Hal9000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ένα κινητό χωρίς περιθώρια αριστερά και δεξιά της οθόνης είναι ένας από τους στόχους που προσπαθούν να "πιάσουν" αρκετές εταιρείες όπως η LG με το G2 και το G3 ενώ πρόσφατα είδαμε την προσπάθεια της Sharp με το Aquos Crystal που έφτασε πολύ κοντά στο επίτευγμα μεΌμως όπως όλα δείχνουν, η κινεζική Oppo με το μοντέλο R7 είναι η εταιρεία που θα καταφέρει να κυκλοφορήσει στο εμπόριο ένα smartphone όπου η οθόνη καλύπτει ολόκληρη την εμπρόσθια όψη, στις δύο πλευρές, κάτι που όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αν και δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια ανακοίνωση, οι φωτογραφίες αυτές σε συνδυασμό με ένα βίντεο που έκανε σήμερα την εμφάνιση του σε κινεζική ιστοσελίδα, μας προϊδεάζουν ότι σύντομα θα μάθουμε πολύ περισσότερα γύρω από τη συσκευή. Για την ώρα, πληροφορίες της ιστοσελίδας GSMArena αναφέρουν ότι το Oppo R7 θα στηρίζεται στο Android, με το γραφικό περιβάλλον Color OS της εταιρείας να βρίσκεται στην επιφάνεια του ενώ χρησιμοποιώντας τη διάθλαση του φωτός, η Oppo καταφέρνει να δώσει τη ψευδαίσθηση μιας οθόνης χωρίς περιθώρια. Site: Engadget
Black Demis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 το πάνω κάτω τι είναι δλδ? πραγματικά bezelles θα είναι όταν δεν θα έχει τπτ πάνω κάτω δεξιά αριστερά... δλδ μονο οθόνη 9
georgepppo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 έχει βγάλει και η sharp ένα αλλά άσχημο,δεν ξέρω πόσο θα βολεύει όμως γιατί θα πατάς την οθόνη καθώς το κρατάς απο τα πλάγια,εκτός και αν έχει μια "αναισθησία" στα άκρα για να είναι βολικό δεν ξέρω. 3
cmak Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μπράβο στην ΟΡΡΟ. Μία πραγματικά όμορφη και ιδιαίτερη συσκευή. Ακούς (πρώην μου) αγαπητή apple? Πόσο δύσκολο θα ήταν να το κάνεις εσύ αυτό ?
Heartl3ss Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 το πάνω κάτω τι είναι δλδ? πραγματικά bezelles θα είναι όταν δεν θα έχει τπτ πάνω κάτω δεξιά αριστερά... δλδ μονο οθόνη Ωραία...και μετά που θα βρίσκεται η μπροστινή κάμερα, το ηχείο, το μικρόφωνο και ο proximity sensor? Να φανταστώ μέσα στην οθόνη..... 5
georgepppo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μπράβο στην ΟΡΡΟ. Μία πραγματικά όμορφη και ιδιαίτερη συσκευή. Ακούς (πρώην μου) αγαπητή apple? Πόσο δύσκολο θα ήταν να το κάνεις εσύ αυτό ? καλά ας έβγαζε κανα κινητό μικρομεσαίας κατηγορίας πρώτα και μετά βλέπουμε για τέτοιο,εδώ για να βγάλει μεγάλες οθόνες έπρεπε να φτάσει στην 6η γενιά. 1
Tzimmys Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 το πάνω κάτω τι είναι δλδ? πραγματικά bezelles θα είναι όταν δεν θα έχει τπτ πάνω κάτω δεξιά αριστερά... δλδ μονο οθόνη Επειδή το είχα σκεφτεί και εγώ, το πάνω κάτω είναι από δύσκολο εως ανέφικτο. Το μικρόφωνο και το ακουστικό που θα είναι? Η μπροστινή κάμερα? Ο proximity sensor?
xifiassamsung Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 ειλικρινα δε καταλαβαινω αυτην την υστερια με τα μπεζελς μεχρι κ η κουτση μαρια εχει μαθει αυτη τη λεξη,"α εχει χοντρα μπεζελ δε μαρεσει" τωρα αυτο ειναι ωραιο ας πουμε?καταρχην δεν εχει απο που να το πιασεις.εδω στο Z ultra που εχει κ 5χιλ πλαινα παλι πατιεται καταλαθος σπανια η οθονη.σαυτο θα ειναi στανταρ. 15
eko13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Χαλια... και δεν κανω πλακα, μια πτωση κατω και πας για οθονη... 3
gchris7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Επειδή το είχα σκεφτεί και εγώ, το πάνω κάτω είναι από δύσκολο εως ανέφικτο. Το μικρόφωνο και το ακουστικό που θα είναι? Η μπροστινή κάμερα? Ο proximity sensor? To μικρόφωνο, στα περισσότερα κινητά (αν οχι σε όλα) βρίσκεται στο κάτω μέρος περιμετρικά του τηλεφώνου. Για το ακουστικό εχει δώσει ήδη λύση η sharp με το Aquos Crystal οπού ο ήχος βγαίνει από δονήσεις πάνω στην οθόνη. Κάμερα και sensors θα είναι πρόβλημα αλλά τέλος πάντων δεν είναι ανάγκη να εχει και μηδενικά bezels, ας έχει ίσα ίσα να χωράει ο φακός ειλικρινα δε καταλαβαινω αυτην την υστερια με τα μπεζελς μεχρι κ η κουτση μαρια εχει μαθει αυτη τη λεξη,"α εχει χοντρα μπεζελ δε μαρεσει" τωρα αυτο ειναι ωραιο ας πουμε?καταρχην δεν εχει απο που να το πιασεις.εδω στο Z ultra που εχει κ 5χιλ πλαινα παλι πατιεται καταλαθος σπανια η οθονη.σαυτο θα ειναi στανταρ. Υπάρχει ήδη η τεχνολογία που αναγνωρίζει τα κανονικά πατήματα στην οθόνη από τα κατά-λάθος. palm rejection... 1
IsolatedParania Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Όμορφο μα με μια τούμπα κι έχει φύγει για κηδεία. 4
basilis_k6 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 σας παρακαλώ αγαπητές εταιρίες.... ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να βάζετε αυτά τα κουμπιά κάτω ΑΝΑΠΟΔΑ απο το κανονικό!. ασε που είναι και δυσχρηστα τοσο χαμηλα... Κατα τα άλλα μου αρέσει αλλα sharp δεν είναι.
Black Demis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ωραία...και μετά που θα βρίσκεται η μπροστινή κάμερα, το ηχείο, το μικρόφωνο και ο proximity sensor? Να φανταστώ μέσα στην οθόνη..... Επειδή το είχα σκεφτεί και εγώ, το πάνω κάτω είναι από δύσκολο εως ανέφικτο. Το μικρόφωνο και το ακουστικό που θα είναι? Η μπροστινή κάμερα? Ο proximity sensor? για ηχείο και proximity έδωσε λύση η sharp (proximity like μεσώ κάποιου tweak του digitiizer και το ηχείο μέσο δονήσεων μικρόφωνο δεν ήταν ποτέ θέμα (καθώς δεν είναι μπροστά.....) τώρα για την camera το συζητάμε...........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα