Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γραμματοκιβώτιο ή/και κόλλα ένα χαρτί που να λέει να μην ανοίγουν τα γραμμάτα κ.λπ

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Γιατί τι εξυπνότερο, από το να γεμίσεις την είσοδο της πολυκατοικίας ΣΟΥ με σκατά. Ιδιοφυές τωόντι.

Το έχουν κάνει στην δικιά μας. :P

Δεν υπάρχει σωτηρία για τους γύφτους/κουτσομπόλιδες.Να αλλάξουν αυτοί αποκλείεται...οπότε πρέπει να αλλάξεις εσύ.Θυρίδα είναι η καλύτερη επιλογή αν δεν θέλεις να ταλαιπωρείς τον φίλο σου.

Δημοσ.

Ταχυδρομική θυρίδα. Τη νοικιάζεις και ξενοιαζεις.

Ακόμα κι από eBay τα βάζουν στη θυρίδα.

μακράν η καλύτερη λύση...

• Like 1
Δημοσ.

Το ζήτημα είναι να μην πληρώσει ενοίκιο και για την θυρίδα.

Όπως αναφέρθηκε και πριν, μπορεί να δηλώσει την διεύθυνση του τοπικού ταχυδρομείου και να τα παραλαμβάνει από εκεί.

Ο διαχειριστής τι φταίει; Ακόμη και γραμματοκιβώτιο να πάρεις , τα πιο πολλά δέματα του ebay δεν χωράνε μέσα. Ούτε είναι εγγυημένο ότι ο ταχυδρόμος θα τα βάλει μέσα σε αυτό.

Δημοσ.

Κανονικά οι θυρίδες έπρεπε να έχουν ένα συμβολικό ποσό και όχι κοντά 60 ευρώ το χρόνο γιατί πολύ απλά γλιτώνουν το ταχυδρόμο από το πήγαινε έλα αλλά τέλος πάντων.. εγώ το έδωσα σαν μία λύση όπου πραγματικά ξενοιάζεις.

Δημοσ.

Κανονικά οι θυρίδες έπρεπε να έχουν ένα συμβολικό ποσό και όχι κοντά 60 ευρώ το χρόνο γιατί πολύ απλά γλιτώνουν το ταχυδρόμο από το πήγαινε έλα αλλά τέλος πάντων.. εγώ το έδωσα σαν μία λύση όπου πραγματικά ξενοιάζεις.

Αν το ποσό ήταν συμβολικό, πού θα έβρισκαν τόσες θυρίδες να νοικιάσουν;

• Like 1
Δημοσ.

Αν το ποσό ήταν συμβολικό, πού θα έβρισκαν τόσες θυρίδες να νοικιάσουν;

Γιατί δεν είναι συμβολικό το πόσον, μιλάμε για λιγότερα από 5 ευρώ τον μήνα και δεν χάνεις ποτέ τίποτα

Δημοσ.

Μου 'χει τύχει και μένα να βρω ανοιγμένα γράμματα ή ακόμα χειρότερα να λείπουν, ενώ ο ταχυδρόμος έχει επιβεβαιώσει παράδοση. Μια περίοδο το φαινόμενο ήταν έντονο μάλιστα και δημιουργήθηκε παρεξήγηση από το πουθενά με την pen-pal μου, Jaswinder. Το θέμα είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν ξέρεις ποιος τα ανοίγει/παίρνει, οπότε δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Θυμάστε, κάπου το 2001, τις περιπτώσεις επιθέσεων με κόκκους άνθρακα μέσα σε αλληλογραφία; Πάνε σχεδόν 15 χρόνια από τότε, καλές εποχές. Σκεφτείτε τώρα να βρεθούν "τυχαία" λίγοι τέτοιοι κόκκοι σε γράμμα προς εσάς. Ο αδιάκριτος θα το ανοίξει, λίγες μέρες αργότερα θα ανέβει κηδειόχαρτο στην πολυκατοικία και πλέον ξέρεις ποιος είναι και μπορείς να πάρεις τα μέτρα σου για να τον περιορίσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Μου 'χει τύχει και μένα να βρω ανοιγμένα γράμματα ή ακόμα χειρότερα να λείπουν, ενώ ο ταχυδρόμος έχει επιβεβαιώσει παράδοση. Μια περίοδο το φαινόμενο ήταν έντονο μάλιστα και δημιουργήθηκε παρεξήγηση από το πουθενά με την pen-pal μου, Jaswinder. Το θέμα είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν ξέρεις ποιος τα ανοίγει/παίρνει, οπότε δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Θυμάστε, κάπου το 2001, τις περιπτώσεις επιθέσεων με κόκκους άνθρακα μέσα σε αλληλογραφία; Πάνε σχεδόν 15 χρόνια από τότε, καλές εποχές. Σκεφτείτε τώρα να βρεθούν "τυχαία" λίγοι τέτοιοι κόκκοι σε γράμμα προς εσάς. Ο αδιάκριτος θα το ανοίξει, λίγες μέρες αργότερα θα ανέβει κηδειόχαρτο στην πολυκατοικία και πλέον ξέρεις ποιος είναι και μπορείς να πάρεις τα μέτρα σου για να τον περιορίσεις.

Πλεον εξελιχθηκαν……. :P

http://www.nytimes.com/2015/03/18/us/letter-sent-to-white-house-tests-positive-for-cyanide.html?_r=0

Δημοσ.

Μετά το κηδειόχαρτο δεν θα έχεις να περιορίσεις κάποιον :)

Πάντως νομίζω πως όσο μοίραζε την αλληλογραφία ο παλιός ταχυδρόμος όλα τα γράμματα αφήνονταν μέσα στα γραμματοκιβωτια. Μόλις βγήκε στην σύνταξη και αντικαταστάθηκε από άλλους τα πράματα άλλαξαν. Οι πιο νεοι (συμβασιούχοι) απλα αφήνουν την αλληλογραφία όλων στην σκάλα της οικοδομής.

Δημοσ.

Γιατί τι εξυπνότερο, από το να γεμίσεις την είσοδο της πολυκατοικίας ΣΟΥ με σκατά. Ιδιοφυές τωόντι.

Ο εξυπνάκιας που θα το ανοίξει θα τα λουστεί και δεν θα το ξανακάνει. Δυστυχώς ο έλληνας δεν καταλαβαίνει αλλιώς.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...