Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν κανουμε αλλαγη μητρικης για να περασουμε τους καινουργιους drivers χρειαζεται format?υπαρχει καποιος αλλος τροπος για να το αποφυγουμε?

Δημοσ.

Χμ τότε εγώ που με τον ίδιο δίσκο με την ίδια εγκατάσταση win 7, πήγα από Q35 σε Z97 χωρίς format έχω μαγικές ικανότητες..

Από amd <-> intel ναι χρειάζεται 100%.

• Like 1
Δημοσ.

Χμ τότε εγώ που με τον ίδιο δίσκο με την ίδια εγκατάσταση win 7, πήγα από Q35 σε Z97 χωρίς format έχω μαγικές ικανότητες..

Και πόσο καιρό έτρεχε απροβλημάτιστα;

Repeat.

Ας συμφωνησουμε πως διαφωνούμε.

Δημοσ.

Λειτουργεί ακόμα μια χαρά από το καλοκαίρι που έκανα την αλλαγή.. :-)

και τώρα που είδα και το repeat, στο Q35 είχα αλλάξει 3ς επεξεργαστές, E8400, Q8200, Q9550 χωρίς καμιά αλλαγή..

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδη απλα εκανες απεγκατασταση τους drivers?και δουλευει κανονικα?

Δημοσ.

Εχει να κανει με το chipset της μητρικης, αν ειναι απο intel σε intel εχεις καλες πιθανοτητες να μην χρειαστεις format.

ναι απο intel σε intel ειναι..πως μπορω να το πετυχω αυτο?

Δημοσ.

εσυ δεν χρειαζεται να κανει τιποτα, αλλαζεις την μητρικη και προσεύχεσαι να μπουταρει και να κανει install drivers.

το εχω κανει 2 φορες με amd πλατφορμα (απο am2>am3 και απο am2>σε παλιο σοκετ amd που δεν εχω ιδεα πως λεγοταν)

και ακομη μια φορα σε λαπτοπ, απο intel σε intel.

στο λαπτοπ μετα απο δυο χρονια τα τίναξε ο Hdd και χρειάστηκε αλλαγη, το πρωτο εκανα φορματ για να βαλω 8.1 και το αλλο απλα ξεχαστηκε, δεν ηταν για μενα.

γενικα εαν πας απο intel-intel amd-amd πολυ πυθανο να μην χρειαστεις φορματ. τωρα μπορεις να πεσεις και στην περίπτωση να χρειαστεις. δεν μπορουμε να σου εγγυηθούμε τιποτα. αλλα πολυ πυθανο να παιξει. ναι.

Δημοσ.

εσυ δεν χρειαζεται να κανει τιποτα, αλλαζεις την μητρικη και προσεύχεσαι να μπουταρει και να κανει install drivers.

το εχω κανει 2 φορες με amd πλατφορμα (απο am2>am3 και απο am2>σε παλιο σοκετ amd που δεν εχω ιδεα πως λεγοταν)

και ακομη μια φορα σε λαπτοπ, απο intel σε intel.

στο λαπτοπ μετα απο δυο χρονια τα τίναξε ο Hdd και χρειάστηκε αλλαγη, το πρωτο εκανα φορματ για να βαλω 8.1 και το αλλο απλα ξεχαστηκε, δεν ηταν για μενα.

γενικα εαν πας απο intel-intel amd-amd πολυ πυθανο να μην χρειαστεις φορματ. τωρα μπορεις να πεσεις και στην περίπτωση να χρειαστεις. δεν μπορουμε να σου εγγυηθούμε τιποτα. αλλα πολυ πυθανο να παιξει. ναι.

οκ θα δοκιμασω και θα δουμε

Δημοσ.

πολυ πιθανον θα κανεις φορματ πρεπει να κανεις,  οταν αλλαζεις μητρικη και ειναι το ιδιο chipset πχ αν ειναι 775 g41 σε g41   μητρικη παλι δεν κανεις φορματ αλλά αν πχ ειναι μητρικη p41 παλι 775 εκει χρειαζεται,  εγω πχ αλλαξα μητρικη απο 775 ιντελ πηγα σε 1150 εε πως θα γινοταν να μην κανω φορματ αφου εβγαζε μπλε οθονη στην αρχη,  οσο αφορα τα λινουξ ειναι αληθεια δεν χρειαζεται φορματ εκει περα. Τωρα οσοι λενε οτι δεν χανεις τα windows απο αλλαγη μητρικης δεν ειναι αληθεια  πολλες φορες χρειαζεται φορματ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...