Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά απο πολλές αναβολές αποφάσισα να φτιάξω αυτό το θέμα για να ζητήσω την βοήθειά σας πριν κάνω την αγορά.

i) Το ποσό που διαθέτουμε:

1100 ευρώ

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : http://www.insomnia....-για-αρχάριους/  )

Παιχνίδια κυρίως, photoshop και εγγραφή και επεξεργασία βίντεο

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:

Μόνο το photoshop και το πρόγραμμα που θα επιλέξω για εγγραφή και επεξεργασία βίντεο πιστεύω (και αυτά θα είναι σε ερασιτεχνικό επίπεδο)

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?

Θα αγοράσω καινούργια οθόνη αλλά όχι αυτή τη στιγμή όμως θα είναι σύντομα, πιθανόν θα είναι 22-23 ιντσών (για 1080p). Αυτή τη στιγμή έχω μία 19 ιντσών ( http://www.e-shop.gr/samsung-syncmaster-943nw-black-p-PER.168032 )

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Όχι αλλά στο μέλλον θα αγοράσω πιθανών ένα headset (δεν ξέρω αν έχει σημασία αυτό αλλά είπα να σας το πω για κάθε ενδεχόμενο)

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)

Θα προτιμούσα από το e-shop επειδή υπάρχει κατάστημα σχετικά κοντά όποτε θα γλιτώσω τα μεταφορικά αλλά λόγο ποικιλίας η τιμής η κάρτα γραφικών θα μπορούσε να αγοραστή και από σκρουτζομάγαζο

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Απο το κατάστημα (δεν με εμπιστεύομαι να το στήσω μόνος μου)

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Οχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού

Μπορεί όταν χρειαστεί να γίνει αναβάθμιση της ram 

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας  

Το σύστημα θα το έχω κυρίως για παιχνίδια και με το budget που έχω νομίζω ότι δεν αξίζει να πάω για OC οπότε όχι

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού

Όχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:

Κανένα

Κάποια πράγματα που θα ήθελα να ρωτήσω:

1) Κάρτα γραφικών πιθανόν να αγοράσω την GTX 970, έχω ακούσει ότι η καλύτερη υλοποίηση είναι της Gigabyte η G1, αληθεύει? Επίσης έχει μια υλοποίηση Gigabyte της 970 στο e-shop είναι όμως η ίδια η είναι άλλη?

2) Σχετικά με την κάρτα γραφικών πάλι, επειδή την αγορά την πήγαινα από αναβολή σε αναβολή κυρίως λόγο της κάρτας γραφικών επειδή περίμενα να βγάλει η AMD τις δικές της κάρτες για να συγκρίνω και να δω μήπως πέσουν και οι τιμές αλλά από ότι έμαθα θα βγουν κοντά στο καλοκαίρι (διορθώστεμε αν είμαι λάθος) και δύστυχος δεν μπορώ να περιμένω τόσο με το PC που έχω αυτή τη στιγμή, αξίζει να αγοράσω την 970 ακόμα και αν έχει 3.5GB + 0.5GB μνήμη? Γιατί ακούω (βασικά βλέπω στο ίντερνετ) ότι ακόμα και έτσι είναι πολύ καλή κάρτα και αξίζει να την αγοράσει κάποιος αυτήν την στιγμή αλλά θα ήθελα να ακούσω και μερικές γνώμες από τα παιδεία εδώ που την έχουν δει η την έχουν αγοράσει.

3) Σχετικά με το κουτί, θα ήθελα να έχει καλό airflow ώστε να μην ζεσταίνεται εύκολα το hardware (ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες έχουμε αρκετή ζέστη). Επίσης θα ήθελα να έχει καλή ηχομόνωση (αν γίνετε).

Αυτά για τώρα, ελπίζω να μην σας κούρασα και ελπίζω κάποιοι να έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με εμένα και την σύνθεση και επειδή γνωρίζω ότι κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να ασχοληθεί και όλοι σας απλά το κάνετε για την ψυχή της μάνα σας θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε όσους ασχοληθούν

Δημοσ.

Λοιπόν φίλε μου νομίζω οτι εδώ είσαι

PER.556216.jpg PER.556216
RAM G.SKILL F3-12800CL9D-8GBXL 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ RIPJAWSX DUAL CHANNEL KIT

product_wishlist_small.jpg

80.90 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 80.90 € basket_delete.png PER.811708.jpg PER.811708
PSU SUPER FLOWER GOLDEN GREEN HX SERIES 550W (SF-550P14XE)

70.90 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 70.90 € basket_delete.png PER.641407.jpg PER.641407
BE QUIET! PURE WINGS 2, 140MM

13.56 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 13.56 € basket_delete.png PER.641406.jpg PER.641406
BE QUIET! PURE WINGS 2, 120MM

9.00 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 9.00 € basket_delete.png PER.301911.jpg PER.301911
HDD SEAGATE ST1000DM003 1TB BARRACUDA 7200.14 SATA3

62.90 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 62.90 € basket_delete.png PER.558465.jpg PER.558465
CPU INTEL CORE I5-4460 3.20GHZ LGA1150 - BOX

213.70 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 213.70 € basket_delete.png PER.811276.jpg PER.811276
CASE COOLERMASTER RC-650L-KKN1 SILENCIO 650 PURE MIDNIGHT BLACK

45.00 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 45.00 € basket_delete.png PER.523198.jpg PER.523198
ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS H97-PLUS RETAIL

110.55 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 110.55 € basket_delete.png PER.320898.jpg PER.320898
SSD CRUCIAL CT128MX100SSD1 MX100 128GB 2.5'' INTERNAL SATA3

76.90 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 76.90 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 683.41 € basket_delete.png

Και κάρτα αυτή: http://www.skroutz.gr/s/5535666/Gigabyte-GeForce-GTX970-4GB-G1-Gaming-GV-N970G1-GAMING-4GD.html

Για την κάρτα μην έχεις καμία αμφιβολία. Στην ανάλυση που παίζεις και που θα παίξεις μην σου πώ οτι είναι κ overkill. Τώρα για την υλοποίηση όλοι λένε οτι είναι η καλύτερη αλλά δεν έχω προσωπική άποψη. Προσωπικά έχω την υλοποίηση της Asus που την βρήκα σε καλή τιμή και την τσίμπησα. 

Τα 2 ανεμιστηράκια θα πεις να στα βάλουν ένα πάνω και να το συνδέσουν με το διακοπτάκι του κουτιού και ένα κάτω.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, θα τα κοιτάξω όταν μπορέσω από το PC μου, αν δεν έχεις αντίρρηση θα ήθελα να δω αν και άλλοι την εγκρίνουν αυτήν την σύνθεση η αν έχουν καμία καλύτερη πρόταση, η παραγγελία μπορεί να γίνει μέσα η μετά το σαββατοκύριακο οπότε έχουμε χρόνο ακόμα :P . Επίσης μία ερώτηση, βλέπω ότι μου προτείνεις Asus μητρική  αλλά έχω δει σε αρκετά θέματα με περίπου αυτό το budget τα παιδεία να προτείνουν μητρικές της gigabyte η της asrock, γνωρίζεις μήπως το γιατί η ποιες είναι η διαφορές που έχουν? Η είναι απλά γούστο του καθενός?

Δημοσ.

Φυσικά και πρέπει να πάρεις και άλλες απόψεις. Οι μητρικές είναι καλές και ποικίλουν ανάλογα με το τι θες... Γενικά τις asrock τις προτείνουν για ποιο χαμηλά budget. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι ποιοτικές.Από εκεί και πέρα είναι και το τι σου αρέσει εσένα κ τι θέλεις από την μητρική. Ψάξε, διάβασε εδώ στο φόρουμ κ θα φτιάξεις το pc όπως το θέλεις.

Δημοσ.

πολυ καλη συνθεση προχωρα αφοβα,ισως να βαζες 30 ευρο παραπανω για 250αρι ssd.Υπερβολη μεν αλλα αφου κανεις κατι καντο ολοκληρο!τα 100 ειναι αψογα για λειτουργικο αλλα πες οτι περνας και κανα mmo-moba π παιζεις συχνα η αλλα!

