mastoras007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα. Σορυ που κάνω 2ο θέμα αλλά με το άλο δέν έβγαλα άκρη (για όσους το διάβασαν) Θέλω να κάνω να παίζουν και τα 5 ηχεία_ γούφερ με μία μόνο έξοδο απο το pc μου,δέν με απασχολεί το surround αυτό είναι το γούφερ μου. Αν βάλω το καρφί απο το pc στο πράσινο input του γούφερ παίζει μόνο το γούφερ και το 1 ηχείο. Αν βάλω στο μάυρο παίζουν μόνο τα 2.. Στο κίτρινο πάλι παίζουν μόνο το μπροστά νομίζω. Τι να κάνω για να παίξουν όλα τα ηχεία με μία μόνο έξοδο απο το pc χωρίς να πάρω κάρτα ήχου?
chios Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Εκεί που λέει audio in 6 channel πράσινο μαύρο κίτρινο εκεί θα βάλεις και το αντίστοιχο χρώμα από το πισι. Από τις ρυθμίσεις της κάρτας ήχου πρέπει να δηλώσεις ότι έχεις 5.1 ηχεία.
mastoras007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ναί όμος εγώ δέν έχω κάρτα ήχου με τόσες εξόδους..Η κάρτα ήχου(ενσωματομένη) έχει 3 υποδοχές μία για μικρόφωνο μία για ήχο και μία ακόμα μάυρη δέν ξέρω τι είναι/ Οπότε τι κάνω?
chios Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Ναί όμος εγώ δέν έχω κάρτα ήχου με τόσες εξόδους..Η κάρτα ήχου(ενσωματομένη) έχει 3 υποδοχές μία για μικρόφωνο μία για ήχο και μία ακόμα μάυρη δέν ξέρω τι είναι/ Οπότε τι κάνω? Πια μητρική έχεις; λίγο δύσκολο να μην είναι 5.1 έχω υπολογιστή 6 χρόνων και έχει εξόδους 5.1.αλλιώς πας σε μια http://www.skroutz.gr/s/309922/Creative-SoundBlaster-5-1-VX-Bulk.html
mastoras007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2693&kw=ga-g31m-s2l#ov Αυτήν έχω..Μήπος κάνω κάτι λάθος? Εβαλα απο της ρυθμήσεις ηχου οτι είναι 6 chanel αλλά μόνο το πράσινο βγάζει ήχο τα άλα 2 τίποτα.
CMD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Πρέπει να βάλεις 2 channel και 5 ηχεία για να παίξει.
chios Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Η μητρική σου βγάζει σίγουρα 5.1 το πράσινο είναι μπροστά ηχεία το ροζ κεντρικό και subwoofer και το μπλε πίσω ηχεία. Έτσι θα τα συνδέσεις στο ηχείο σου αφού δεις πιο χρώμα αντίστοιχη.
mastoras007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Παιδιά το βρήκα το πρόβλημα. Οταν παίζει απο ράδιο για κάποιο λόγο παίζουν μόνο τα 2 ηχεία και το γούφερ αλλά όταν παίζει απο mediaplayer παίζουν όλα τα ηχεία..γιατί όμος γίνετε αυτό?
mastoras007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 firefox παίζει ρόλο?Δέν δοκίμασα άλο ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα