nexus5 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 λοιπον το εκανα ροοτ ειναι το Lg g2 κολλησε στο fastboot screen του περασα ενα προγραμματακι βρεικε το κινητο μου το κλεινω παω νατο ανοιξω και παπαρια μαυρι οθονη οταν ομως συνδεω το usb sto kinito μου βγαζει αυτα εδω ειναι για διαμορφοσει δισκου... παταω και παλι τιποτα γτ βγαζει μαυρι οθονη τι εγεινε?γρηγορα μαγκες μπενω στρατο σε 2-3σ ωρες πρεπει να ειμαι μεσα http://tinypic.com/r/2pq7xja/8 http://tinypic.com/r/2pq7xja/8
Athens44 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 δε ξερω εγω να σου πω...μα και εσυ ρε συ πριν μπεις στρατο-ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ......πας και το πειραζεις για να το κανεις root? δε ηξερες το ρισκο? σε χαλαγε να το ειχες τζιτζατο? αυτα δε τα κανουν τελευταια ωρα...! μακαρι να βρεθει άμεση λύση! (καλη θητεία) @ακια σου... 1
nexus5 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 μαγκες μου βγαζει παρα πολους δισκους,και λεει διαμορφωσει οταν το συνδεω στο πσ
johnbond Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μπες αύριο στο στρατό..Δεν τρέχει τίποτα..Αν τους εξηγήσεις τι έγινε θα καταλάβουν. 9
nexus5 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Πω ρε φιλε ελεος,εγω θελω βοηθεια και εσυ των πα***ζς
Pa0ki Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Με ποια διαδικασία το έκανες root? Βασικά δεν πολυκατάλαβα τι έπαθες Για τσέκαρε αυτά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2477595 http://androidforums.com/threads/lg-g2-stuck-in-fastboot-mode-please-help.865650/
Zergoulini Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δοκιμασε αυτο αλλα βγαλε πρωτα την καρτα sim. Παιζει να σου σβηνει επαφες. Επισεις μαλλον θα σου διαγραψει αρχεια φωτογραφιες και λοιπα. Με λιγα λογια επαναφερετε σε εργοστασιακες ρυθμισεις. Καλη θητεια ΝΕΟΣ! 1
johnbond Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Πω ρε φιλε ελεος,εγω θελω βοηθεια και εσυ των πα***ζς Εγώ τΩν ή εσύ; Γράφεις ένα ποστ με 500 ορθογραφικά λάθη,αραδιάζεις μια ιστορία αμφιβόλου αξιοπιστίας, και βάζεις και 2 λινκς που δε δείχνουν τίποτα και λες οτι ζητάς βοήθεια; Που θυμήθηκες 3 η ώρα τη μέρα που παρουσιάζεσαι να κάνεις αναβάθμιση στο κινητό; Είσαι σοβαρός; 5
nexus5 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ρε μαγκες δςεν μου δειχνει καν οθονη,ειναι μαυρη σκετη μαυριλα Εγώ τον ή εσύ; Γράφεις ένα ποστ με 500 ορθογραφικά λάθη,αραδιάζεις μια ιστορία αμφιβόλου αξιοπιστίας, και βάζεις και 2 λινκς που δε δείχνουν τίποτα και λες οτι ζητάς βοήθεια; Που θυμήθηκες 3 η ώρα τη μέρα που παρουσιάζεσαι να κάνεις αναβάθμιση στο κινητό; Είσαι σοβαρός; ρε ψιλε εχω αναφερη οτι εχω σε μεγαλο βα8μο δυσλεξια
Zergoulini Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ρε μαγκες δςεν μου δειχνει καν οθονη,ειναι μαυρη σκετη μαυριλα ρε ψιλε εχω αναφερη οτι εχω σε μεγαλο βα8μο δυσλεξια Αυτο που σου εγραψα παραπανω το δικιμασες?
nexus5 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μην ψαρώνετε, αύριο πρωί μπαίνει. σημερα μπενω,λογο οτι αυριο μπενω 7 η ωρα και δεν θα προλαβω 7 η ωρα φευγει ο προαστιακος πρεπει να ειμαι εκει,απο εδω φευγω 6 για να ειμαι μεσα 8¨30
euxoulhs Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 τεσπα δεν μας ενδιαφερει που μπαινεις και για ποιον λογο. οσον αφορα τν συσκευη ψαξε στο xda forum την στοκ ρομ για να την ξαναπερασεις.. Υ.Γ. κανοντας το κινητο root δεν κερδιζεις κατι σε ταινιες-ανιμε-παιχνιδια.. το αναφερω γτ ειδα σε ποστ σου πως ηθελες ροοτ για αυτον τον λογο
nexus5 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 τεσπα δεν μας ενδιαφερει που μπαινεις και για ποιον λογο. οσον αφορα τν συσκευη ψαξε στο xda forum την στοκ ρομ για να την ξαναπερασεις.. Υ.Γ. κανοντας το κινητο root δεν κερδιζεις κατι σε ταινιες-ανιμε-παιχνιδια.. το αναφερω γτ ειδα σε ποστ σου πως ηθελες ροοτ για αυτον τον λογο αφου η οθονη ειναι μαυρη πως να την περασω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα