Anastazio Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Το μόνο που κατάφεραν οι κινεζοεταιρείες είναι να κάνουν όλους τους κατασκευαστές τηλεοράσεων να πουλάνε κάτω από το κόστος (με εξαίρεση την LG νομίζω). Καλό σαν αποτέλεσμα για τον καταναλωτή δεν λέω. Δεν είμαι αρκετά τρελός να πάρω xiaomi όταν με τα ίδια λεφτά παίρνω Samsung και Sony. Η xiaomi ΔΕΝ είναι σοβαρό brand εκτός Κίνας, έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά της. Άλλο κατασκευάζω ποιοτικά προιόντα και άλλο είμαι brand. Έχω ένα παμπάλαιο στικάκι Turbo-x που δουλεύει ακόμα, αυτό δεν κάνει το Turbo-x brand Καληνύχτα .
Panoutsos13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δυστηχως για εσενα δεν ξερεις να ξεχωριζεις το καλο αλλα ξεχωριζεις το ποιοτικο απο το brand.. Μαθε λοιπον οτι ειναι προτιμοτερο το ποιοτικοτερο απο το μαρκας και οι μαρκες που αναφερεις ως brand εχουν κατι δευτερα μοντελα... Δυστυχώς το συγκεκριμένο μέλος λειτουργεί για λογαριασμό γνωστού site που ενεργεί φασιστικά σε διαγραφή account επειδή τίθενται υπό συζήτηση όπως -Να απαντηθεί το ερώτημα σχετικά με το λόγο ύπαρξης του παρόντος νήματος "Εκπτωτικά κουπόνια - Προσφορές για αγορές από Κίνα" εάν σκοπός του δεν είναι η καταχώρηση "Προϊόντος-Τιμής προσφοράς-Κωδικού-Ιστότοπου προσφοράς και σύνδεση με αυτόν" τότε ποιος είναι? Για να γνωρίζουμε και να μην διαγραφούν posts άδικα ούτε και να αποκλεισθούν και άλλα άτομα Απόφαση Superuser-Super Moderator Περιοχή: Κορυδαλλός Μηνύματα: 3.966 Εγγραφή: Αύγ. 2011 Ας πρυτανεύσει η λογική και η δημοκρατία και να ξεκαθαρίσουν κάποιες διαδικασίες Ευχαριστώ- Ο ιστότοπος τηλεφωνομουτελειαgr διαγράφει τέτοια posts αντί να απαντά,διαγράφει λογαριασμούς αφού πρώτα φυσικά λειτουργήσει εκβιαστικά-"ενημερωτικά" ΕΥΤΥΧΩΣ τέτοια φαινόμενα φασισμού απουσιάζουν από το insomnia.gr και χαίρομαι πολύ γι'αυτό
tarantules Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Έχει η Xiaomi service ή αντιπροσωπεία στην Ελλάδα; Οκ άντε και την πήρες από Κίνα και πέρασε και από το τελωνείο "απαρατήρητη" κα όλα καλά. Εαν χρειαστείς service την πακετάρεις και τη στέλνεις Κίνα με δικά σου εννοείται έξοδα (αλήθεια πόσο πάει το συστημένο δέμα των 20-30 κιλών για Κίνα, περιμένεις 1 μήνα να φτάσει στα χέρια τους, καμιά 10αριά μέρες να τη φτοιάξουν και άλλο ένα μήνα επιστροφή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα