Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Παρατηρώ ότι το μέλος με το nick Ocelote εκφράζει απόψεις στις ειδήσεις που είναι μεροληπτικές και κατάφορα υποκειμενικές. Είναι άλλο πράγμα να εκφράζονται υποκειμενικές απόψεις στο forum και άλλο πράγμα να είναι μη-αντικειμενικές οι ειδήσεις που βρίσκονται φάτσα φόρα στο σάιτ.

Οι απόψεις που εμφανίζονται στις ειδήσεις του site αποτελούν απόψεις του insomnia.gr; Εάν όχι, δεν πρέπει να υπάρχει κάποιο σχετικό desclaimer; Και εν τοιαύτη περιπτώσει, είμαι ο μόνο που ενοχλείται από το γεγονός ότι το μεγαλύτερο site τεχνολογίας της Ελλάδας γράφει μη-αντικειμενικές ειδήσεις;

PS: Η έμφαση στη λέξη «είδηση» είναι επιτηδευμένη γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη οι ειδήσεις πρέπει σε κάθε περίπτωση να είναι αντικειμενικές.

Δημοσ.

Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν εχω διαβάσει το συγκεκριμένο χρήστη καθόλου αλλά παρατηρώ σε όλα τα μέσα (ηλεκτρονικα και έντυπα) να προστίθεται πολύ δράμα-σάλτσα πρός προσέλκυση κλίκ και συνεπώς €€€...

Δυστυχώς συμβαίνει παντού όπου οι ειδήσεις μπορούν να γραφτούν απο τον καθένα.

Δημοσ.

Παρατηρώ ότι το μέλος με το nick Ocelote εκφράζει απόψεις στις ειδήσεις που είναι μεροληπτικές και κατάφορα υποκειμενικές. Είναι άλλο πράγμα να εκφράζονται υποκειμενικές απόψεις στο forum και άλλο πράγμα να είναι μη-αντικειμενικές οι ειδήσεις που βρίσκονται φάτσα φόρα στο σάιτ.

Οι απόψεις που εμφανίζονται στις ειδήσεις του site αποτελούν απόψεις του insomnia.gr; Εάν όχι, δεν πρέπει να υπάρχει κάποιο σχετικό desclaimer; Και εν τοιαύτη περιπτώσει, είμαι ο μόνο που ενοχλείται από το γεγονός ότι το μεγαλύτερο site τεχνολογίας της Ελλάδας γράφει μη-αντικειμενικές ειδήσεις;

PS: Η έμφαση στη λέξη «είδηση» είναι επιτηδευμένη γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη οι ειδήσεις πρέπει σε κάθε περίπτωση να είναι αντικειμενικές.

Μη μπερδεύεις το editorial με την είδηση, Γι'αυτό μπαίνει και η σχετική επισήμανση στον τίτλο όταν υπάρχει κάτι σχετικό. Το editorial εκφράζει τις απόψεις του αρθογράφου και φυσικά μπορείς να του απαντήσεις (πάντα εντός κανόνων) σε περίπτωση που δε συμφωνείς με την άποψη του, με επιχειρήματα. Ως editorial μπαίνει στην κεντρική μαζί με τις ειδήσεις όπως γίνεται σε όλα τα sites γι' αυτό και είσαι λάθος με τις κατηγορίες περί μη αντικειμενικότητας. Μπορείς να τον κρίνεις εσύ έτσι, κάποιος άλλος εσένα, το σίγουρο είναι ότι αν συμφωνούσαμε όλοι με όλους, θα ήταν όλα βαρετά. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και με τα reviews. Οτιδήποτε άλλο με PM.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...