panoc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Όπα ρε φιλαράκι ... συγγνώμη κιόλας... μιλάμε για αρκετά μεγαλή διαφορά στην τιμή εάν το πάρεις από μαγαζί γνωστό. για το moto g μιλαω.. Το alcatel έχει 5.5 inch οθόνη, καλύτερη κάμερα, ποιο γρήγορο το wifi. 2070 mAh battery του moto g ενώ το alcatel 2500 mAh battery!!! Μπες gsmarena και δες διαφορές!!! Μετά πες μου τους λόγους που θα προτιμούσες moto g όπως αυτό!!!!!!! http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g-5831.php μην μου συγκρίνεις τα ασύγκριτα Χαλαρωσε λιγακι, δε σου θιξαμε το κινητο. Απαντησαν ο @kosmasdel και ο kataramenos32 μια χαρα. Δινεις 30Ε παραπανω και εχεις lolipop και καλυτερη οθονη και qualcomm.
elenit24 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 5.5" 960x540 μονο αυτο λεω τιποτα αλλο τραγικά τα alcatel μεγάλες οθόνες με άθλια ανάλυση. Τότε για ποιο λόγο η μεγάλη οθόνη? btw 1gb ram? πολύ λίγη τη βρίσκω 190 γραμμάρια...? και σχεδόν 1 εκατοστό πάχος? κουβαλάς μια πέτρα μάλλον alcatel roCk 9...
ckrystall Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Το αγόρασα και γω για τον πατέρα μου και απ'όσα είχα δει σε αυτές τις τιμές (στο public)και σε αυτό το μέγεθος μου φάνηκε το καλύτερο. Μια ερώτηση: τι πατάω για να εμφανιστει το task manager σε αυτό το κινητό? Πχ στο samsung που έχω πατάω παρατεταμένα το μεσαίο κουμπί και εμφανίζονται οι εφαρμογές που τρέχουν και επιλέγω ποιές θέλω να κλείσω. 1
giannis97 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Το αγόρασα και γω για τον πατέρα μου και απ'όσα είχα δει σε αυτές τις τιμές (στο public)και σε αυτό το μέγεθος μου φάνηκε το καλύτερο. Μια ερώτηση: τι πατάω για να εμφανιστει το task manager σε αυτό το κινητό? Πχ στο samsung που έχω πατάω παρατεταμένα το μεσαίο κουμπί και εμφανίζονται οι εφαρμογές που τρέχουν και επιλέγω ποιές θέλω να κλείσω. Ελα φιλε πατα παρατατημενα το κεντρικο κουμπι με το βελακι η το δεξια δεξια και της 4 γραμμες! Ο,τι αλλο θελεις εδω ειμαι
ckrystall Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Το κεντρικό κουμπί όταν το πατάω παρατεταμένα εμφανίζεται το google search. Θα δοκιμάσω τα άλλα κουμπιά και θα σου πω, thanks!
giannis97 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 επειδή δεν έχω την stock rom δεν θυμαμαι ποιο κουμπί πατάς, δοκίμασε το δεξιά δεξιά με της 4 γραμμές
torq Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 5.5',190gr και γιατί να μη κουβαλάω το laptop μαζί μου που είναι 15,6'; τι να κλάσουν οι 5,5'; 1
Fulgore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μιλαμε για αυτο το κινητο http://www.skroutz.gr/s/5056517/Alcatel-One-Touch-Pop-C9-Dual-SIM-OT-7047D.html?keyphrase=alcatel+c9και απο οτι βλεπω στα ιδια χρηματα ο κοσμος προτιμαει το G2 mini http://www.skroutz.gr/s/4836268/LG-G2-mini-LTE-8GB.html?from=catspan Αν και το Sar που βλεπω και αναφερεται παραπανω ειναι πολυ καλο να ειναι τοσο χαμηλα,παρολα αυτα 5.5" 960x540 μονο αυτο λεω τιποτα αλλο Αυτο ακριβως ειναι ο λογος που δεν υπαρχει ουτε μια πιθανοτητα εγω να χρησιμοποιουσα αυτο το κινητο. Εδω το Lumia 535 που και αυτο ειναι 4πυρηνο με 1gb ram στις 5'' και φενεται τραγικη η οθονη του,φαντασου στις 5.5'' ποσο ασχημη θα ειναι. Να μου το ειχε η Alcatel το κινητο στα 110ευρω να πω οκ τουλαχιστον εχει στα θετικα την τιμη,αλλα στα 150ευρω απο σκρουτζομαγαζο υπαρχουν και αλλες επιλογες και στην τελικη σιγα και την τεραστια χρηματικη διαφορα που εχει απο το Moto G. 2
giannis97 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 καλά κοιτάξτε το post δεν το έφτιαξα ούτε για να τρολλάρετε ούτε να ειρωνεύεστε, απλώς μου αρέσει το κινητό αυτό και το προτείνω! Δεν καταλαβαίνω ποιο το πρόβλημα σας και μιλάτε έτσι! Δεν σας αρέσει μην το αγοράζεται.. μην χαλάτε την εικόνα του post
Fulgore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 καλά κοιτάξτε το post δεν το έφτιαξα ούτε για να τρολλάρετε ούτε να ειρωνεύεστε, απλώς μου αρέσει το κινητό αυτό και το προτείνω! Δεν καταλαβαίνω ποιο το πρόβλημα σας και μιλάτε έτσι! Δεν σας αρέσει μην το αγοράζεται.. μην χαλάτε την εικόνα του post Αν ηταν ο καθενας να εφτιαχνε post για το κινητο που του αρεσει,τωρα το Insomnia θα ειχε γεμισει απο 100αδες τετοια. Αν λοιπον δεν σου αρεσει να ακους την γνωμη του αλλου,τοτε κακως και το εφτιαξες το post,εκτως αν περιμενες να ακους μονο καλα λογια για το κινητο. 2
tsilitheo1 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Αν ηταν ο καθενας να εφτιαχνε post για το κινητο που του αρεσει,τωρα το Insomnia θα ειχε γεμισει απο 100αδες τετοια. Αν λοιπον δεν σου αρεσει να ακους την γνωμη του αλλου,τοτε κακως και το εφτιαξες το post,εκτως αν περιμενες να ακους μονο καλα λογια για το κινητο. Συμφωνω απολυτα fulgore σε ο,τι γραφεις , ομως δεν χρειαζονται και οι ακροτητες που γραφτηκαν παραπανω περι αεριων κτλ. Αν δεν θελουν να συμμετεχουν σε 1 νημα μπορουν απλα να μην συμμετεχουν. Δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να απαντησουμε. Και 'γω χθες το διαπιστωσα. Ουτε εμενα μου αρεσει ...
othon.gr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Κάτοχος ενός C7 με 512 ram και ενώ του φόρτωσα δοκιμαστικά το σύμπαν ολάκερο, δεν κολλάει ούτε για πλάκα. Δοκιμαστικά του φόρτωσα το σύμπαν (Facebook, Skype, Viber, Whatsapp, Sygic και μερικές άλλες) και δεν καταλαβαίνει Χριστό. Απορώ που μερικοί λένε ότι το 1gb τους φαίνεται λίγο... Μετά από ρουτ και απειροελάχιστο πείραγμα (αφαίρεση μερικών autorun εφαρμογών και διαγραφή εφαρμογών που δεν χρησιμοποιώ) το κινητό πλέον στην εκκίνηση χρησιμοποιεί μόλις 96-100mb ram και ανοίγοντας τα πάντα όλα κυλάνε νεράκι. Οπότε φαντάζομαι πως τα πράγματα στο C9 θα πηγαίνουν ακόμα καλύτερα. Τώρα όσον αφορά την ανάλυση της οθόνης, τι να λέμε ΜΙΑ ΧΑΡΑ τα 540x960 και άσε να μιλάνε για πράσινα άλογα οι υπόλοιποι. Δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα στην προβολή οποιουδήποτε πολυμέσου, ούτε και με κούρασε στο ελάχιστο. Αν δεν έβρισκα το C7 σε αγγελία μόλις ένα πενηντάρικο, τότε το C9 θα ήταν μονόδρομος για μένα.
giannis97 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Αν ηταν ο καθενας να εφτιαχνε post για το κινητο που του αρεσει,τωρα το Insomnia θα ειχε γεμισει απο 100αδες τετοια. Αν λοιπον δεν σου αρεσει να ακους την γνωμη του αλλου,τοτε κακως και το εφτιαξες το post,εκτως αν περιμενες να ακους μονο καλα λογια για το κινητο. συμφωνω οχι ομως να σε τρολλαρουν! Κάτοχος ενός C7 με 512 ram και ενώ του φόρτωσα δοκιμαστικά το σύμπαν ολάκερο, δεν κολλάει ούτε για πλάκα. Δοκιμαστικά του φόρτωσα το σύμπαν (Facebook, Skype, Viber, Whatsapp, Sygic και μερικές άλλες) και δεν καταλαβαίνει Χριστό. Απορώ που μερικοί λένε ότι το 1gb τους φαίνεται λίγο... Μετά από ρουτ και απειροελάχιστο πείραγμα (αφαίρεση μερικών autorun εφαρμογών και διαγραφή εφαρμογών που δεν χρησιμοποιώ) το κινητό πλέον στην εκκίνηση χρησιμοποιεί μόλις 96-100mb ram και ανοίγοντας τα πάντα όλα κυλάνε νεράκι. Οπότε φαντάζομαι πως τα πράγματα στο C9 θα πηγαίνουν ακόμα καλύτερα. Τώρα όσον αφορά την ανάλυση της οθόνης, τι να λέμε ΜΙΑ ΧΑΡΑ τα 540x960 και άσε να μιλάνε για πράσινα άλογα οι υπόλοιποι. Δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα στην προβολή οποιουδήποτε πολυμέσου, ούτε και με κούρασε στο ελάχιστο. Αν δεν έβρισκα το C7 σε αγγελία μόλις ένα πενηντάρικο, τότε το C9 θα ήταν μονόδρομος για μένα. ειναι υπεροχο το c9. Οσο για το c7 δεν το εχω πιασει στα χερια μου για να μπορω να σου πω! Real racing 3 εχεις παιξει; κολλαει; απο roms τι εχουν βγει για το μοντελο που εχεις;
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Καλησπέρα σε όλη την παρέα!! Έτυχε να ρίξω μια ματιά στην καρτέλα Smartphones και είδα πως πολύ είναι αυτοί που θέλουν ένα νέο κινητό γρήγορο και οικονομικό πάνω από όλα!! Γιαυτό λοιπόν αποφάσισα να διαθέσω μερικά λεπτά έτσι ώστε να πω την άποψη μου για το alcatel one touch c9, το οποίο έχει τετραπυρηνο επεξεργάσταση 1 GB RAM και το βασικότερα 5'5 inch οθόνη. Είναι πάρα πολύ όμορφο κινητό και πολύ καινούργιο, να φανταστείτε το καλοκαιρι βγήκε το κινητό αυτό. Αν και έχουν ακουστεί πολλά για την alcatel, ότι δεν είναι ΄καλα΄ τα κινητά της κλπ..Επειδή από τα χέρια μου έχουν περάσει πάρα πολλά κινητά αποφάσισα να αγοράσω ένα Alcatel να δω εάν αξίζει όντως ή όχι.. και τελικά συνειδητοποίησα πως είναι φοβερό κινητό, γρήγορο και όμορφο!! Εγώ το αγόρασα 159.99 από τον Κοτσοβολο αλλά η τιμή του από ότι φαίνεται έχει πέσει.. για όσους λοιπόν ενδιαφέρονται να το αγοράσουν!! Επίσης γιαυτούς που τους ενδιαφέρει να το rootαρουν κλπ υπάρχει τρόπος. Έχουν βγει steps πολλα, roms κλπ. Θα φτιάξω ένα blogspot στο οποίο θα ανεβάσω μέσα roms κλπ!! Ήταν δύσκολο πολύ να βρεθούν κάποιες custom roms αλλα τελικά μετά από ψάξιμο βρήκα και 5.0 lollipop!! Ο,τι άλλο θέλετε να ρωτήσει με βάση το alcatel c9 εδώ είμαι!! Το θεμα ειναι οτι τα παραπανω τα γραφει λες και δεν υπαρχει κατι αλλο στα χρηματα αυτα.4πυρηνο με 1gb ram,αλαγκαριστο ειναι και το Lumia 535 και κοστιζει και 50% φθηνοτερα ξερω γω. Επισης τονιζει οτι το βασικοτερο ειναι που εχει 5.5'' οθονη αλλα τι να τις κανεις με τετοια αναλυση... Να τανε πχ περιπτωση Moto G οταν πρωτοβγηκε να ελεγα ναι τα σπαει,αλλα τωρα ολα τα κινητα σχεδον με τετοια Specs βγαινουν.
GianniSM Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Ακόμα και εγώ με 2.5 βαθμούς αστιγματισμό και 3 μυωπία αυτή την οθόνη ΑΘΛΙΑ την θεωρώ, που αν βγάλω τα γυαλιά μου είμαι τυφλός. Τώρα αυτό να γίνεται πρόταση ΕΛΕΟΣ.Υπάρχουν πολύ καλύτερα σε αυτή την τιμή που κάνουν περισσότερα. Φτάνει το τρολάρισμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα