mike1945 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Καλημερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες.Εχω ενα δευτερο υπολογιστη αγορασμενο το 12/2009 τον οποιο ομως δεν εχω χρησιμοποιησει κυριολεκτικα καθοκου μεχρι σημερα.Τα τεχνικα στοιχεια του ειναι M/B ASUS P6T SE LGA1366 core i7 intel,2,67 Ghz, chipset X58/ich10R,Memory 3 Dimmx1GB=3Gb total, triple channel 1333MHZ,GPU NV 9500,LAN Realtek 8111C,PSU 650W,και με προεγκατεστημενα απο το πλαισιο που το αγορασα,τα XP Home.Ξεκινησα σημερα κανοντας φορματ και προσπαθωντας να εγκαταστησω τα WIN 7 x86 φθανω σε ενα σημειο στο 70% περιπου της ολικης εγκαταστασης,και εκει δεν προχωρα η εγκατασταση παρακατω, και υστερα απο 2ο δευτερολεπτα περιπου μου βγαζει μπλε οθονη και παπαλα.Αυτο γινεται οσες φορες και αν προσπαθησα να τα εγκαταστησω.Ξανα εβαλα τα ΧΡ PRO χ86,και τους τελευταιους οδηγους της καρτας γραφικων αλλα το συστημα κολλαει μολις κουνησω το ποντικι και μου δινει καποια μπιπ απροσδιοριστα.Αλλαξα δισκο καινουργιο SATA3 αλλα το προβλημα εξακολουθει να υφισταται.Υπαρχει περιπτωση να μου την κανει η τελευταια εκδοση της καρτας [GEFORCE 340.52 DRIVER], αλλα δεν μπορω να βρω αλλα εκδοση.Επισης δεν μπορω να μπω με F8 se Safe Mode. Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη.Ευχαριστω.
trujillo2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 δοκιμασε να αλλαξεις μπαταριας bios . 2-3 ευρω κανει.ακομα και αχρησιμοποιητη να ειναι δεν θα ειναι και στα καλυτερα της μετα απο 6 χρονια
al3x4ndr0s Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 κάνε ένα cmos και δές! αλλιώς όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω τσέκαρε της ram, είχα παρόμοιο πρόβλημα παλιότερα καθώς χρησιμοποιούσα δύο διαφορετικές ram( μοντέλα) και το pc μου έβγαζε μπλε οθόνη! Αν πάλι είσαι οκ εκεί κάνε ένα bios reset, επίσης αν το πρόβλημα επιμένει δες για κάποιο update στο bios! Και κάτι τελευταίο τσέκαρε τι συσκευές έχεις συνδεδεμένες πάνω στο pc. Αυτά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα