Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα και εγώ με 2.5 βαθμούς αστιγματισμό και 3 μυωπία αυτή την οθόνη ΑΘΛΙΑ την θεωρώ, που αν βγάλω τα γυαλιά μου είμαι τυφλός. Τώρα αυτό να γίνεται πρόταση ΕΛΕΟΣ.

Υπάρχουν πολύ καλύτερα σε αυτή την τιμή που κάνουν περισσότερα. Φτάνει το τρολάρισμα.

Το 95% των κατόχων του δείχνει ικανοποιημένο, τόσο από τις επιδόσεις του όσο και από την οθόνη του. Μια βόλτα στα διάφορα fora και στο Skroutz και θα το δεις με τα μάτια σου. Το ότι εσένα δεν σε καλύπτει, δεν σημαίνει ότι βγαίνει άχρηστο το τηλέφωνο.

Ναι, υπάρχουν σίγουρα καλύτερα, αλλά σαφώς και χειρότερα και πιο ακριβά κοστολογημένα επώνυμα απ' αυτό.

Ακόμα και αν δεχτώ πως όσοι το αγόρασαν είναι "αρχάριοι" για τα γούστα των άλλων, για τα δικά τους μάτια είναι μια χαρά, οι υπόλοιποι τι ζόρι τραβάμε;

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/5339069/Turbo-X-Smartphone-%CE%A9.html#reviews

Στο Skroutz λενε τα καλυτερα. 8πυρηνο,8mp camera,5αρα οθονη με καλη αναλυση.

Στο Site του Πλαισιου ομως,βλεπουμε και τα πραγματα αλλαζουν.

Απιστευτα τραγικη μπαταρια,δεν εχει Google Store αλλα Πλαισιο Store(γελανε και οι πετρες)και απο εκδοση για κινητο του 2014 φοραει παρακαλω 4.2 JB χαχαχα :-D

Αλλα κατα τα αλλα αν ανοιγε θεμα καποιο απο τα ατομα που το πηρανε και αυτο θα ελεγε οτι ειναι ευχαριστημενο απο την αγορα .

Το 95% των κατόχων του δείχνει ικανοποιημένο, τόσο από τις επιδόσεις του όσο και από την οθόνη του. Μια βόλτα στα διάφορα fora και στο Skroutz και θα το δεις με τα μάτια σου. Το ότι εσένα δεν σε καλύπτει, δεν σημαίνει ότι βγαίνει άχρηστο το τηλέφωνο.

Ναι, υπάρχουν σίγουρα καλύτερα, αλλά σαφώς και χειρότερα και πιο ακριβά κοστολογημένα επώνυμα απ' αυτό.

Ακόμα και αν δεχτώ πως όσοι το αγόρασαν είναι "αρχάριοι" για τα γούστα των άλλων, για τα δικά τους μάτια είναι μια χαρά, οι υπόλοιποι τι ζόρι τραβάμε;

Και εμεις αυτο λεμε οτι απο την στιγμη που υπαρχουν και αλλες επιλογες στα χρηματα αυτα με παραπανω αξιολογησεις κιολας(κοινως τα προτιμαει περισσοτερο ο κοσμος) καλο ειναι να τις αναφερουμε και αυτες.

Δημοσ.

πο πο τι ειστε εσεις ρε μαγκες.. δεν το θελετε μην το αγορασετε. δεν σας αναγκασε κανεις. πηγαινεται να τρολλαρεται αλλου. εκει που σας παιρνει

Δημοσ.

Γιαννάκη αν κάποιος τρολάρει καποιος εδώ αυτός εσύ είσαι. Μιλάμε για ΑΘΛΙΑ οθόνη και 4G rom. Αν κάποιος είναι ικανοποιημένος από τέτοιο τηλ τότε δεν έχει πιάσει κάτι καλύτερο στα χέρια του για να μπορεί να συγκρίνει. 2 εφαρμογές να βάλεις πάνω 20-30 φώτος 5-6 τραγούδια και κλαις, και μην μου πείτε για κάρτα αφού οι περισσότερες εφαρμογές δεν μεταφέρονται.

Ενδεικτικά η γυναίκα μου δεν είναι καθόλου της τεχνολογίας, και τα 8 του Μότο δεν της είναι αρκετά.

Δημοσ.

πο πο τι ειστε εσεις ρε μαγκες.. δεν το θελετε μην το αγορασετε. δεν σας αναγκασε κανεις. πηγαινεται να τρολλαρεται αλλου. εκει που σας παιρνει

Τρολλ λεγεται να λεμε τα πραγματα οπως ειναι??? Σου ξαναλεω δηλαδη τι απαντησεις ηθελες να δεις??Μονο του τυπου ''φοβερο κινητο'' ''τα σπαει'' ??? Σε τεχνολογικο Forum εισαι αρα τετοιες απαντησεις ειναι αναμενομενες. Σου ξαναλεω τετοια ουαου γραφουνε και καποια ατομα για κινητα Turbo X αλλα αν το ψαξεις λιγο παραπανω το θεμα θα δεις οτι μονο ετσι δεν ειναι τα πραγματα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επειδή δεν έχω την stock rom δεν θυμαμαι ποιο κουμπί πατάς, δοκίμασε το δεξιά δεξιά με της 4 γραμμές

Είχες δίκιο, άμα πατήσεις το κουμπί με τις γραμμούλες παρατεταμένα εμφανίζεται ο task manager. Thanks!

Δημοσ.

Συγγνώμη, τώρα το είδα αυτό. Σοβαρά έγινε πρόταση γι αυτό το κινητό; Κατ αρχας και μονο που μιλάμε για αγορά από μεγάλη αλυσίδα τρώει άκυρο. Τα υπόλοιπα ασχολίαστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...