Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Εάν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει στο εξής. Ποια ρύθμιση κάνω ακριβώς στο virtual dj 8 έτσι ώστε να μπορώ να έχω ακουστική από το ένα ακουστικό για να προετοιμάσω το επόμενο κομμάτι, ενώ από το άλλο ακούω αυτό που παίζει εκείνη τη στιγμή; Χρησιμοποιώ το πρόγραμμα για οικιακή χρήση έχοντας αγοράσει μια usb κάρτα ήχου. Παλιότερα χρησιμοποιούσα την έκδοση 7 και είχα βρει τη ρύθμιση, κάτι που δεν μπορώ στο 8

http://2_zps11sadnl5.jpg

Δημοσ.

splitter απο stereo σε mono λογικα.

στο δεξι ακουστικο  ακους το ενα τραγουδι που παιζει , και στο αριστερο ακους το  τραγουδι που θα προετοιμασεις

Δημοσ.

πατα το κουμπι "Splitter απο Stereo σε mono" και το "ηχεια + ακουστικα"..!

ομως.., αν εχεις 2 καρτες ηχου, μπορεις να χρησιμοποιησεις την μια για εξοδο ηχου, και την αλλη για τα ακουστικα σου..!

post-121902-0-72958200-1427225311_thumb.jpg

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ! Κατάφερα τελικά τη ρύθμιση! ......η οποια ηταν.............................................???

*σκεψου οτι και καποιος αλλος, ισως εχει την ιδια απορια....!! ο λογος των φορουμ ειναι ακριβως αυτος. να ποσταρουμε τις λυσεις σε διαφορα προβληματα, ωστε ο επομενος που θα εχει παρομοιο θεμα, να μην ψαχνει παλι απο το 0...!!!!

• Like 2
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω το ίδιο θέμα. Έχω ένα splitter (οχι usb, jack) καρφωμένο στην έξοδο της κάρτας ήχου (εσωτερική σε λάπτοπ) και πάνω στο splitter έχω στην μία υποδοχή τα ηχεία και στην άλλη τα ακουστικά. Χρησιμοποιώ VDJ 8.  Μπορώ να έχω τον ήχο του Α deck στα ηχεία και του Β στα ακουστικά; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...