Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω μεταχειρισμενο κινητο μεχρι 160 ποιο μου προτεινετε(ειχα βρει το g2 σε αυτην την τιμη και το θεωρω ευκαιρια αλλα αν εχετε κατι καλυτερο να μου πειτε θα το προτιμουσα)

Ευχαριστω

Δημοσ.

Ψαχνω μεταχειρισμενο κινητο μεχρι 160 ποιο μου προτεινετε(ειχα βρει το g2 σε αυτην την τιμη και το θεωρω ευκαιρια αλλα αν εχετε κατι καλυτερο να μου πειτε θα το προτιμουσα)

Αν είναι σε καλή κατάσταση χωρίς γρατσουνιές η χτυπήματα από πέσιμο να έχει υπόλοιπο εγγυήσεις τουλάχιστον 12 μήνες την απόδειξη αγοράς του και  την αρχική συσκευασία του τότε αξίζει η αγορά του σε αυτά τα χρήματα

• Confused 1
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Στα χρήματα που διαθέτεις υπάρχουν αρκετές επιλογές μεταχειρισμενων κινητών πιστεύω.

Πρέπει όμως να αναφέρεις κατά την γνώμη μου και τι χαρακτηριστικά θα ήθελες να υπάρχουν στην συσκευής που ψάχνεις.

Έτσι θα μπορέσει να βοηθήσει κάποιος με κάποια γνώμη για να κάνεις μια καλύτερη επιλογή.

Δημοσ.

Μπορείς και από Κίνα να πάρεις, καινούργιο, και με 12 μήνες εγγύηση....

μπα προτιμω επωνυμα και οχι κινεζικα

Καλησπέρα.

Στα χρήματα που διαθέτεις υπάρχουν αρκετές επιλογές μεταχειρισμενων κινητών πιστεύω.

Πρέπει όμως να αναφέρεις κατά την γνώμη μου και τι χαρακτηριστικά θα ήθελες να υπάρχουν στην συσκευής που ψάχνεις.

Έτσι θα μπορέσει να βοηθήσει κάποιος με κάποια γνώμη για να κάνεις μια καλύτερη επιλογή.

Βασικα πιο πολυ στο messenger ειμαι και θελω καλη μπαταρια αλλα γενικοτερα ενδιαφερομαι για ενα καλο κινητο σε ολα οχι πχ μονο παιχνιδια και ιντερνετ και τα υπολοιπα κατω του μετριου πχ καμερα (βλεπε xperia e1 )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...