nhzt Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Καλημέρα φίλοι μου. Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος το κόστος μιας νέας τηλεφωνικής γραμμής ΟΤΕ σε εξοχικό εκτός σχεδίου πόλεως. Το εξοχικό βρίσκεται σε απόσταση 100 περίπου μέτρων από τον κοντινότερο στύλο του ΟΤΕ. Μ ενδιαφέρει κυρίως το κόστος εγκατάστασης (καλώδιο από τον στύλο του ΟΤΕ στο σπίτι ή ότι άλλες τεχνικές εργασίες). Αφού εγκατασταθεί και έρθει η γραμμή στο σπίτι τότε ξέρω που θα ψάξω για πακέτα τηλεφωνίας και ιντερνετ για εξοχικό.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Τι εννοείς θέλεις να σου φέρει ο ΟΤΕ τι δίκτυο και μετά να πάρεις από αλλού τηλεφωνία και ιντερνετ? Αν ναι λίγο χλωμό το κόβω να σου δώσει γραμμή ο οτε
nhzt Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Εννοώ γνωρίζω τα προγράμματα του ΟΤΕ για εξοχικό και το κόστος τους, αλλά δεν γνωρίζω την αρχική εγκατάσταση από την κολώνα μέχρι το σπίτι.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Αν δεν εισαι μεσα στο δίκτυο, θα πρεπει να μιλήσεις με τον οτε να ερθουν να κανουν προμετρηση και να σου βγάλουν κοστολογιο, μονο ο οτε μπορεί να σου απαντήσει σε αυτο το θεμα και εφ' οσον βέβαια υπαρχει και διαθεσιμότητα , αλλιως κλαφτα !!!
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 πολλες φορες ακους κατι τραγικα ποσα για να μπει κολωνα εξω απο εσενα αφου δεν φτανει μεχρι εσενα αλλα ναι μονο ο οτε μπορει να στο πει αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα