TheGifer Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Έχω ένα λάπτοπ Acer Aspire 5741G και έχουν περάσει περίπου 2 χρονια από την τελευταία φορά που είχα κάνει επαναφορα εργωστασιακων ρυθμίσεων και έχω πάρα πολλά εγκατεστημενα προγραμματα (μπορεί κ πάνω από 50) με αποτέλεσμα να κολάει πολύ.Η ερώτηση ειναι αυτή του τίτλου, μου είναι πιο εύκολη η επαναφορα αλλά μήπως θα καθαρίσει καλύτερα με ένα format?Αλλά αν κάνω κανονικό φορματ θα βάλω πειρατικά windows 7 οπότε δε ξερω αν αξίζει, αυτη τη στιγμη εχω αυθεντικα
Mikri Nefeli Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Φυσικά και φορματ.Δε μαζεύεται η κατάσταση στη registry έτσι όπως τα λες. Δεν έχεις το ταμπελάκι με το κλειδί;
Sakisss!!! Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ποιο εύκολο είναι να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις πειρατικά windows, στην κάτω μεριά του laptop έχεις κολλημένο ένα αυτοκόλλητο με το serial number των windows 7 απλά πρέπει να κατεβάσεις το iso τον windows από την Microsoft ακόλουθα το tutorial http://www.pcsteps.gr/1545-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-7-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-microsoft/
Mikri Nefeli Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δυστυχώς, από το Φεβρουάριο του 2015, η Microsoft αφαίρεσε τα αρχεία για το κατέβασμα Windows 7. Όλα βέβαια αλλάζουν αν έχεις το sn.
atheatos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Έχω ένα λάπτοπ Acer Aspire 5741G και έχουν περάσει περίπου 2 χρονια από την τελευταία φορά που είχα κάνει επαναφορα εργωστασιακων ρυθμίσεων και έχω πάρα πολλά εγκατεστημενα προγραμματα (μπορεί κ πάνω από 50) με αποτέλεσμα να κολάει πολύ. Η ερώτηση ειναι αυτή του τίτλου, μου είναι πιο εύκολη η επαναφορα αλλά μήπως θα καθαρίσει καλύτερα με ένα format? Αλλά αν κάνω κανονικό φορματ θα βάλω πειρατικά windows 7 οπότε δε ξερω αν αξίζει, αυτη τη στιγμη εχω αυθεντικα Δοκίμασε με κάποιο προγραμμα πχ. Belarc, να βρεις το κλειδί. Επίσης αν βρεις την windows 7 ultimate έκδοση στην version που θέλεις (32ή64bit), ειναι σαν να έχεις όλες τις εκδόσεις( starter,home κτλ.) του windows 7 μαζί.
Mikri Nefeli Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δοκίμασε με κάποιο προγραμμα πχ. Belarc, να βρεις το κλειδί. Επίσης αν βρεις την windows 7 ultimate έκδοση στην version που θέλεις (32ή64bit), ειναι σαν να έχεις όλες τις εκδόσεις( starter,home κτλ.) του windows 7 μαζί. win 7 home premium βέβαια θα βάλεις..
atheatos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) win 7 home premium βέβαια θα βάλεις.. Θα βάλει την έκδοση για την οποία ισχύει το κλειδί, για να ειναι ξανά γνήσια. ΥΓ. Απλά του λέω αν ειναι και βρει την ultimate κάπου ειναι σαν έχει όλες τις υπόλοιπες μαζί. Με μια αλλαγή στο ISO εμφανίζονται οι επιλογές εγκαταστασης των υπολοίπων.... Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2015 από atheatos
Mikri Nefeli Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Θα βάλει την έκδοση για την οποία ισχύει το κλειδί, για να ειναι ξανά γνήσια. Σωστό και αυτό..βέβαια δεν υπάρχει και θέμα σπασμένα να βάλει.
TheGifer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντησεις, θα κανω φορματ με τα αυθεντικα εφοσον γινεται, θελω να ρωτησω το εξης:Δεξι κλικ στον υπολογιστη μ->ιδιοτητες, κατω κατω λεει Αναγνωριστικο προϊοντος κ εχει εναν κωδικο, αυτός ειναι ο κωδικός που χρειάζομαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα