elenit24 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Είχα κατεβάσει δωρεάν απο το google play το map of greece.στην αττική ήταν εντάξει οι χάρτες με πολλές λεπτομέρειες σε κάποιους δρόμους, αλλά σε κάποιους άλλους ούτε την ονομασία έλεγε.Τις προάλλες που το δοκίμασα μου έβγαλε ανάποδα τους δρόμους για να πάω κάπου, και σε όλη την διαδρομή μου έδειχνε να πάω απο ανάποδο δρόμο γενικά.Τελικά νευρίασα και άνοιξα το google maps που είναι ήδη προεγκατεστημένο στο κινητό.με gps και δεδομένα, και αυτό μου έδειχνε λάθος δρόμους.η ερώτηση μου είναι το χρησιμοποιείτε καθόλου?σας βολεύει ? έτυχε να πάτε επαρχεία και να δείχνει σωστά τους δρόμους και όχι απο παλιούς ας πούμε?απογοητεύτηκα γιατί στο googlemaps βγάζει σωστά τους δρόμους ενώ στο κινητό ηταν μακριά απο την πραγματικότητα.οι ερωτήσεις μου γίνονται προκαταβολικά για να έχω και την ασφάλεια απο δω και πέρα όταν και αν πάω κάπου.αν τελικά χρησιμοποιείτε κάποιο καλύτερο (κατεβασμένο απο το google play ) θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας.
elenit24 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 κατέβασα το here maps. ικανοποιητικοί χάρτες αλλά έβαλα μια πιθανή διαδρομή απο αττική σε επαρχία και μου έβγαλε διαδρομή με πόδια και αυτοκίνητο. πατάω τα αυτοκίνητο και η διαδρομή ήταν με αυτοκίνητο μέσα σε πλοίο ενώ πάει και οδικός χαχαχα.μήπως κάνω κάτι λάθος ? γιατί είναι και λίγο δυσνόητο το πρόγραμμα. και προσπάθησα να το σπάσω σε δύο διαδρομές αλλα δεν με άφηνε.
AntiCambeR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Ξεδιπλωνω τον χαρτη και βλεπω ολη την Ελλαδα. Σημαδευω στον χαρτη με πρασινο τα σημεια που με ενδιαφερουν και με κοκκινο τις διαδρομες.Υπολογιζω τον χρονο και τα χιλιομετρα με χαρακα απο το γυμνασιο. Εχω συνοδηγο για φωνητικη καθοδηγηση να μου λεει που να στριβω κλπ. 1 φορα ομως αφαιρεθηκε και αντι για 1 ταβερνα καταληξαμε σε 1 χωραφι με καλαμποκια. Τελικα κανενα προγραμμα δεν λειτουργει100% σωστα. 1
mylo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 here maps αλιως δοκίμασε sygic. το οποίο βέβαια είναι επί πληρωμής...
euxoulhs Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 navigon χρησιμοποιηστε,σπασμενο και ειναι μπομπα
Beerloah Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Χάρτες google... ως τώρα δεν αντιμετώπισα κάποια παραλογία σε διαδρομή, αντιθέτως με βοήθησαν πάρα πολύ να βρω μέρη και οδούς που χρειάστηκα, αρκετά πιο έξω από την πόλη που κατοικώ.
group131 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Μια ερώτηση για HERE. Πώς μπορείς να σβήσεις collection ή έστω τοποθεσία από collection;
spysif Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Μια ερώτηση για HERE. Πώς μπορείς να σβήσεις collection ή έστω τοποθεσία από collection; Για να σβήσεις collection: πατάς επάνω στο collection που θέλεις να σβήσεις -> πατάς το μπλε μολυβάκι πάνω δεξιά και μετά επιλέγεις το "delete this collection" Για να σβήσεις τοποθεσία από collection: επιλέγεις το collection -> επιλέγεις την τοποθεσία -> σου εμφανίζει το χάρτη με τη διεύθυνση στην κάτω μεριά -> "τραβάς" προς τα πάνω τη διεύθυνση και στην κάτω μεριά σου εμφανίζεις τις επιλογές "manage" και "share" -> επιλέγοντας "manage" σου εμφανίζει όλα τα collections και σου έχει τικαρισμένο το collection στο οποίο ανήκει η τοποθεσία -> ξετικάρεις και είσαι έτοιμος/η.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα