Προς το περιεχόμενο

Ποιο DVD

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο DVD ROM προτεινετε?????Εχω ενα Sony αλλα ειναι απαισιο!!!! Διαβαζει παρα πολυ αργα.Αληθεια την ταχυτητα του που την βλεπουμε????Στη διαχειριση συσκευων αναφερεται σαν SONY DVD-ROM DDU1621.Σας ευχαριστω. :D :D :D

Δημοσ.

Έχω Pioneer 119/16x και πετάει... αλλά πριν πας για αγορά καινούριου σιγουρέψου ότι έχει πρόβλημα μη το αλλάξεις χωρίς λόγο...

Δημοσ.

Γιάννη,περιμένω να πληρωθώ,θα πάρουμε μαζί από ένα Lite on,λένε ότι είναι τα καλύτερα για ripping,φτάνουν μέχρι 12x.

Τα περισσότερα είναι κλειδωμένα στο 2x.Μόνο με hackεμένο firmware μπορούν να ξεπεράσουν αυτό το σκόπελο...

Δημοσ.
Κοιτα αν ειναι το DMA του ενεργοποιημενο.

Απο που το βλεπουμε αυτο φιλε μου???? Ευχαριστω. :D :D :D

Πινακας Ελεγχου/Συστημα/Διαχειριση Συσκευων/Ελεγκτες IDE ATA-ATAPI/Δευτερευων Διαυλος IDE/Ιδιοτητες/Ρυθμισεις για προχωρημενους/Τυπος μεταδοσης (πρεπει να γραφει DMA αν ειναι διαθεσιμο) Αν δεν το γραφει, αλλαξε το.

Δημοσ.

Μέχρι πόσο φτάνει στο ripping εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.Εμένα ένα Asus 12x μπορεί να φτάσει και το 11x σε μερικές ταινίες,αλλά συνήθως πιό χαμηλά κυμαίνεται.Δυστυχώς όμως είναι αργούτσικο στην αναγνώριση cd... :(

Δημοσ.

To dvd pou xrhsimopoihses htan:

1) dual layer?

2) css?

Ta perissotera dvd (apo video club kai oxi periodika) anhkoun stis parapanw kathgories kai de riparontai toso grhgora me kanena dvd drive. Oson afora to SONY, to montelo 1612 einai basismeno se LITEON (pou einai ok), enw to 1621 einai basismeno se BTC, kati pou to kathista ena apo ta xeirotera drives. Parolla auta, einai apo ta grhgorotera se ripping, opote kati allo symbainei edw...

Γιάννης_(Platano) otan les: "Diabazei poly arga" ti akribws ennoeis?

Δημοσ.

Γιάννης_(Platano)

κι εγώ το ίδιο έχω και είναι μάπα το!!!απτην πρώτη στιγμή κολούσε!!

έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για pioneer kai plextor.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...