Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

Εχω την asus p5b με την 7770 2gb και περασμενο τον e6600 2.4 @ ~3 και θα ηθελα να του δωσω μια μικρη παραταση βαζοντας καποιον τετραπυρηνο.

Η ερωτηση μου ειναι η εξης: επειδη λεω να παραγγειλω απο ebay τι να προτιμησω καποιον μεταχειρισμενο ή καποιον ανακατασκευασμενο? τι γινεται με αυτα γιατι σκοπευω να τα υπερχρονισω,

δυο παραδειγματα:

Link.png Site:

http://www.ebay.com/itm/Intel-Core-2-Quad-Q9550-EU80569PJ073N-SLAWQ-SLB8V-SLAN4-CPU-1333-2-83-GHz-/141402983114?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20ec464aca

Link.png Site:

http://www.ebay.com/itm/Intel-Core-2-Quad-Q9500-2-83-GHz-Quad-Core-CPU-LGA775-Processor-Q9550-/221721914852?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item339fa7ede4

Ο υπολογιστης ειναι παιχνιδια και διαφορα αλλα.

ΥΣ: να παω σε καποιον q9550 ή μηπως σε καποιον q6600? επειδη απο οσο θυμαμαι υπερχρονιζονται αρκετα..

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων :)

Δημοσ.

Καλησπέρα, Μεταχειρισμένα είναι ανακατασκευασμένα λίγο δύσκολο,

Αν είναι καλός ο πωλητής δεν υπάρχει θέμα αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα παραλάβεις σου προτείνω να πάρεις τον q9550 που είναι ποιο καινούριος εκτός και εάν δεν τον υποστηρίζει η μητρική σου. Πάντως τόσο πωλείται ο q9550 στις Αγγελίες του insomnia

Δημοσ.

Εγω εχω αγορασει μεταχειρισμενο επεξεργαστη(i3 - 380M) για λαπτοπ απο ebay και ολα μια χαρα μεχρι σημερα τουλαχιστον,δεν εχω διαπιστωσει καποιο προβλημα.Απλα να κοιταξεις να εχει υψηλο ποσοστο ο πωλητης.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ☺ κάτι τελευταίο.. Αξίζει μια τέτοια αναβάθμιση όσο αφορα τα παιχνίδια? Θα παίζει δλδ κ τα αυριανα παιχνίδια? Για τσαμπα ο κόπος?

Δημοσ.

Ψαξε να βρεις απο Ελλλαδα ρε φιλε, και 50 ευρω να μεινουνε μεσα,καλο ειναι . Εχει πεσει αφραγκια,μην στελνετε λεφτα εξω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...