Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη και στο όμορφο αυτό σάιτ.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι,έχω δύο λάπτοπ,το ένα είναι της προκοπής και το άλλο λίγο παλιό

αλλά οκ.Το δεύτερο το έχω δώσει στο ανήψι μου για να μάθει πανω του :rolleyes: αλλά την τέταρτη μέρα

που το δούλεψε συνέβη κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω.

Είχε πάνω του xp professional sp3 (μην μου πείτε ότι δεν τα στηρίζει η microsoft γιατί δεν με νοιάζει)

και όλα πήγαιναν ρολόι μέχρι τώρα που στην έναρξη κολλάει και γυρνώντας στο BIOS μου δείχνει

ότι βρίσκει vista μέσα του,οπότε το γυρίζω στα xp κι όλα καλά.

Αυτό όμως συμβαίνει συχνά,σημειώνω ότι παλιότερα όταν το είχα αγοράσει είχε vista αλλά επειδή

κατάλαβα ότι αυτά είναι για κλωτσιές τα ξύλωσα κι έβαλα xp.

Aπό τότε μέχρι προσφάτως για αρκετά χρόνια,δεν υπήρξε ποτέ κανένα πρόβλημα.

Ο πιτσιρίκος δεν γίνεται να έκανε κάτι γιατί θα το είχα δει.

Το θεωρώ λοιπόν ανεξήγητο και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε τι φταίει.

:mrgreen:

Δημοσ.

Όταν ειχες περάσει τα xp είχες κανει format και πέρασες τα vista ή μπήκαν σε κανενα αλλο partition παράλληλα με τα vista και μου φαίνεται περίεργο στο bios μέσα να λέει για λειτουργικό ......

Δημοσ.

Όταν ειχες περάσει τα xp είχες κανει format και πέρασες τα vista ή μπήκαν σε κανενα αλλο partition παράλληλα με τα vista και μου φαίνεται περίεργο στο bios μέσα να λέει για λειτουργικό ......

Eίχα κάνει φορμάτ φυσικά,μου φαίνεται απίστευτο που μετά από τόσα χρόνια,βγάζει αυτο το πρόβλημα.

Και ναι όντως κουφό...δείχνει απομεινάρια (δηλώνει λέξεις) των vista στο bios.

Για να στο εξηγήσω ακριβώς πετάει μια οθόνη με παράσιτα,νεκρώνουν όλα κι και όταν μπω στο bios

μου γράφει vista,μόλις το γυρίσω σε xp όλα καλά.

Δημοσ.

Πρώτη φορά το ακούω βγάλε μια φωτογραφία αν θέλεις και πες λιγο και το μοντέλο του laptop

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...