strat92man Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα, Πρόσφατα έφυγα από τον ΟΤΕ που είχα τηλεόραση/ίντερνετ/σταθερό και πήγα Hol μαζί με το κινητό διότι δεν 'έβγαινα' ... σήμερα ενεργοποίηθηκε η υπηρεσία μου στην hol παρόλα αυτά έχω κανονικά ίντερνετ με το παλιό vdsl router του ΟΤΕ, το οποίο το είχα αλλάξει πριν λίγους μήνες. Η απορία μου είναι η εξής: Πειράζει που χρησιμοποιώ το παλιό router; θα έχω κανένα πρόβλημα μελλοντικά; μου φένεται πιο καλό απο αυτό που μου έδωσε η HOL, μπορεί ανα πάσα στιγμή να μου κοπεί το ίντερνετ; Ευχαριστώ ΥΓ: Νομίζω εδώ έπρεπε να το ανεβάσω εξαρχής
goana12 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Στη Hol το καθε ρουτερ παιρνει αυτοματα κωδικους οταν συνδεετε στην γραμμη, ασχετα με το ποιους εχει περασμενους μεσα. Γι' αυτο και το ρουτερ του ΟΤΕ ενεργοποιηθηκε αυτοματα... Προβλημα δεν νομιζω να εχεις αργοτερα. Δεν ξερω ομως αν σου ζητησει ο ΟΤΕ το ρουτερ πισω...
strat92man Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Στη Hol το καθε ρουτερ παιρνει αυτοματα κωδικους οταν συνδεετε στην γραμμη, ασχετα με το ποιους εχει περασμενους μεσα. Γι' αυτο και το ρουτερ του ΟΤΕ ενεργοποιηθηκε αυτοματα... Προβλημα δεν νομιζω να εχεις αργοτερα. Δεν ξερω ομως αν σου ζητησει ο ΟΤΕ το ρουτερ πισω... Κανένα πρόβλημα χρέωσης θα έχω; Ο Οτε μπορεί να καταλάβει οτι χρησιμοποιώ το δικού του router παρόλο που έφυγε αντίστοιχα η hol μπορεί να καταλάβει οτι δεν χρησιμοποιώ το δικό της router? Αν οχι, δηλαδή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να ανησυχώ (το είχα πληρώσει στον ΟΤΕ συνεπώς να μου το ζητήσουν γιατί
goana12 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Κανένα πρόβλημα χρέωσης θα έχω; Ο Οτε μπορεί να καταλάβει οτι χρησιμοποιώ το δικού του router παρόλο που έφυγε αντίστοιχα η hol μπορεί να καταλάβει οτι δεν χρησιμοποιώ το δικό της router? Αν οχι, δηλαδή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να ανησυχώ (το είχα πληρώσει στον ΟΤΕ συνεπώς να μου το ζητήσουν γιατί Χρεωση απο την στιγμη που το ειχες πληρωσει αποκλειεται να εχεις... Ειναι δικο σου και το χρησιμοποιεις οπου και οποτε θελεις. Υστερα να ξερεις οτι καμμια εταιρια δεν μπορει να σε υποχρεωσει να βαλεις το δικο της ρουτερ, ειδικα αν δεν εχεις αναφερει καποιο προβλημα με την γραμμη σου στην τεχνικη υπηρεσια...
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 δεν εχεις κανενα απολυτως θεμα.απλα αν ο οτε στο εχει δωσει χρησιδανιο και οχι να στο εχει χαρισει /πληρωσει τοτε θα στο παρουν πισω.κατα τα αλλα δεν εχεις θεμα. Στη Hol το καθε ρουτερ παιρνει αυτοματα κωδικους οταν συνδεετε στην γραμμη, ασχετα με το ποιους εχει περασμενους μεσα. Γι' αυτο και το ρουτερ του ΟΤΕ ενεργοποιηθηκε αυτοματα... Αναδιατυπωση. Στην Hol το καθε ρουτερ συνδεεται αυτοματα στο ιντεερνεετ επειδη δεν εχει authentication η hol οποτε οτι στοιχεια και να εχεις θα μπει στο ιντερνετ. η Forthnet/OTE ναι οταν τα βαλεις πανω τραβανε αυτοματα Username/password αλλα μονο αν ειναι δικο τους το ρουτερ και ειναι παραμετροποιημενο να παιρνει τα στοιχεια αυτοματα.αλλου παροχου δηλαδη δεν θα παρει τα στοιχεια αυτοματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα