειναι να το αλλαξω αν φταει σιγουρα αυτο, μην το αλλαξω και εχω παλι τα ιδια.
TheELF Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Πρέπει να μιλήσεις με την τεχνική υποστήριξη για να ελέγξουν την γραμμή,αυτοί θα σου πουν τι πρόβλημα υπάρχει και τι να κάνεις.
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 πεταμα το philipssssssssss.δεν γινεται να φταιει η γραμμη και το ρουτερ να κανει επανεκκινηση.μην ζητησεις αλλο γιατι ο οτε δινει zte.αγορασε ενα απο το εμποριο αναλογως τα λεφτα που θες να δωσεις.παρα πολλα ανοιχτα θεματα για αγορα adsl router.
me3ikan Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Καλά ας ζητήσει και από τον ΟΤΕ το ZTE δε χάνει τίποτα για τα μπάζα είναι αλλά για καβαντζα καλό είναι! Και που ξέρεις μπορεί και να τον καλύψει!
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 με λιγα λεφτα παιρνει το tp link 8968 οποτε για μενα το zte δεν ειναι ουτε για διακοσμητικο στο σπιτι.τωρα ναι αν θελει να το δοκιμασει οκ μπορει να το δοκιμασει.εγω προσωπικα παντως θα αγορα απο το εμποριο κατι η εστω και ενα μεταχειρισμενο Thomson/technicolor.
spyros__ Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Βασικα δεν εχω συνδεση οτε αλλα forthnet, απλα ειχε χαλασει το modem της και χρησιμοποιω το παλιο απο τοτε που ειχα οτε. Εκλεισα το isp και τωρα δεν εχω προβλημα, μηπως επηρεαζει ομως καπου αλλου?
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 ισως να δικαιουσε αλλο απo forthnet.για ενα διαστημα εδινε technicolor 5136v2 αν και καποιοι λενε οτι πλεον δινει zte ξανα.δεν το ξερω αυτο αλλα μπορω να το μαθω.τι εννοεις εκλεισες το isp?Που το γραφει αυτο?πρσπαθω να καταλαβω τι εκανες.αν επηρεαζει καπου αλλου θα το δεις στην πραξη εκτος αν εννοεις οτι εκλεισες το ips (intrusion prevention system)οχι το Isp οποτε no worries.nothing serious.δεν θα παθεις τιποτα.παντως καλο θα ηταν να παρεις και κανα καλυτερο router απο αυτο.
spyros__ Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 ADSL / ISP VPI/VCI 8/35 Encapsulation VC MUX Protocol PPPoE IP Address 178.128.246.36 Subnet Mask 255.255.0.0 Gateway 213.16.246.4 Primary DNS 193.92.3.11 Secondary DNS 193.92.150.1 εκει εκανα disconect
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 pppoe βαζουμε με llc οχι με vc mux. επισης αλλο Πραγμα να κανει disconnect μονο το ιντερνετ χωρις να πεσει τo adsl και αλλο disconnect με παραλληλα αποσυγχρονισμο του ρουτερ(σβηνει/αναβοσβηνει το αναλογο λαμπακi dsl) αν βρεις κανα firmware update για το philips Καντο επισης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα