daniel's_saving_grace Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Έχω ένα σύστημα που παίρνει max 32GB RAM (4x8GB). Είχα βάλει μόνο ένα 8άρι πέρυσι που το έφτιαξα διότι οι τιμές της DDR3 μου είχαν φανεί υψηλές (στα 70 ευρώ για Kingston) σε σχέση με παλιά που είχαν φτάσει και στα 40 ευρώ το 2012. Παρατηρώ ότι οι τιμές αυτές είναι σχετικά σταθερές από τότε. Το ξέρω ότι η διακύμανση στις τιμές της RAM είναι περίεργη υπόθεση και δεν ακολουθεί τους ίδιους νόμους με άλλα components. Στην αρχή είναι ακριβές, μετά πέφτουν και μετά ανεβαίνουν πάλι. Επειδή θέλω κάποια στιγμή να πάρω τρία ακόμα 8άρια, πιστεύετε ότι έχουμε φτάσει σε σημείο που θα έχει μόνο άνοδο ή υπάρχει ελπίδα να δούμε πάλι σημαντική πτώση;
SPANK Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Κανείς δεν μπορείς να σου απαντήσει το ερώτημα ειναι πολύ σχετικό αλλα δεν ειναι ιδιαίτερα ακριβές οι ddr3 οποτε δεν ξέρω αν θα πάνε παρακάτω , ίσως σε κανα 2 χρόνια μολις οριμάσουν οι ddr4 να κατέβει η τιμή τους 1
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Κανείς δεν μπορείς να σου απαντήσει το ερώτημα ειναι πολύ σχετικό αλλα δεν ειναι ιδιαίτερα ακριβές οι ddr3 οποτε δεν ξέρω αν θα πάνε παρακάτω , ίσως σε κανα 2 χρόνια μολις οριμάσουν οι ddr4 να κατέβει η τιμή τους Αν κρίνω από το ιστορικό των DDR και DDR2, όχι απλά δε κατεβαίνει η τιμή των προηγούμενων όταν βγουν οι επόμενες, αλλά ανεβαίνουν κιόλας... 10
_chris_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Είνα και το € που πήρε την κατηφόρα, εγώ το βλέπω δύσκολο να δούμε καλές τιμές.
John-lamia Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 2x4gb 1600mhz corsair vengeance τις είχα πάρει 53€ και τώρα έχουν μια 80άρα+. Όταν η μνήμη άρχισε να γίνεται απαραίτητη σε ποσότητα ανέβηκε και η τιμή της. Στα υπόλοιπα υποσύστημα ενός υπολογιστή μπορούμε να περιοριστούμε, η μνήμη είναι απαραίτητη όμως. γι'αυτό και η μεγάλες τιμές.
miike Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μπα δε νομίζω ότι φταίει τόσο η ζήτηση -έτσι κι αλλιώς η ποικιλία στις ραμ είναι τεράστια- όσο οι οικονομικές εξελίξεις και η πτώση του ευρώ το τελευταίο εξάμηνο κυρίως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 αμφιβάλω, σιγά σιγά θα βλέπουμε τις DDR4 να πέφτουν και τις DDR3 να ανεβαίνουν κι άλλο... 2
Black adder goes forth Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ε ναι..η ιστορία θα επαναληφθεί. Πάω να κάνω τις χρυσές λίρες ,ddr3 dimmάκια.
daniel's_saving_grace Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Οκ συνεπώς θα τις αγοράζω λίγο λίγο να μη μου πέσει βαρύ αν αργήσω!
John-lamia Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 αμφιβάλω, σιγά σιγά θα βλέπουμε τις DDR4 να πέφτουν και τις DDR3 να ανεβαίνουν κι άλλο... Έτσι όπως κάνουν με τις μνήμες οι εταιρίες καλύτερα να αγοράσουμε καινούριες ddr4 Όταν η τιμή τους θα είναι δελεαστική και ας τις έχουμε στο ράφι. περισσότερο πέφτουν οι τιμές απ τους, ssd παρά απ τις μνήμες.
daniel's_saving_grace Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Ελαφριά πτώση έχω καταγράψει τον τελευταίο μήνα. Τα 8άρια τα βρίσκεις και με 60 ευρώ αυτή τη στιγμή...
daniel's_saving_grace Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Τελικά δε δικαιωθήκαμε και οι DDR-3 έχουν πέσει και άλλο, τα 8GB τα βρίσκεις με ένα 45άρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα