gmirmidonas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά Αγόρασα ένα κινητο από από Κίνα το Lenovo S900 16Gb rom 4Gb ram android 4.4.3 και μου κάνει τα εξης..Με πετάει από τις σελίδες κατά την διάρκεια της πλοήγησης μου στο Ιντερνετ.Τι κάνω? ειναι αυτο : http://www.aliexpress.com/snapshot/6488471631.html?orderId=65763893822625.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
coolerman Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Nα υποθέσω είσαι ο 11:50;; αλλά λένε είναι copy-lenovo,γυρισέ το πίσω/επιστροφή χρημάτων και αγόρασε ενα της προκοπής!μην μπλέκεις με alli...
gesamgr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 δεν ειναι Lenovo αυτο ειναι klenovo...επιστροφη αμεσα
chios Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Αν δεν έχεις κάνει Confirm για την παραλαβή κάνε άμεσα dispute στο aliexpress.com και επέστρεψε το αυτοκίνητο δεν είναι Lenovo. Και άλλη φορά πριν κάνεις την χαζομάρα ρώτα.
gmirmidonas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Eχω κάνει dispute και τους ζητάω να μου επιστρέψουνε τα χρήματα.Ποια είναι η διαδικασία από εδώ και πέρα ,πως διασφαλίζομαι ότι θα μου επιστρέψουνε τα χρήματα? ευχαριστώ 2
euxoulhs Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 κατεβασε απο το google app αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cpuid.cpu_z και δες τι ακριβως παιζει με το κινητο
gmirmidonas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα , Δοκίμασα και μου εβγαλε αυτο Άκυρο Link/a/dj4ihh.Η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνω και πολλά ,αν μπορείς να μου πεις τι γινεται .Η εφαρμογή μου ζητάει να κανω Start Download την εφαρμογή InternetSpeedTracker.Τι κάνω?Επίσης ο Κινέζος κάνει τον Κινέζο και μου γράφει αυτό:if you agree to make a change,I will extend the time for you and you cancel the dispute,then you return and we will send a new phone at the same time,usually it will take about 1 month,thanks. Eυχαριστώ
magdalhnh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα , Δοκίμασα και μου εβγαλε αυτο Άκυρο Link/a/dj4ihh .Η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνω και πολλά ,αν μπορείς να μου πεις τι γινεται .Η εφαρμογή μου ζητάει να κανω Start Download την εφαρμογή InternetSpeedTracker.Τι κάνω? Επίσης ο Κινέζος κάνει τον Κινέζο και μου γράφει αυτό: if you agree to make a change,I will extend the time for you and you cancel the dispute,then you return and we will send a new phone at the same time,usually it will take about 1 month,thanks. Eυχαριστώ Σου λέει οτι ο επεξεργαστής είναι ο διπύρηνος MTK 6572 . Ολοι οι 6572 έχουν 512 ram. Τα 4gb ram και το μοντέλο είναι κινέζικα κολπάκια που επηρεάζουν αυτά τα προγραμματάκια για να ξεγελάνε τον κοσμάκη. Πάντως Lenovo S900 δεν υπάρχει και απο όσο γνωρίσω δεν έχει βγάλει η lenovo ακόμα κινητό με 4gb ram και θα έπρεπε να το γκουγκλαρεις προτού το αγοράσεις.
gmirmidonas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα Στη διαδικασία Dispute μου εφανίζει τα παρακάτω.Έχω ζητήσει να μου επιστρέψει τα χρήματα και μετά να του στείλω το κινητό με δικά του έξοδα.Τι κάνω απο εδώ και πέρα,μπορείτε να με βηθήσετε η να τα ξεχάσω τα λεφτά. Ευχαριστω πολύ Order NO:65763893822625 Status:Awaiting your acceptance of seller's solution Reminder:The seller did not accept your dispute request, but offered a solution.You can view the seller's proposal in your dispute information. You can continue to negotiate a solution until 7 calendar days 5 hour 41 minute 19 second .If you do not agree to a solution by that time, the dispute will be escalated automatically and Alibaba will step in to mediate. accept , modify , cancel dispute , escalate dispute
magdalhnh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Ο πωλητής σου προτείνει να το στείλεις πίσω και όταν το παραλάβει να σου στείλει άλλο. Το θέμα είναι ότι θα σου στείλει πάλι τον ίδιο κλώνο και εσύ δεν το θες αυτό. Το ali σου λέει ότι αν δεν συμφωνείς με το πωλητή, μετα απο μια εβδομάδα θα αναλάβει εκείνο να λύσει την διαφορά σας. Σπάνια κάνω αγορές απο ali και δεν έχει χρειαστεί να κάνω dispute. Αν έχει επιλογή escalate πάτησε την, για να μην χάνεις χρόνο. Σίγουρα το ali θα σου ζητήσει αποδείξεις για όσα υποστηρίζεις. Δεν ξέρω τι μπορεί να σου ζητήσει.
euxoulhs Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 βασικα λεει οτι ο πωλητης δεν δεχτηκε το αιτημα που εκανες αλλα προσφερε μια λυση..την προταση λεει του πωλητη μπορεις να την δεις στις πληροφοριες της διαπραγματευσης.και οτι ειπε το παλικαρι απο πανω περι της ημερολογιακες μερες...
gmirmidonas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα και πάλι Έκανα απεγκατάσταση το play srore και εγκατάσταση ξανά. Κατέβασα διάφορες εφαρμογές facebook, zougla και διάφορα άλλα στα οποία το κινητό έμπαινε και μπαίνει χωρίς προβλήματα , και μάλιστα πολύ γρήγορα .Εκεί που κάνει πάλι τα ίδια είναι η εφαρμογή του facebook.Φυσικά συνεχίζει να με πετάει έξω αν πάω να μπω από google chrome η firefox. Πως το εξηγείται ? ευχαριστώ
magdalhnh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα και πάλι Έκανα απεγκατάσταση το play srore και εγκατάσταση ξανά. Κατέβασα διάφορες εφαρμογές facebook, zougla και διάφορα άλλα στα οποία το κινητό έμπαινε και μπαίνει χωρίς προβλήματα , και μάλιστα πολύ γρήγορα .Εκεί που κάνει πάλι τα ίδια είναι η εφαρμογή του facebook.Φυσικά συνεχίζει να με πετάει έξω αν πάω να μπω από google chrome η firefox. Πως το εξηγείται ? ευχαριστώ Τι να εξηγήσουμε; Εχεις καταλάβει ότι αγόρασες ένα noname κινητό που ούτε οκταπύρηνο είναι, αλλά ούτε 4 gb ram έχει; Περίμενες όλα τα υπόλοιπα να είναι σωστά πάνω του; Ελπίζω το αίτημα σου κατα το dispute να αφορά επιστροφή χρημάτων λόγω εξαπάτησης και όχι γιατί σε πετάει ο chrome και ο firefox. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα