titanforce Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Γεια σας, εχω το Thompson V8 του ΟΤΕ και εχει αρχισει να μου κανει προβληματα (πολυ μικρη εμβελεια και αποσυνδεσεις απο το ασυρματο)και σκεφτομαι να αγορασω καινουριο. Εχετε καποιο να μου προτεινετε μεχρι 20€; Ευχαριστω!
_chris_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ε βάλε κάτι παραπάνω. 1 φορά θα πάρεις το router.
titanforce Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 εχω βρει αυτο http://www.skroutz.gr/s/2974665/TP-LINK-TD-W8960N-New.htmlειναι vfm? Λετε αν παω στον ΟΤΕ να μου το αντικαταστησουν;
Srelok Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Τα TP-Link έχουν πολύ εύκολο set-αρισμα και user interface για να τα χειριζεσαι... Αλλα στις περιπτώσεις modem οτι πληρωνεις παίρνεις... Οσο ανεβαινουν τα ευρω, ανεβαινει η αξιοπιστία, ή ταχυτητα, η εμβελια του wifi κ.λ.π
titanforce Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Το σπιτι μου ειναι ~90τ.μ. ειναι ενταξει με αυτο; θα εχω καλυψη σε ολα τα σημεια του σπιτιου;
Srelok Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ενα σπίτι 90τ.μ θεωρείται μεγάλο για ενα οικιακό μοντεμ! Και εξηγούμαι... Αυτο οχι γιατι ενας ενιαιος χώρος 90τ.μ ειναι μεγαλος για μια κεραια wifi, αλλα ενα σπιτι 90τ.μ θα εχει τουλαχιστον 3-4 διαφορετικους χώρους.Οι χώροι συνεπάγουν τοίχους, πορτες κ.τ.λ . Σήμα θα πιάνεις παντού στο σπίτι... για να μπαίνεις ιντερνετ, fb, και τα ρέστα . Αλλα φουλ στα "μακρινα" σημεια δεν θα πιανεις. Αναλογα πόσοι τοιχοι παρεμβαλονται απο τον εναν χωρο στον αλλο μπορεί να πιανεις 4γραμμες στο σαλονι(αν υποθεσουμε οτι εκει εχεις το μοντεμ) και 1 γραμμη στο πιο "μακρινο" δωματιο. Αν π,χ θες να stream-αρεις στο "μακρινο" δωματιο μπορεί να έχεις δυσκολίες Αυτή η εξασθένηση στο σημα μπορει να συμβει και σε ενα μοντεμ των 100Ε αλλα δεν θα ειναι η ίδια με ενος που κανει 35Ε. Εκει κολλάει οτι πληρώνεις παίρνεις
titanforce Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Απο συσκευες με ασυρματο εχω μονο 2 κινητα και ενα ταμπλετ που χρησιμοποιουνται για browsing και facebook. Λες να ειμαι καλυμμενος, εστω και χωρις φουλ σημα;
Srelok Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Απο συσκευες με ασυρματο εχω μονο 2 κινητα και ενα ταμπλετ που χρησιμοποιουνται για browsing και facebook. Λες να ειμαι καλυμμενος, εστω και χωρις φουλ σημα; Για χρήση internet και facebook είσαι καλυμένος... Και για τον αριθμο των συσκευών μην αγχώνεσαι...με 3 συσκευές δεν μπουκώνει το modem. Καλοφάγωτο λοιπόν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα