Προς το περιεχόμενο

Devil May Cry 4 Special Edition [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Devil-May-Cry-4-feature-672x372.jpg

Devil May Cry 4 Special Edition – Coming to PC on June 24th

Η Capcom ανακοίνωσε πως το DMC 4 Special Edition θα κυκλοφορήσει για PC στις 24 Ιουνίου. Αυτή η ''ειδική'' έκδοση προσθέτει τρεις playable χαρακτήρες (Vergil, Trish, Lady). Επίσης θα έχει αναβαθμισμένα textures, νέα skins και costumes. Σκέφτομαι να το ξαναπαίξω μόνο και μόνο επειδή έχει Vergil και να ξανανιώσουμε πως είναι να παίζεις με Uncle Dante και όχι με τον φλώρο που είχαν στο ''DMC''. Βγήκε και νέο trailer:

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χωρίς να είμαι σίγουρος ο φλώρος που λες ήταν ο dante απλά νέος και ο vergil είναι ο αδελφός του dante 

Είναι βλασφημία να πεις ''Dante'' τον φλώρο emo του ''DMC''.

Το DmC το επαιξα εγω και εν μερη καλος και ο νεος Dante,αλλα σε σχεση με τον παραπανω ουτε καν,και αυτο παει να εκμεταλλευτει και η Capcom για να βγαλει καποια τσαμπα λεφτα απο αυτο. Θα υπαρξουν και αρκετοι που θα πουν σε ξενα Forum'' Παιδια αγοραστε το για να δωσουμε το μηνυμα στην Capcom οτι γουσταρουμε τον παλιο Dante'' κλπ.

Θα το τιμησω το παραπανω αν το βρω σε καλη τιμη(αν ειναι και αυτο απο τιμη κατηγοριας Remastered ή MGS μονο απο θειο),κυριως για να παιξω με τους αλλους χαρακτηρες.

Κριμα που την χαλασε τελειως την σειρα η Capcom.

Πολυ καλο το 4!!αλλα προσωπικα για εμενα το καλυτερο παιχνιδι της σειρας ηταν το 1.(το reboot δεν το βαζω καθολου στο στομα μου,μιας και ουσιαστικα dante δεν υπηρχε σε αυτο το παιχνιδι).Η twinlight emo φαση που προσπαθησαν να περασουν στο hardcore κοινο της σειρας,ευτυχως δεν τους βγηκε.

Συμφωνώ το πρώτο ήταν awesome! Το τελευταίο πάντως δεν ήταν κακό, άμα το παίξεις μονο μπορείς να καταλάβεις, είχε πολύ καλο gameplay imho. Το 4 δεν το θυμάμαι καν οποτε ευκαιρία είναι :)

Ειναι το ιδιο παιχνιδι αλλα με καλυτερα γραφικα? Η το τι θα εχει και αλλους playble χαρακτηρες σημαινει οτι θα εχει και νεες αποστολες?

• Moderators

Δεν έχω παίξει το πρώτο.

Είχα δει λίγο από το δεύτερο και έχω τερματίσει το 3 (που άρχισε τα πολύ κουλά anime-style cutscenes η Capcom) και το 4 (που τα συνέχισε).

Το 1ο υπάρχει για PC ή να βάλω PS1 emulator?

Εγώ άρχισα απο το 3 και μετά, αλλά μου τη σπάγανε οι αράχνες στο 3. ποποπο τις θυμάμαι και ξερναω! Αηδία!! :P

Το 4 επίσης ήταν καλό, αλλά κάνανε νομίζω τον Dante δύσκολο στο χειρισμό απ' ότι θυμάμαι. Την ιστορία του την έχω ξεχάσει. Έχει καμια σχέση ο πιτσιρικάς με τον Dante ;

Θα το ξαναπαίξω σίγουρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...