Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους σας !!! Εχω μια απωρια. θελω να βαλω στην ιστοσελιδα μου, στο menu, υποκατηγοριες. Για να σας δωσο καλητερα να καταλαβετε τι θελω δειτε αυτη την εικονα:

http://prntscr.com/6l3jxp Την πηρα απο μια ιστοσελιδα.

Δημοσ.

Κανονικά θα έπρεπε να συμπεριλάβεις τον κώδικα, αλλά και το screenshot δε είναι ενεργό.

Για να βάλεις υπομενού δοκίμασε :

<ul> // proto menu
<li>home</li>
<li>menu</li>
      <ul> // deftero menu
      <li>submenu 1</li>
      <li>submenu 2</li>
      </ul>
<li>contact</li>
</ul>
  • Like 1
Δημοσ.

Κανονικά θα έπρεπε να συμπεριλάβεις τον κώδικα, αλλά και το screenshot δε είναι ενεργό.

<ul> // proto menu
<li>home</li>
<li>menu</li>
      <ul> // deftero menu
      <li>submenu 1</li>
      <li>submenu 2</li>
      </ul>
<li>contact</li>
</ul>

Eυχαριστω πολυ !! θα το δοκιμασω μολις μπορεσω και θα σου πω !!

Δημοσ.

<ul> // proto menu
<li>home</li>
<li>menu</li>
      <ul> // deftero menu
      <li>submenu 1</li>
      <li>submenu 2</li>
      </ul>
<li>contact</li>
</ul>

Λοιπον. Ο κωδικας που μου εδωσες τον εβαλα πανω στο δικο μου κωδικα αλλα δεν λειτουργει. Το βγαζει σαν σκετο κειμενο, για καποιο λογο που δεν καταλαβενω....

Ο κωδικας μου ειναι αυτος:

<div id="menu">

<ul id="nav">

<li style="border-left: 0;" class="helping"></li>

<li class="menu"><a href="#">Αρχικη</a></li>

<li class="menu"><a href="#">forum</a></li>

<li class="menu"><a href="#">Υπηρεσιες</a></li>

<li class="menu"><a href="#">Επικοινωνία</a></li>

</div>

Οσο για το screenshot το αλλαξα. Οριστε τι θελω να κανω:

http://prntscr.com/6lx7uu

Δημοσ.

Λοιπον. Ο κωδικας που μου εδωσες τον εβαλα πανω στο δικο μου κωδικα αλλα δεν λειτουργει. Το βγαζει σαν σκετο κειμενο, για καποιο λογο που δεν καταλαβενω....

Ο κωδικας μου ειναι αυτος:

<div id="menu">

<ul id="nav">

<li style="border-left: 0;" class="helping"></li>

<li class="menu"><a href="#">Αρχικη</a></li>

<li class="menu"><a href="#">forum</a></li>

<li class="menu"><a href="#">Υπηρεσιες</a></li>

<li class="menu"><a href="#">Επικοινωνία</a></li>

</div>

Οσο για το screenshot το αλλαξα. Οριστε τι θελω να κανω:

http://prntscr.com/6lx7uu

Για να το φτιάξεις αυτο, θέλει να του δώσεις την μορφή που θέλεις με CSS, και την λειτουργικότηττα με javascript.

• Like 1
Δημοσ.

Για να το φτιάξεις αυτο, θέλει να του δώσεις την μορφή που θέλεις με CSS, και την λειτουργικότηττα με javascript.

javascript δεν ξερω ακομα. Τωρα μαθαινω σιγα σιγα. Δεν μπορει να γινει μονο με Html και CSS το ιδιο πραγμα ?? Η δεν υπαρχει καποιος κωδικας fix για παραδειγμα πανω σ'αυτο ? Ας ειναι και πιο απλο, δηλαδη χωρις χρωματα κ.τ.λ. Δεν με πειραζει. απλα να μπουν οι υποκατηγοριες.

Δημοσ.

javascript δεν ξερω ακομα. Τωρα μαθαινω σιγα σιγα.  Δεν μπορει να γινει μονο με Html και CSS το ιδιο πραγμα ?? Η δεν υπαρχει καποιος κωδικας fix για παραδειγμα πανω σ'αυτο ? Ας ειναι και πιο απλο, δηλαδη χωρις χρωματα κ.τ.λ. Δεν με πειραζει. απλα να μπουν οι υποκατηγοριες.

Μπορεί να γίνει αλλα δεν θα έχει κάποια λειτουργικότητα. Δήλαδη θα επιλέγεις κάποια κατηγορία και δεν θα γίνεται τίποτα στη σελίδα. Εδώ έρχεται και μπαίνει η javascript στο παιχνίδι με το onchange event πχ. Ξεκίναν μάθε παράλληλα και javascript θα σου χρειαστεί (που ήδη τη χρειάζεσαι :P )

Δημοσ.

Μπορεί να γίνει αλλα δεν θα έχει κάποια λειτουργικότητα. Δήλαδη θα επιλέγεις κάποια κατηγορία και δεν θα γίνεται τίποτα στη σελίδα. Εδώ έρχεται και μπαίνει η javascript στο παιχνίδι με το onchange event πχ. Ξεκίναν μάθε παράλληλα και javascript θα σου χρειαστεί (που ήδη τη χρειάζεσαι :P )

Ενταξει. αρα η java μονοδρομος.... Οκ ! Καλο βραδυ !! :)

Δημοσ.

Ενταξει. αρα η java μονοδρομος.... Οκ ! Καλο βραδυ !! :)

wait! πρωτού ξεκινήσεις να μαθαίνεις JAVA, δες οτι στα παραπάνω posts αναφέρεται η JAVASCRIPT. Είναι δύο τελείως διαφορετικές γλώσσες. Εσύ θες javascript

• Like 1
Δημοσ.

javascript δεν ξερω ακομα. Τωρα μαθαινω σιγα σιγα. Δεν μπορει να γινει μονο με Html και CSS το ιδιο πραγμα ?? Η δεν υπαρχει καποιος κωδικας fix για παραδειγμα πανω σ'αυτο ? Ας ειναι και πιο απλο, δηλαδη χωρις χρωματα κ.τ.λ. Δεν με πειραζει. απλα να μπουν οι υποκατηγοριες.

ένα απλό και ωραίο menu μπορείς να κάνεις και με CSS + HTML. ( http://www.gsd-samp.webatu.com/ )

τώρα άμα θες να κάνεις μεγαλύτερα πράγματα από αυτό πας σε javascript και όπως είπε ο ALLisCHAOS Άλλο JAVA και άλλο JAVASCRIPT!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...