Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτι παίζει που δεν έχω καταλάβει? :P

Ναι παίζει ότι κάποιος κλασσικά σε ένα φόρουμ ζητάει βοήθεια και απαντάνε όσοι θέλουν να βοηθήσουν κανονικά και όσοι θέλουν απλά να το παίξουν επιστήμονες και κοροϊδεύουν λες και αυτοί σε όλους τους τομείς είναι expert, οπότε έχουν δικαίωμα να κοροϊδεύουν κάποιον που ζητάει βοήθεια αλλά δεν ξέρει πράγματα πολλά από pc. Ευτυχώς όμως φίλε μου εσύ δεν το πήγες σε ειρωνεία όπως κάποιοι άλλοι στο topic και προσπάθησες να βοηθήσεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που παρατηρω σε αυτο το φορουμ απο την πρωτη στιγμη που εχω μπει ειναι οτι καποιοι το παιζουν υπερ-γνωστες και προτου καταλαβουν καν τι ακριβως ρωτας, τρολαρουν παιζοντας το επιστημονες οπως λες ή εν πασει περιπτωσει αυτοι που ξερουν και πουλαν και λιγη τρελα παει και ερχεται(αν και δειχνουν κομπλεξικοι) γιατι σε ολους τους τομεις και ειδικα στους υπολογιστες-πληροφορικη που συνεχως εξελισσονται,παντα θα υπαρχει καποιος που θα ξερει κατι περισσοτερο απο αυτους.Με λιγα λογια ολο και καποιος θα βρεθει να το παιξει εξυπνος μεχρι να βρεθει ο εξυπνοτερος.. οποτε δεν αξιζει καν να ασχοληθεις με αυτους ολους(απο την πρωτη στιγμη αυτο κανω) και προτεινω να το κανει απο τον πιο ασχετο μεχρι και τον προχωρημενο... Οι λιγοι που πραγματικα θα χαρακτηριζα γκουρου ειναι αυτοι που πραγματικα περα απο τις υπερ-γνωσεις τους ξερουν και πως να συμπεριφερθουν στην κοινωνια..Απο το forum του insomnia εως και την καθημερινοτητα...Νεοελληνες,τι να πεις...Απλα παντα υπαρχουν οι ξεχωριστοι που στο insomnia ειναι πολλοι ευτυχως,γι αυτο και ειναι απο τα πιο δημοφιλη forum εν Ελλαδι.. 

• Like 2
Δημοσ.

Υποσημειωση....

Το τρολινγκ ξεκινάει όταν αυτος που ζηταει βοηθεια το παιζει ξερόλας η απλα χαζός και αγνοεί συστηματικά αυτά που του λενε να κανει αυτοι που θελουν να βοηθήσουν!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ρε φιλαράκι το πετάς το Norton. Στο είπαν όλοι. Στο λέω και εγώ. Αν τα κάνεις όλα όσα είπαν οι παραπάνω θα έρθει και πάλι στα ίσια του.

Όχι δεν φταίει ο ΟΤΕ.

Άσε το παιδί ήσυχο, δεν καταλαβαίνει.....εδώ του πετάει το Norton που είναι μουφιά ότι έχει 100000 ιούς και τα ρίχνει στον browser. Κάποιοι άνθρωποι απλά δεν θα πρεπε να χρησιμοποιούν υπολογιστή

Υποσημειωση....

Το τρολινγκ ξεκινάει όταν αυτος που ζηταει βοηθεια το παιζει ξερόλας η απλα χαζός και αγνοεί συστηματικά αυτά που του λενε να κανει αυτοι που θελουν να βοηθήσουν!!!

Μακάρι να ναι trolling...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...