Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τόσο καιρό, στα σχόλια για κινητά εδώ μέσα υπάρχει η συμπαθής κατηγορία των beezelάκηδων. Τώρα τους έγινε η καρδιά.

Αυτό που περιμένω είναι ποιός θα πεί "ωραίο αλλά το χέρι μου κρύβει την οθόνη την οποία πατάω κατά λάθος"!!

Δημοσ.

το πάνω κάτω τι είναι δλδ? πραγματικά bezelles θα είναι όταν δεν θα έχει τπτ πάνω κάτω δεξιά αριστερά... δλδ μονο οθόνη

πανω κατω δεξια αριστερα αλλα και πισω !!! μην ξεχνιομαστε

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω.....Εγώ το S4 που έχω το οποίο εχει μικρα περιθώρια δεξιά και αριστερά πολλές φόρες όπως το κρατάω πατιέται η οθόνη......Καλό είναι να μεγαλώνει η οθόνη χωρίς να μεγαλώνει γενικότερα η συσκευή (ελαχιστοποιώντας δηλαδή τα περιθώρια γύρω γύρω) ωστόσο πρέπει να λυθούν καθολικά τα προβλήματα τα οποία προκύπτουν χωρίς να επιρρεάζεται η εμπειρία χρήσης.

Δημοσ.

Το bezel - less που το είδατε; Φαίνεται ξεκάθαρα στο video ότι έχει bezel, απλά είναι πολύ λεπτά.

Δημοσ.

Πρεπει να υπαρχει στα πλαγια bezzel γιατι το δαχτυλο καλυπτει μερος της οθονης.Σε αυτο το κινητο φαινεται οτι τα πλαινα bezels ειναι 1 mm.Καλυτερα το δαχτυλο να καλυπτει το bezel και οχι την οθονη.

Ποια η διαφορα αν τα bezels ηταν 3 mm?Ισα ισα που δεν θα υπηρχε η δυσαναλογια σε σχεση με τα πανω κατω bezels.Μοιαζει σαν να ειναι κομμενο στα πλαινα.

• Like 1
Δημοσ.

ετσι πρεπει να κανει η sony για το Z4 που περιμενουμε σεμπτεβριο απο οτι λενε

Δημοσ.

Ωραία τα μικρά bezel αν και δε νομίζω οτι χρειάζεται να φτάσουμε σε μηδενικά (πλαινά).

σας παρακαλώ αγαπητές εταιρίες.... ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να βάζετε αυτά τα κουμπιά κάτω ΑΝΑΠΟΔΑ απο το κανονικό!. ασε που είναι και δυσχρηστα τοσο χαμηλα...

Κατα τα άλλα μου αρέσει αλλα sharp δεν είναι.

Δεν υπάρχει ανάποδο και κανονικό. Έτσι τα βάζει η samsung οπότε έτσι τα έχει συνηθίσει ο περισσότερος κόσμος. Άρα αν κάτι μπορεί να θεωρηθεί κανονικό είναι αυτό...

Δημοσ.

Όντως πολύ καλό και όμορφο. Αλλά δεν ξέρω αν είναι χρηστικό να μην έχει καθόλου bezel. Ναι να ειναι λεπτά. Αλλά να φτάνουν στις άκρες; Θα πρέπει να το κρατάς πολύ προσεκτικά για να μη πατήσεις τίποτα. Πιστεύω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...