omnia2user Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ψαχνω μεταχειρισμενο κινητο μεχρι 160 ποιο μου προτεινετε(ειχα βρει το g2 σε αυτην την τιμη και το θεωρω ευκαιρια αλλα αν εχετε κατι καλυτερο να μου πειτε θα το προτιμουσα) Ευχαριστω
driverpit Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ψαχνω μεταχειρισμενο κινητο μεχρι 160 ποιο μου προτεινετε(ειχα βρει το g2 σε αυτην την τιμη και το θεωρω ευκαιρια αλλα αν εχετε κατι καλυτερο να μου πειτε θα το προτιμουσα) Αν είναι σε καλή κατάσταση χωρίς γρατσουνιές η χτυπήματα από πέσιμο να έχει υπόλοιπο εγγυήσεις τουλάχιστον 12 μήνες την απόδειξη αγοράς του και την αρχική συσκευασία του τότε αξίζει η αγορά του σε αυτά τα χρήματα 1
omnia2user Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Το s3 το θεωρω παλιο και τα χαρακτηριστικα του δεν μου αρκουν για αυτο και ελεγα για το g2
maddoctor Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μπορείς και από Κίνα να πάρεις, καινούργιο, και με 12 μήνες εγγύηση....
bvg Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα. Στα χρήματα που διαθέτεις υπάρχουν αρκετές επιλογές μεταχειρισμενων κινητών πιστεύω. Πρέπει όμως να αναφέρεις κατά την γνώμη μου και τι χαρακτηριστικά θα ήθελες να υπάρχουν στην συσκευής που ψάχνεις. Έτσι θα μπορέσει να βοηθήσει κάποιος με κάποια γνώμη για να κάνεις μια καλύτερη επιλογή.
omnia2user Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μπορείς και από Κίνα να πάρεις, καινούργιο, και με 12 μήνες εγγύηση.... μπα προτιμω επωνυμα και οχι κινεζικα Καλησπέρα. Στα χρήματα που διαθέτεις υπάρχουν αρκετές επιλογές μεταχειρισμενων κινητών πιστεύω. Πρέπει όμως να αναφέρεις κατά την γνώμη μου και τι χαρακτηριστικά θα ήθελες να υπάρχουν στην συσκευής που ψάχνεις. Έτσι θα μπορέσει να βοηθήσει κάποιος με κάποια γνώμη για να κάνεις μια καλύτερη επιλογή. Βασικα πιο πολυ στο messenger ειμαι και θελω καλη μπαταρια αλλα γενικοτερα ενδιαφερομαι για ενα καλο κινητο σε ολα οχι πχ μονο παιχνιδια και ιντερνετ και τα υπολοιπα κατω του μετριου πχ καμερα (βλεπε xperia e1 )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα