Gzr Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις αλλά οκ. Αν πάντως εννοούσες το μέγεθος του game δεν νομίζω οτι έχει σκοπό να περάσει games στον SSD. Έτσι έχω καταλάβει απο τα προηγούμενα post. Αν νομίζεις οτι θέλεις να τρέχεις κάποια games απο ssd τότε ναι πήγαινε για μεγαλύτερο SSD. Αλλά θα κερδίσεις μόνο loading times. Αλλά αυτό είναι προσωπική μου άποψη. Εσύ έχεις το πορτοφόλι εσύ αποφασίζεις. Τα παιχνίδια θα τα βάζω στον απλό σκληρό απλά επειδή μπορεί να παίξω και κανένα MMORPG λέω μήπως αξίζει. Πάντως νομίζω ότι πάει πολύ ψηλά η τιμή για το κουτί μόνο, μου βγαίνει περίπου 1400 ευρώ και με τα μεταφορικά και δεν ξέρω αν αξίζουν τόσα για το κουτί μόνο και να δώσω μόνο 150-200 ευρώ για μια οθόνη. Σκέφτομαι μήπως να πάω σε άλλη μητρική λίγο ποιο φθηνή και τελικά να κατέβω και από SSD και να έχω μέσα μόνο τα windows και κάνα δυο προγράμματα και ότι παιχνίδια έχω να τα βάζω στον σκληρό γιατί σε SSD πήγα σε αυτόν τώρα http://www.msystems.gr/index.php?category=2021&product=18466και είναι η διπλάσια τιμή από τον δικό σου και αν κατέβω από εδώ τότε πέφτω στα 1320 περίπου και κρατάω ram και μητρική αν και δεν ξέρω αν αξίζει τόσο η μητρική γιατί εντάξει δεν θα κάνω και τίποτα τρελά πράγματά αλλά είναι ωραία η άτιμη
Lucius Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Λοιπόν επειδή έχει αρχίσει και μπλέκει αρκετά το πράγμα. Έχοντας διαβάσει αυτά που έχουν λεχθεί πιο πάνω και προσπαθώντας να τα συμμαζέψω λίγο σου έκανα μια τελική πρόταση δική μου με πολύ καλή οθόνη (αν θες ψάξε παραπάνω) 16 GB ram αλλά 120 GB ssd. Απο εκεί και πέρα είναι καθαρά δική σου επιλογή. Πρέπει να βάλεις μέσα και το τι θέλεις εσύ, γιατί ο καθένας έχει την δική του γνώμη. Γενικά για gaming στα 1080p και με σύστημα των 1100-1200 μια χαρά θα ήσουν μην σου πω και με λιγότερα. Και αυτό στο λέω για να καταλάβεις οτι απο εδώ και πέρα όλα είναι θέμα γούστου. Την δουλειά που θέλεις την κάνεις και με το παραπάνω. Ορίστε και η σύνθεση http://gyazo.com/799264b9178548eb50d2ed543ef2e22f
Gzr Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη αν έχω γίνει κουραστικός σε καταλαβαίνω όμως αν έχεις βαρεθεί η κουραστεί με την όλη κατάσταση Κοίτα δεν με ενδιαφέρει τόσο η εμφάνιση όσο η απόδοση. Το μόνο που με ενδιαφέρει στην εμφάνιση είναι το κουτί και η οθόνη γιατί αυτό θα βλέπω κάθε μέρα τώρα αν για παράδειγμα μπορώ να κάνω την ίδια δουλεία με άλλη ποιο φθηνή μητρική τότε δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην πάρω την φθηνή μητρική, σκέφτηκα να πάρω αυτήν που μου είχες προτείνει στην αρχή ( http://www.msystems.gr/index.php?category=1316&product=17913 ) αν πιστεύεις ότι δεν θα έχει διαφορά με την Pro-Gamer και θα μπορώ να κάνω άνετα την δουλεία μου και με αυτήν. Τα 16GB ram είπα να τα πάρω τώρα γιατί όπως και να έχει σε λίγο αρκετά παιχνίδια θα ζητάνε 8GB οπότε θέλω να έχω αέρα εκεί και να μην είμαι στο όριο, την κάρτα την παίρνω επειδή είναι καινούργια κυρίως και πιστεύω ότι απλά αξίζει αν και λίγο ακριβή, από SSD θα πάω αναγκαστικά σε 128GB. Από οθόνη λέω να πάρω την προηγούμενη ( http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=17222 ) γιατί είναι και 100 ευρώ η διαφορά και δεν νομίζω να έχει τόση διαφορά η μία με την άλλη στην απόδοση Ορίστε η τελική σύνθεση μαζί με της αλλαγές.
