Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα toshiba L300-129 και εχει σπασει η οθονη εσωτερικα μαλλον..Ποσο κοστιζει κατι τετοιο και παιζει να το κανω μονος? Αξιζει να επισκευαστει βασικα? Kαποιο εμπιστο e-shop που μπορω να αγορασω καποια?

Δημοσ.

Βρηκα και ενα βιντεακι οντως ευκολο ειναι..Το θεμα ειναι τωρα τελευταια το πηγαινα για φορματ γιατι κολλουσε το mouse του..Υπαρχει περιπτωση να εχει χαλασει και αυτο??Αν ναι τοτε δν αξιζει να δωσω χρηματα ξερετε αν παιρνει κανεις ανταλλακτικα θεσσαλονικη?

Δημοσ.

Έ δεν μπορείς να το ξέρεις ετσι αυτό μπορεί να εχει χαλάσει ο δίσκος εως και η motherboard , ξεκινάς να ελέγξεις τον δίσκο με το hdsentinel ειτε σε αυτο το pc αν βλέπεις καθόλου windows στην οθόνη ειτε βάζωντας τον δίσκο σε αλλο pc

Δημοσ.

Οθόνη 15.4" μπορείς να βρείς μτχ σε καλή τιμή απο αγγελίες εδω στο φόρουμ.

ΑΝ την θέλεις new τότε ebay

Δημοσ.

Έ δεν μπορείς να το ξέρεις ετσι αυτό μπορεί να εχει χαλάσει ο δίσκος εως και η motherboard , ξεκινάς να ελέγξεις τον δίσκο με το hdsentinel ειτε σε αυτο το pc αν βλέπεις καθόλου windows στην οθόνη ειτε βάζωντας τον δίσκο σε αλλο pc

H motherboard γιατι να εχει χαλασει απο που το κρινεις?

Δημοσ.

Επειδή ανέφερες το κόλλημα στο format και στο mouse πρέπει να κάνεις τους ελέγχους ενα ενα να βρείς τι φταίει στα laptop μπορεί να ειναι το πιο απλό εως και motherboard απο το τίποτα δεν μπορείς να ξέρεις για αυτο στο ειπα

Δημοσ.

<p>Αγαπητέ φίλε μπορείς να βρεις και στην Ελλάδα φθηνή οθόνη ρίξε μια ματιά σε αυτούς. http://screens.gr/TOSHIBA-SATELLITE-L300-SERIES?search=L300. Είχα αγοράσει απο το συγκεκριμένο μαγαζί πρίν κανά χρόνο, μου ήρθε την επόμενη και την άλλαξα μόνος μου. Όλα καλα με την οθόνη άψογοι.</p>

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...