Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην ομαδα θελω να αλαξω μπαταρια γιατι μολις ανοιξω τα 3g κραταει 2 ωρες και κατι 3 το μαχ πηγα στο γερμανο μου ειπαν 80 90 ευρω πολλα λεφτα μου ειπες καποιος με 30 γνησια μπαταρια ξερει καποιος πως να ξεχωριζω την γνησια απο την μαιμου η αν ξερει καποιος με τοσα λευτα καποιον στον Πειραια Αθηναα!

Δημοσ.

αααα μαλισταα δεν το ηξερα.. ειναι κατι πολυ δυσκολο να την αλαξει καποιος ερασιτεχνης που εχει αλαξει οθονες σε i phone η γενικα που εχει ανοιξει i phone και στο e-bay γιατι λεει original battary??

Δημοσ.

αααα μαλισταα δεν το ηξερα.. ειναι κατι πολυ δυσκολο να την αλαξει καποιος ερασιτεχνης που εχει αλαξει οθονες σε i phone η γενικα που εχει ανοιξει i phone και στο e-bay γιατι λεει original battary??

Οχι δεν ειναι δυσκολο.

Στο ebay γραφει ο καθενας οτι θελει.Και στην Ελλαδα σε καποια μαγαζια λενε οτι βαζουν γνησιες.καινουριες γνησιες ΔΕΝ υπαρχουν.Που τις βρηκαν αφου η apple ΔΕΝ δινει ανταλλακτικα? 

Εκτος και αν μιλαμε για μεταχειρισμενα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρώτα μπες να δεις αν με το σειριακό αριθμό σου σε καλύπτει το προγραμμα δωρεάν αντικατάστασης μπαταρίας απο την Apple , ύστερα εχω την εντύπωση ότι καινούργια μπαταρία απο αντικατάσταση στο 5αρι με 4g κρατάει 6 ώρες και κάτι ψιλά , χωρίς να είμαι απόλυτος . Εγω εχω στείλει 5αρι πρόσφατα για αντικατάσταση μπαταρίας στην infoquest , αλλά δεν το εχω ανοίξει ακόμα για να σου πω σιγουρα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...