Δημοσ.

γεια σας και απο εμενα...ψαχνω για μια νεα gaming συνθεση στον υπολογιστη μου....

το ποσο που διαθετω ειναι ταβανι τα 1000Ε (και με λιγοτερα καλοδεχουμενο αρκει να κανει την δουλεια του)

εχω διαλεξει τα παρακατω απο αναζητηση τιμων στο σκρουτζ....

απο το υπαρχων συστημα που εχω θα κρατησω 

1- τροφοδοτικο 600w

2- δισκος 128gb ssd

3- card reader

4- οπτικο μεσω dvd recorder...

5- δισκος 1,5tb hdd

αυτα που θελουμε...

1- http://www.pc1.gr/sh...hp?ID=200027247       63,22Ε

2- http://plus3.gr/asus...--4-dimm-socket     128,48Ε

3- http://www.polytopes...6i54690-details 229

4- http://www.pc1.gr/sh...p?ID=200027519            97,30Ε

5- http://www.vnp.gr/yp...-ii-oc-4gb.html    331Ε

6- http://citisshop.com...product_id=6728      69,28Ε

7- http://www.digital-m...86-ed7640423f2d   32.29E

ΣΥΝΟΛΟ - 950,57Ε 

θα ηθελα την αποψη σας...η μιτρικη αυτη ειναι καλη?και η καρτα γραφικων επισης ειναι οκ?

ολες οι προτασεις δεχτες....

Δημοσ.

πολυ καλη συνθεση προχωρα αφοβα,ισως να βαζες 30 ευρο παραπανω για 250αρι ssd.Υπερβολη μεν αλλα αφου κανεις κατι καντο ολοκληρο!τα 100 ειναι αψογα για λειτουργικο αλλα πες οτι περνας και κανα mmo-moba π παιζεις συχνα η αλλα!

Σίγουρα θα παίζω και MMORPG παιχνίδια, έχεις κάποιο συγκεκριμένο SSD να μου προτείνεις?

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις τον ίδιο που σου πρότεινα αλλά σε 250. Είμαι από κινητό κ δεν μπορώ να δω κάτι άλλο τώρα...

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις τον ίδιο που σου πρότεινα αλλά σε 250. Είμαι από κινητό κ δεν μπορώ να δω κάτι άλλο τώρα...

Από το e-shop που είδα η διαφορά χοντρικά είναι γύρο στα 50 ευρό, ο SSD με 250GB έχει γύρο στα 120 ευρώ τώρα και επειδή σκέφτομαι να πάρω την κάρτα από το msystems για να έχω και δώρο το The Witcher 3 όταν βγει τότε θα ανέβει αρκετά το budge (λόγο μεταφορικών για την κάρτα) αλλά θα περιμένω και θα δω αν είναι.

Δημοσ.

Μετά απο πολλές αναβολές αποφάσισα να φτιάξω αυτό το θέμα για να ζητήσω την βοήθειά σας πριν κάνω την αγορά.

i) Το ποσό που διαθέτουμε:

1100 ευρώ

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : http://www.insomnia....-για-αρχάριους/  )

Παιχνίδια κυρίως, photoshop και εγγραφή και επεξεργασία βίντεο

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:

Μόνο το photoshop και το πρόγραμμα που θα επιλέξω για εγγραφή και επεξεργασία βίντεο πιστεύω (και αυτά θα είναι σε ερασιτεχνικό επίπεδο)

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?

