Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν το ποσό ήταν συμβολικό, πού θα έβρισκαν τόσες θυρίδες να νοικιάσουν;

Μα δεν χρειάζονται όλοι τις θυρίδες,ακόμα και με συμβολικό ποσό κάποιοι δεν θα τις επέλεγαν γιατί είτε έχουν ρυθμίσει τις πληρωμές λογαριασμών ηλεκτρονικά είτε θέλουν τον πατροπαράδοτο τρόπο με την αλληλογραφία (παππούδια κλπ κλπ)

είτε δεν αγοράζουν μέσω νετ και δεν είναι συνηθισμένοι με το "άθλημα"

Ας φτιάχνανε περισσότερες έστω -δεν λέω για αναλογία θυρίδα ανά σπίτι- αλλά περισσότερες,φαντάσου ότι εγώ έψαχνα ενάμιση χρόνο για μία θυρίδα και μένω στην επαρχία.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω παρατηρήσει πολλά τέτοια περιστατικά, δεν είναι μοναδική περίπτωση. Έχω δει να γίνονται άπειρες συζητήσεις για αυτό το θέμα σε διάφορα φόρουμ. Το μόνο που μπορεί να γίνει, εκεί που καταλήγουν οι συζητήσεις δηλαδή, είναι να παραγγέλνεις μόνο συστημένα (με ότι αυτό συνεπάγεται, ας πούμε μεγαλύτερη χρέωση) οπότε ο ταχυδρόμος σου φέρνει ειδοποίηση στο σπίτι και πας και το παίρνεις από το κατάστημα, ή νοικιάζεις θυρίδα.

Δημοσ.

<p>Καλησπέρα παιδιά,</p> <p> </p> <p> Αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα στην πολυκατοικία που διαμένω στην οποία υπάρχουν πολλά ιατρεία, οπότε συνέχεια μπαινοβγαίνουν άσχετοι. Έχει τύχει άπειρες φορές να βρίσκω φακέλους στο όνομα μου σκισμένους με πολλές το όποιο περιεχόμενο να λείπει, το ίδιο συμβαίνει και σε μικρά πακετάκια (παραγγέλνω πολλές φορές από ebay) και ο ταχυδρόμος απλά τα αφήνει πάνω στον πάγκο (δεν έχουμε γραμματοκιβώτια). Έχω αναγκαστεί και βάζω διεύθυνση ενός φίλου μου για τα δικά μου πράγματα γιατί ξέρω πως θα τα παραλάβω σίγουρα. Έχω μιλήσει αρκετές φορές στον διαχειριστή, αλλά πιο πολύ με καταλαβαίνει το ντουβάρι.</p> <p> </p> <p>Συμφορουμίτες, τι μπορώ να κάνω?</p>

Στα ΕΛΤΑ μπορείς να νοικιάσεις θυρίδα

Δημοσ.

Αυτό με την θυρίδα είναι καλή λύση απ' ότι φαίνεται, τουλάχιστον για τα μικρά πακέτα. Στα μεγάλα ευτυχώς παραλαμβάνω από ταχυδρομείο ή courier.

Δημοσ.

Θα αφήσω ένα κουτί και θα γράψω απ' έξω "χρησιμοποιημένοι δονητές". Να δω αν θα ανοιχτεί :P

• Like 2
Δημοσ.

Βαλε ανθρακα

ή καλυτερα βάλε αλεύρι για να νομίζουν ότι ειναι ανθρακας. Θα χεστουν τόσο που δεν προκειτε να ξανά ανοίξουν δικο σου φάκελο :P

• Like 1
Δημοσ.

εμένα πάντως ΠΟΤΕ δεν μου αφήνουν πακέτο. Πάντα έρχεται ειδοποίηση από τα ελτά. (μαλιστα ο ταχυδρομος για τους δικούς του λόγους δεν αφήνει το χαρτάκι σε ένα ντουλάπι που έχουμε δίπλα στην πόρτα μας αλλά στη σέλα από το βεσπάκι του απο πάνω που ειναι δίπλα στην εξώπορτα :P )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...