Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Σορυ που κάνω 2ο θέμα αλλά με το άλο δέν έβγαλα άκρη (για όσους το διάβασαν)

Θέλω να κάνω να παίζουν και τα 5 ηχεία_ γούφερ με μία μόνο έξοδο απο το pc μου,δέν με απασχολεί το surround αυτό είναι το γούφερ μου.

post-285890-0-48189100-1427291395_thumb.jpg

Αν βάλω το καρφί απο το pc στο πράσινο input του γούφερ παίζει μόνο το γούφερ και το 1 ηχείο.

Αν βάλω στο μάυρο παίζουν μόνο τα 2..

Στο κίτρινο πάλι παίζουν μόνο το μπροστά νομίζω.

Τι να κάνω για να παίξουν όλα τα ηχεία με μία μόνο έξοδο απο το pc χωρίς να πάρω κάρτα ήχου?

Δημοσ.

Εκεί που λέει audio in 6 channel πράσινο μαύρο κίτρινο εκεί θα βάλεις και το αντίστοιχο χρώμα από το πισι. Από τις ρυθμίσεις της κάρτας ήχου πρέπει να δηλώσεις ότι έχεις 5.1 ηχεία.

Δημοσ.

Ναί όμος εγώ δέν έχω κάρτα ήχου με τόσες εξόδους..Η κάρτα ήχου(ενσωματομένη) έχει 3 υποδοχές μία για μικρόφωνο μία για ήχο και μία ακόμα μάυρη δέν ξέρω τι είναι/

Οπότε τι κάνω?

Δημοσ.

Ναί όμος εγώ δέν έχω κάρτα ήχου με τόσες εξόδους..Η κάρτα ήχου(ενσωματομένη) έχει 3 υποδοχές μία για μικρόφωνο μία για ήχο και μία ακόμα μάυρη δέν ξέρω τι είναι/

Οπότε τι κάνω?

Πια μητρική έχεις; λίγο δύσκολο να μην είναι 5.1 έχω υπολογιστή 6 χρόνων και έχει εξόδους 5.1.

αλλιώς πας σε μια http://www.skroutz.gr/s/309922/Creative-SoundBlaster-5-1-VX-Bulk.html

Δημοσ.

Η μητρική σου βγάζει σίγουρα 5.1 το πράσινο είναι μπροστά ηχεία το ροζ κεντρικό και subwoofer και το μπλε πίσω ηχεία. Έτσι θα τα συνδέσεις στο ηχείο σου αφού δεις πιο χρώμα αντίστοιχη.

Δημοσ.

Παιδιά το βρήκα το πρόβλημα.

Οταν παίζει απο ράδιο για κάποιο λόγο παίζουν μόνο τα 2 ηχεία και το γούφερ αλλά όταν παίζει απο mediaplayer παίζουν όλα τα ηχεία..γιατί όμος γίνετε αυτό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...