AETOLOFITIS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 πριν απο λιγο εκανα join Και εγω. θα προσπαθησω να βοηθησω οσο μπορω.Αν και αρχαριος στα bench. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 πριν απο λιγο εκανα join Και εγω. θα προσπαθησω να βοηθησω οσο μπορω.Αν και αρχαριος στα bench. Nickname ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Alex1989 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Νέο μέλος alex1989 http://hwbot.org/user/alex1989/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Καλός ήρθες και ας άργησες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Alex1989 προτιμω το αετολοφιτις ειναι πιο cool bro !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 εχεις δικιο. μπορει να αλλαξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 εχεις δικιο. μπορει να αλλαξει? ρωτα το τασο !! εν τωμεταξυ σε εστειλα invite στο skype !!! ultraex2003 οποιος θελει κατι η για chat !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 εχεις δικιο. μπορει να αλλαξει? You can request a one time nickname change in the forums <== edit Το βρήκες μόνος σου , είδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Νέο μέλος predator1 http://hwbot.org/user/predator1/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Νέο μέλος john_x http://hwbot.org/user/john_x/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 You can request a one time nickname change in the forums <== edit Το βρήκες μόνος σου , είδα. Τασο τελικα ουτε που το κοιτανε. μαλλον με αυτο το nick θα μεινω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Ο Τασος εχει αγριεψει ή μου φαινεται? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Τασο τελικα ουτε που το κοιτανε. μαλλον με αυτο το nick θα μεινω. Θα στο αλλάξουν , απλά πνίγονται μέ άλλα θέματα και τις αλλαγές nick-name τις αφήνουν παραπίσω. Θα δώ μπάς και τους ενοχλήσω σχετικά. Ο Τασος εχει αγριεψει ή μου φαινεται? Η αλήθεια είναι ότι έχω βαλθεί να ανέβουμε θέση στην κατάταξη. Η επόμενη ομάδα (HWDB) είναι μόλις 20 πόντους μπροστά. Είχα και αρκετό καιρό να ασχοληθώ με bench ... και ανέβασα τα πάντα όλα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι έχω βαλθεί να ανέβουμε θέση στην κατάταξη. Η επόμενη ομάδα (HWDB) είναι μόλις 20 πόντους μπροστά. Ηρθαν οι ενισχύσεις στο hwbot. Βλέπω εξελίξεις , σύντομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα