Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

μετά από αναβάθμιση έχω διαθέσιμη μια cpu i5 2500 non K, από τις πρώτες που είχαν κυκλοφορήσει,

με στοκ ψύκτρα. Εννοείται ότι λειτουργούσε χωρίς προβλήματα όταν την αντικατέστησα.

Σκέφτομαι να την πουλήσω ή να φτιάξω με αυτήν κάποια στιγμή στο μέλλον ένα δεύτερο σύστημα (αφού έχω διαθέσιμη και την mb της, μία gigabyte της πλάκας).

Τι τιμή μπορεί να πιάσει σαν μεταχειρισμένο ;

Δημοσ.

Καλησπέρα,

μετά από αναβάθμιση έχω διαθέσιμη μια cpu i5 2500 non K, από τις πρώτες που είχαν κυκλοφορήσει,

με στοκ ψύκτρα. Εννοείται ότι λειτουργούσε χωρίς προβλήματα όταν την αντικατέστησα.

Σκέφτομαι να την πουλήσω ή να φτιάξω με αυτήν κάποια στιγμή στο μέλλον ένα δεύτερο σύστημα (αφού έχω διαθέσιμη και την mb της, μία gigabyte της πλάκας).

Τι τιμή μπορεί να πιάσει σαν μεταχειρισμένο ;

Τώρα καταλαβαίνεις γιατί πρέπει να προτιμάς τις Κ εκδόσεις. Κλοκάρονται καλύτερα και έτσι ανεβαίνει και η μεταπωλητική τους αξία. Είναι γεγονός ότι εδώ τα πραγματάκια αυτά τα σκοτώνουμε λιγάκι για να φύγουν. Μη περιμένεις δηλαδή ebay τιμές. Συνήθως παίρνεις κάτι λιγότερο από αυτό που θα ήθελες. Δηλαδή αν και αξίζει έστω και μεταχειρισμένος 200 ευρώ εκτιμώ ότι θα χρειαστεί να πέσεις ίσως και στα 170 δηλαδή σκότωμα. Κανείς άλλος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...