Θα αγοράσω καινούργια οθόνη αλλά όχι αυτή τη στιγμή όμως θα είναι σύντομα, πιθανόν θα είναι 22-23 ιντσών (για 1080p). Αυτή τη στιγμή έχω μία 19 ιντσών ( http://www.e-shop.gr/samsung-syncmaster-943nw-black-p-PER.168032 )

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Όχι αλλά στο μέλλον θα αγοράσω πιθανών ένα headset (δεν ξέρω αν έχει σημασία αυτό αλλά είπα να σας το πω για κάθε ενδεχόμενο)

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)

Θα προτιμούσα από το e-shop επειδή υπάρχει κατάστημα σχετικά κοντά όποτε θα γλιτώσω τα μεταφορικά αλλά λόγο ποικιλίας η τιμής η κάρτα γραφικών θα μπορούσε να αγοραστή και από σκρουτζομάγαζο

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Απο το κατάστημα (δεν με εμπιστεύομαι να το στήσω μόνος μου)

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Οχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού

Μπορεί όταν χρειαστεί να γίνει αναβάθμιση της ram 

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας  

Το σύστημα θα το έχω κυρίως για παιχνίδια και με το budget που έχω νομίζω ότι δεν αξίζει να πάω για OC οπότε όχι

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού

Όχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:

Κανένα

Κάποια πράγματα που θα ήθελα να ρωτήσω:

1) Κάρτα γραφικών πιθανόν να αγοράσω την GTX 970, έχω ακούσει ότι η καλύτερη υλοποίηση είναι της Gigabyte η G1, αληθεύει? Επίσης έχει μια υλοποίηση Gigabyte της 970 στο e-shop είναι όμως η ίδια η είναι άλλη?

2) Σχετικά με την κάρτα γραφικών πάλι, επειδή την αγορά την πήγαινα από αναβολή σε αναβολή κυρίως λόγο της κάρτας γραφικών επειδή περίμενα να βγάλει η AMD τις δικές της κάρτες για να συγκρίνω και να δω μήπως πέσουν και οι τιμές αλλά από ότι έμαθα θα βγουν κοντά στο καλοκαίρι (διορθώστεμε αν είμαι λάθος) και δύστυχος δεν μπορώ να περιμένω τόσο με το PC που έχω αυτή τη στιγμή, αξίζει να αγοράσω την 970 ακόμα και αν έχει 3.5GB + 0.5GB μνήμη? Γιατί ακούω (βασικά βλέπω στο ίντερνετ) ότι ακόμα και έτσι είναι πολύ καλή κάρτα και αξίζει να την αγοράσει κάποιος αυτήν την στιγμή αλλά θα ήθελα να ακούσω και μερικές γνώμες από τα παιδεία εδώ που την έχουν δει η την έχουν αγοράσει.

3) Σχετικά με το κουτί, θα ήθελα να έχει καλό airflow ώστε να μην ζεσταίνεται εύκολα το hardware (ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες έχουμε αρκετή ζέστη). Επίσης θα ήθελα να έχει καλή ηχομόνωση (αν γίνετε).

Αυτά για τώρα, ελπίζω να μην σας κούρασα και ελπίζω κάποιοι να έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με εμένα και την σύνθεση και επειδή γνωρίζω ότι κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να ασχοληθεί και όλοι σας απλά το κάνετε για την ψυχή της μάνα σας θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε όσους ασχοληθούν

http://gyazo.com/d1be665131511a0553f043fe2448b57a 1060 βγαινει . αν θες βαλε και μια ψυκτρα για τον επεξεργαστη οπως http://www.e-shop.gr/coolermaster-rr-t4-18pk-r1-hyper-t4-cooler-p-PER.806877

Δημοσ.

Χμ, τώρα είμαι σε δίλημμα. Μια επιλογή είναι να πάρω την κάρτα γραφικών τώρα (GTX 970) έτσι ώστε να έχω και δώρο κωδικό για το The Witcher 3 και να πάρω τα υπόλοιπα κομμάτια μαζί και 250άρι SSD αντί για 125άρι λίγο αργότερα που θα πάρω κάποια χρήματα.

Άλλη επιλογή είναι να πάω σε AMD κάρτα γραφικών που είναι 100 λιγότερα με 250άρι SSD, δηλαδή την σύνθεση που μου πρότεινε ο trujillo2008

Η να πάρω τα κομμάτια που πρότεινε ο Lucius με 125άρι SSD και την 970 αλλά θα είμαι περίπου 50-70 ευρώ εκτός budget η αντί να πάρω την 970 να πάω και εδώ για AMD.

Έχετε κάποια γνώμη πάνω σε αυτό? Αν κάποιος εδώ έχει τεστάρει και τις δύο κάρτες μπορεί να μου πει την γνώμη του?

Δημοσ.

Την "δουλειά" σου θα την κάνεις και με τις 2 κάρτες. Η r9 νομίζω πως "καίει" λίγο παραπάνω και σε watt και σε θερμοκρασίες αλλά στο λέω με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν έχω προσωπική εμπειρία. Γενικά οι AMD κάρτες είναι καλύτερες στις πιο μεσαίες τιμές ενώ οι nvidia είναι "αν έχεις λεφτά παίρνεις" :-D. Τώρα απο εκεί και πέρα είναι δικό σου θέμα. Εμένα προσωπικά δεν μ' ένοιαζε ο SSD οπότε έδωσα τα λεφτά μου στην GTX 970.  

Η σύνθεση του trujillo2008 είναι επίσης πολύ καλή. Ίσως άλλαζα την RAM με κάποια G.skill που είναι κοντά στην τιμή.

Δημοσ.

Την "δουλειά" σου θα την κάνεις και με τις 2 κάρτες. Η r9 νομίζω πως "καίει" λίγο παραπάνω και σε watt και σε θερμοκρασίες αλλά στο λέω με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν έχω προσωπική εμπειρία. Γενικά οι AMD κάρτες είναι καλύτερες στις πιο μεσαίες τιμές ενώ οι nvidia είναι "αν έχεις λεφτά παίρνεις" :-D. Τώρα απο εκεί και πέρα είναι δικό σου θέμα. Εμένα προσωπικά δεν μ' ένοιαζε ο SSD οπότε έδωσα τα λεφτά μου στην GTX 970.  

Η σύνθεση του trujillo2008 είναι επίσης πολύ καλή. Ίσως άλλαζα την RAM με κάποια G.skill που είναι κοντά στην τιμή.

Και εγώ αυτό κατάλαβα τελικά, ότι η AMD έχει ποιο "ανθρώπινες" τιμές αλλά δεν ξέρω από επιδόσεις πως πάει, στο PC μπορεί να μην γίνει καμία "αναβάθμιση" για χρόνια γιατί απλά δεν ξέρω πως θα πάνε τα πράγματα και αν θα έχω τα χρήματα τότε όποτε τώρα ψάχνω να είμαι καλυμμένος κάπως έτσι ώστε να βγάλω 3-4 χρόνια σίγουρα χωρίς προβλήματα και να είμαι άνετος όσο γίνετε αλλά σε αυτό το "άθλημα" δυστυχώς τίποτα δεν είναι σίγουρο :P

Δημοσ.

Όποιο απο τα 2 και να πάρεις θα είσαι μια χαρά και πολύ άνετος, βέβαια μιλάμε για τα τωρινά δεδομένα. Ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει αύριο στις απαιτήσεις των παιχνιδιών  :-D. Απο εκεί και πέρα είναι και λίγο τι "γουστάρεις" εσύ και τι μπορείς να βρεις σε καλύτερη τιμή την στιγμή που το θες. Όλα παίζουν ρόλο.

Δημοσ.

Όποιο απο τα 2 και να πάρεις θα είσαι μια χαρά και πολύ άνετος, βέβαια μιλάμε για τα τωρινά δεδομένα. Ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει αύριο στις απαιτήσεις των παιχνιδιών  :-D. Απο εκεί και πέρα είναι και λίγο τι "γουστάρεις" εσύ και τι μπορείς να βρεις σε καλύτερη τιμή την στιγμή που το θες. Όλα παίζουν ρόλο.

Κατάλαβα απλά είπα να πάω για nvidia γιατί ακούω καλά λόγια , όχι ότι για την AMD δεν λένε καλά λόγια απλά επειδή η 970 είναι ποιο καινούργια γιαυτό είπα να την δοκιμάσω, για να μην σε κουράζω άλλο θα περιμένω μέχρι το σαββατοκύριακο να δω αν θα έχω τα χρήματα για να πάω για την 970, αν όχι τότε αναγκαστικά θα δοκιμάσω την AMD :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...