michael92 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 TechnoState Σάομι προφερεταιη εταιρεία.. Κι όχι Michael92 μην μας λες για αλλα brands από την στιγμή που φαίνεται ότι δεν έχεις καμία μα καμία ιδέα τη brand είναι η Xiaomi. Γι αυτό μην συνεχίζεις να ποσταρεις όσον αφορά μάρκες με έδρα την Κίνα.Πιάσε πρώτα και λειτούργησε μια συσκευή/αξεσουαρ της συγκεκριμένης εταιρίας και μετά κρίνε. Το μόνο που κατάφεραν οι κινεζοεταιρείες είναι να κάνουν όλους τους κατασκευαστές τηλεοράσεων να πουλάνε κάτω από το κόστος (με εξαίρεση την LG νομίζω). Καλό σαν αποτέλεσμα για τον καταναλωτή δεν λέω. Δεν είμαι αρκετά τρελός να πάρω xiaomi όταν με τα ίδια λεφτά παίρνω Samsung και Sony. Η xiaomi ΔΕΝ είναι σοβαρό brand εκτός Κίνας, έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά της. Άλλο κατασκευάζω ποιοτικά προιόντα και άλλο είμαι brand. Έχω ένα παμπάλαιο στικάκι Turbo-x που δουλεύει ακόμα, αυτό δεν κάνει το Turbo-x brand
21century Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Τώρα που ο ανταγωνισμός αποκτά ενδιαφέρον θα πέσουν και οι τιμές..
michael92 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Τώρα που ο ανταγωνισμός αποκτά ενδιαφέρον θα πέσουν και οι τιμές.. Οι τιμές έχουν ήδη πιάσει πάτο, δεν μπορούν να πέσουν άλλο χωρίς να γίνουν φτηνότερα τα μέσα παραγωγής, πχ λιγότερα υλικά χρησιμοποιώντας εύκαμπτες οθόνες.
eemix Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Αντε ένα κινητό, που ρισκάρεις από Κίνα, έστω και Xiaomi (έχω ήδη ένα και είμαι υπερευχαριστημένος), Για τηλεόραση όμως δε γίνεται. Πρέπει να υπάρχει αντιπροσωπεία. Τέλος. Η τιμή της δε, με αντιπροσωπεία, δε θα είναι η ίδια...
mech35 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δεν γίνεται mech35 δυστυχως καλά μην το λες , κάποιος θα βρεθεί που θα το δηλώσει "home and garden" , και δεν θα λέει και ψέματα
voulitsakis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Σιγά το brand name (έλεος επειδή είναι μια σκάλα πάνω από τα κινέζικα του κιλού) και σιγά την τιμή. Αυτή για παράδειγμα είναι 10 φορές καλύτερη τηλεόραση σε πιο μικρή τιμή (αν βάλεις πόσο θα την πουλούσαν τα καταστήματα εδώ). Φιλε μου μαθε λοιπον οτι η xiaomi ειναι τριτη εταιρεια στον κοσμο και πρωτη στην ασια πανω απο apple samsung. Οποτε μολις γνωρισεις την εταιρεια δεν θα την αλλαζεις.... 1
voulitsakis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Το μόνο που κατάφεραν οι κινεζοεταιρείες είναι να κάνουν όλους τους κατασκευαστές τηλεοράσεων να πουλάνε κάτω από το κόστος (με εξαίρεση την LG νομίζω). Καλό σαν αποτέλεσμα για τον καταναλωτή δεν λέω. Δεν είμαι αρκετά τρελός να πάρω xiaomi όταν με τα ίδια λεφτά παίρνω Samsung και Sony. Η xiaomi ΔΕΝ είναι σοβαρό brand εκτός Κίνας, έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά της. Άλλο κατασκευάζω ποιοτικά προιόντα και άλλο είμαι brand. Έχω ένα παμπάλαιο στικάκι Turbo-x που δουλεύει ακόμα, αυτό δεν κάνει το Turbo-x brand Δυστηχως για εσενα δεν ξερεις να ξεχωριζεις το καλο αλλα ξεχωριζεις το ποιοτικο απο το brand.. Μαθε λοιπον οτι ειναι προτιμοτερο το ποιοτικοτερο απο το μαρκας και οι μαρκες που αναφερεις ως brand εχουν κατι δευτερα μοντελα... 1
Tzimmys Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Το μόνο που κατάφεραν οι κινεζοεταιρείες είναι να κάνουν όλους τους κατασκευαστές τηλεοράσεων να πουλάνε κάτω από το κόστος (με εξαίρεση την LG νομίζω).
Omnigeek Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Έχεις πιάσει Xiaomi και εσύ ή απλά να είχαμε να λέγαμε?? Παρακαλώ όσοι δεν γνωρίζουν μην εκφέρουν γνώμη και παραπληροφορούν.. Εχώ και συμφωνώ ότι έχουν καλό vfm (προς το παρόν τουλάχιστον), γνωστό brand name όμως δεν γίνεσαι πουλώντας στο κόστος φτηνά φασόν άνω του μετρίου κινητά. ακυρο και μονο που ειναι 1024χ768. HD ready από τα 3.5 μέτρα και πάνω έχει μεγαλύτερη ανάλυση από ότι βλέπει το ανθρώπινο μάτι (25 ppi @ 3.5m), αλλά έστω να μην κάνει downscale, αυτή είναι πάλι 9,5 φορές καλύτερη τηλεόραση!
panoramix80s Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Συμφωνω με τους φιλους που λενε οτι η δεν μπορειται να εκφερεται γνωμη για την xiaomi. Αν δεν το δοκιμασεις δεν μπορεις να κρινεις. Οσο για το φιλο που λεει οτι με τα ιδια λεφτα παιρνει brand name αν βριεις sony samsung lg με cpu, ram και τα σχετικα πες μου και μενα να παρω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 με κράζεις? με θαυμάζεις! 1
pournaras Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 320 δολλαρια τιμη κινας... στην Ευρωπη θα εχει τουλαχιστον 400-450 ευρω, διοτι δεν ειναι κινητο η καποιο αλλο μικρο μαραφετι να εχει μηδεν μεταφορικα, μιλαμε για ενα ογκωδες και βαρυ προιον. με τουλαχιστον 50-100 ευρω μεταφορικα. Για την Κινα λοιπον, μπορει να ειναι μια πολυ συμφερουσα λυση, αλλα για τον υπολοιπο κοσμο, δε θα εχει κατι λιγοτερο απο μια samsung η μια lg, μια phillips κλπ.
Haldol Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Από την άλλη όμως, δεν έχει γενικά τίποτα λιγότερο από μια Samsung, LG, ή οποιαδήποτε άλλη. Περισσότερα ίσως. Και προσωπικά πιο εύκολα εμπιστεύομαι πλέον το brand της Xiaomi παρά της Samsung. Τη δεύτερη κατατάσσω στις "κινεζιές" πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα