Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα να μάθω αν το  ps3 υποστηρίζει ολα τα είδη SATA δηλαδή sata, sata2, sata3 !  :shifty: Παρακαλώ απαντείστε ειναι επείγον ! :wacko: Ευχαριστώ !

Επεξ/σία από SPANK
Δημοσ.

Δεν υπάρχει σύστημα με sata που να μην υποστηρίζει ολα τα sata πρότυπα.

Αυτό που πρέπει να σε απασχολεί είναι αν ο δίσκος θα είναι συμβατός με το λειτουργικο του ps3...

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι ακριβώς ολα τα sata μπορείς να βάλεις ετσι και αλλιώς ίδια ειναι οσο αφορά το βύσμα , και σε παρακαλώ μην γράφεις με κεφαλαία

Δημοσ.

Εχετε καποιον φθηνο HDD οποιουδήποτε SATAαφου δεν εχει καποια συμασια...να μου προτεινετε? αλλα να ειναι πανω απο 100 gb! Ψαχνω για τη χαμηλότερη τιμη!

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ!

Ειναι καλή ιδέα να πάρω μεταχειρισμένο HDD ή να μην το ρισκάρω και να αγοράσω καινουριο?

Και κατι ακομα εναν HDD 60-80.gb στη χαμηλοτερη τιμη αν εχετε να μου προτεινετε! Συγγνώμη αν είναι πολλά....

Δημοσ.

Μεταχειρισμένο δεν θα το ρίσκαρα με την καμία γιατι δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα ειναι ο δίσκος τώρα τοσα λιγα gb δεν νομίζω να βρείς μονο κανέναν μεταχειρισμένο αλλα δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα ειναι

Δημοσ.

Δίκιο εχετε! Δεν θα το ρισκαρω λεω να παρω αυτον που μου προτείνατε με τα 160gb πιστευετε οτι αξίζει ως προς την χωριτικοτιτα του δισκου και την τιμη του?

Και συγγνώμη για τα κεφαλαία στην αρχή

Δημοσ.

E ως προς την χωρητικότητα καλά ειναι ανάλογα ομως εσυ γιατι το θέλεις να τον χρησιμοποιείς στο ps3 οποτε δές τις ανάγκες σου και αποφάσισε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...