sfk9039 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις αλλά οκ. Αν πάντως εννοούσες το μέγεθος του game δεν νομίζω οτι έχει σκοπό να περάσει games στον SSD. Έτσι έχω καταλάβει απο τα προηγούμενα post. Αν νομίζεις οτι θέλεις να τρέχεις κάποια games απο ssd τότε ναι πήγαινε για μεγαλύτερο SSD. Αλλά θα κερδίσεις μόνο loading times. Αλλά αυτό είναι προσωπική μου άποψη. Εσύ έχεις το πορτοφόλι εσύ αποφασίζεις. Με μεγαλύτερο SSD κερδίζεις loading times, με 16gb τι κερδίζεις? Τα σύγχρονα games αρχίζουν να γίνονται υπερβολικά απαιτητικά σε αποθηκευτικό χώρο. Πόσο χρόνο θα παίρνει να φορτώσει ένα τέτοιο game από μηχανικό δίσκο? Η κατάσταση θα είναι απελπιστική... Εκτός αν παίζεις παλιά games, τότε το θέμα αλλάζει.
Lucius Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 +1 Για την σύνθεσή σου φίλε Gzr και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να πώ οτι κούρασες ή κάτι τέτοιο. Απλά είχε πάρει έκταση το θέμα και πιο πολύ σε μπερδέυμε παρά σε βοηθούσαμε. Η οθόνη είναι πολύ καλή. Θα την ευχαριστηθείς. Με μεγαλύτερο SSD κερδίζεις loading times, με 16gb τι κερδίζεις? Τα σύγχρονα games αρχίζουν να γίνονται υπερβολικά απαιτητικά σε αποθηκευτικό χώρο. Πόσο χρόνο θα παίρνει να φορτώσει ένα τέτοιο game από μηχανικό δίσκο? Η κατάσταση θα είναι απελπιστική... Εκτός αν παίζεις παλιά games, τότε το θέμα αλλάζει. Περισσότερη ram είναι πιθανό να ζητήσουν κάποια παιχνίδια αν σκεφτείς οτι τώρα ζητούν 8 Gb μερικά. Δεν ξέρω, αν το Assassin's creed unity είναι στα καινούργια που λες αλλά δεν έχω θέμα με τα loading times
Gzr Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Ωραία Πάντως κατάλαβα τι εννοεί ο φίλος ποιο επάνω και μάλλον έχει σαν παράδειγμα στο μυαλό του τώρα το GTA V, The Witcher 3 κτλπ δηλαδή παιχνίδια που θα βγουν στο κοντινό η λίγο μακρινό μέλλον αλλά πιστεύω είναι καλύτερα να τα τρέχει ποιο άνετα το σύστημα παρά να φορτώνει το loading screen λίγο (η αρκετά) ποιο γρήγορα. Μετά τις γιορτές λογικά θα γίνει και η παραγγελία. Από headset έχεις καμία ιδέα να προτείνεις? Με μικρόφωνο αν γίνετε γιατί τώρα με τα ηχεία που έχω ενοχλώ διάφορους
sfk9039 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Το καλύτερο είναι να δεις τι είναι προτιμότερο τώρα και όχι στο μέλλον. Λέγαμε για τους οκταπύρινους πως θα είναι ποιο future proof και ακόμα είμαστε με τετραπύρινο.... Στην τελική αν έχεις ανάγκη μνήμης στο μέλλον μπορείς να βάλεις. Μην ξεχνάμε και την ενδιάμεση λύση που είναι τα 12gb.
Gzr Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Και εγώ με αυτό το σκεπτικό ήμουν στην αρχή γιατί ποιο εύκολα βάζεις ram αργότερα παρά SSD απλά τώρα σκέφτηκα να πάρω 16 GB για να μην δίνω για τα 8 GB και μετά πάλι άλλα 150 ευρώ για να βάλω 16GB αν μου χρειαστούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα