Vaggosktm Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Καλησπερα στην ομαδα θελω να αλαξω μπαταρια γιατι μολις ανοιξω τα 3g κραταει 2 ωρες και κατι 3 το μαχ πηγα στο γερμανο μου ειπαν 80 90 ευρω πολλα λεφτα μου ειπες καποιος με 30 γνησια μπαταρια ξερει καποιος πως να ξεχωριζω την γνησια απο την μαιμου η αν ξερει καποιος με τοσα λευτα καποιον στον Πειραια Αθηναα!
Vaggosktm Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 αααα μαλισταα δεν το ηξερα.. ειναι κατι πολυ δυσκολο να την αλαξει καποιος ερασιτεχνης που εχει αλαξει οθονες σε i phone η γενικα που εχει ανοιξει i phone και στο e-bay γιατι λεει original battary??
iphone_gr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 αααα μαλισταα δεν το ηξερα.. ειναι κατι πολυ δυσκολο να την αλαξει καποιος ερασιτεχνης που εχει αλαξει οθονες σε i phone η γενικα που εχει ανοιξει i phone και στο e-bay γιατι λεει original battary?? Οχι δεν ειναι δυσκολο. Στο ebay γραφει ο καθενας οτι θελει.Και στην Ελλαδα σε καποια μαγαζια λενε οτι βαζουν γνησιες.καινουριες γνησιες ΔΕΝ υπαρχουν.Που τις βρηκαν αφου η apple ΔΕΝ δινει ανταλλακτικα? Εκτος και αν μιλαμε για μεταχειρισμενα.
Vaggosktm Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 δηλαδη υπαρχει περιπτωση να αλαξω και να ειναι χειροτερη άπο τωρα;;;;
atheatos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/563798-αλλαγη-μπαταριας-σε-i-phone-5/
KonstantineSt Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Πρώτα μπες να δεις αν με το σειριακό αριθμό σου σε καλύπτει το προγραμμα δωρεάν αντικατάστασης μπαταρίας απο την Apple , ύστερα εχω την εντύπωση ότι καινούργια μπαταρία απο αντικατάσταση στο 5αρι με 4g κρατάει 6 ώρες και κάτι ψιλά , χωρίς να είμαι απόλυτος . Εγω εχω στείλει 5αρι πρόσφατα για αντικατάσταση μπαταρίας στην infoquest , αλλά δεν το εχω ανοίξει ακόμα για να σου πω σιγουρα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα