Προς το περιεχόμενο

OCZ Vector 180 240 GB Review

crmaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

η δικη μου γνωμη ειναι να κοιταμε το μοντελο οχι την μαρκα

και να μην βιαζομαστε να παρουμε κατι διοτι μπορει να αποδειχτει πατατα βλεπε 840 evo

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προσωπικά έχω πολλά συστήματα με OCZ SSDs τα οποία σκίζω καθημερινά λόγω δοκιμών και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα σε κανένα από αυτά. Intel SSD έχω να αγοράσω πολλά χρόνια τώρα οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη περί αξιοπιστίας.

Όπως σε όλα τα parts ενός υπολογιστή, έτσι και στους SSD, θα υπάρχουν απόψεις που διίστανται.

Αυτό γιατί λίγοι είναι εκείνοι που ταυτόχρονα μπορούν να ελέξουν σε παρόμοιες συνθήκες ικανοποιητικό αριθμό δίσκων διαφόρων εταιρειών, προκειμένου το στατιστικό fail or not να έχει κάποιο αντίκρισμα.

Από προσωπική εμπειρία ο δικός μου OCZ πράγματι κόλλησε στο 6μηνο και δεν έκανε firmware update ούτε με Recovery Tool της εταιρείας. Ωστόσο ήταν εντός εγγύησης μου τον αντικατέστησαν με ανάλογο που διέθετε το νέο firmware και ο νέος παίζει αξιόπιστα 1 χρόνο.

Ποιό συμπέρασμα να βγάλω ? Είναι κακός ή καλός δίσκος ?

• 3 μήνες μετά...

Πολύ ωραίο κείμενο.

Μπράβο για την δουλειά που έχεις κάνει ...

Το μόνο που θέλω να πω είναι οτι οι επιδόσεις τους όταν τους παίρνεις είναι αυτές ακριβώς που δείχνεις...

Έχω Δοκιμάσει και Samsung,Crucsial,Intel, Και Ocz Και μετά από καιρό και οχι πολυ ζορισμα ουτε στο 40% οι επιπέδωσες έπεφταν σαν τρελές, ενώ έτρεξα Crystal disc και ήταν σαν καρδιοφραφημα και έτσι τους άφησα για τα παλιά μου PC oπως και μερικούς τους πούλησα.......

Ο Μονος που ειναι σταθερός και δεν μασάει τίποτα και τον έχω στο 70/80% είναι τις SANDISK όσο περίεργο και αν φαίνεται αυτός : 

SSD SANDISK SDSSDXPS-240G EXTREME PRO 240GB SATA3  όπως τον πήρα έτσι είναι μετά από ένα χρόνο ....! Οι υπόλοιποι είναι κάλοι στην αρχή ειδικά ο ΕVO... Από εκεί και πέρα...Τσάμπα μάρκες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...