theoritikos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Έχω να ps3 slim με cfw δεύτερο χέρι από τα περασμένα Χριστούγεννα. Δεν έχω παίξει πολύ από τότε που το αγόρασα. Σήμερα το έβαλα να παίξω κάνα rpg, και διαπίστωσα πως ο ανεμιστήρας κάνει πάρα πολύ θόρυβο. Αυτό είναι το νορμάλ επίπεδο λειτουργίας του, ή να ανησυχώ? Εσωτερικά είναι πεντακάθαρο,και ο προηγούμενος κάτοχος είχε αλλάξει πάστες αν θυμάμαι καλά.
mikele13- Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Έχω να ps3 slim με cfw δεύτερο χέρι από τα περασμένα Χριστούγεννα. Δεν έχω παίξει πολύ από τότε που το αγόρασα. Σήμερα το έβαλα να παίξω κάνα rpg, και διαπίστωσα πως ο ανεμιστήρας κάνει πάρα πολύ θόρυβο. Αυτό είναι το νορμάλ επίπεδο λειτουργίας του, ή να ανησυχώ? Εσωτερικά είναι πεντακάθαρο,και ο προηγούμενος κάτοχος είχε αλλάξει πάστες αν θυμάμαι καλά. τσεκαρε θερμοκρασιες και αν ειναι οκ μηπως χρειαστει να χαμηλωσεις ταχυτητα.
theoritikos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 τσεκαρε θερμοκρασιες και αν ειναι οκ μηπως χρειαστει να χαμηλωσεις ταχυτητα. Το control fan utility λέει πως η cpu και ο rsx είναι στους 59 βαθμούς με χαλαρό gaming/idling στο κεντρικό μενού της κονσόλας μετά από μια ώρα.
mikele13- Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Το control fan utility λέει πως η cpu και ο rsx είναι στους 59 βαθμούς με χαλαρό gaming/idling στο κεντρικό μενού της κονσόλας μετά από μια ώρα. μια χαρα εισαι απο θερμοκρασιες,να υποθεσω ειναι fat κονσολα? το fan speed ποσο ειναι?
theoritikos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 μια χαρα εισαι απο θερμοκρασιες,να υποθεσω ειναι fat κονσολα? το fan speed ποσο ειναι? Οχι είναι slim. Fan speed δεν θυμάμαι πόσο είναι. Έπαιζα με τις τιμές, μέχρι να βρω μια τιμή που να μην κάνει πολύ θόρυβο ο ανεμιστήρας. Νομίζω πως κάποια στιγμή το έβαλα δυο-τρεις τιμές πιο κάτω από το default.
mikele13- Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Οχι είναι slim. Fan speed δεν θυμάμαι πόσο είναι. Έπαιζα με τις τιμές, μέχρι να βρω μια τιμή που να μην κάνει πολύ θόρυβο ο ανεμιστήρας. Νομίζω πως κάποια στιγμή το έβαλα δυο-τρεις τιμές πιο κάτω από το default. βαλε webman να εχεις αυτοματη εκκινηση ανεμιστηρα με το boot. και τσεκαρεις ανα-πασα στιγμη την θερμοκρασια ειτε idle ειτε σε gaming με start k select απο το χειριστηριο. και πολλα αλλα καλουδια..
theoritikos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 βαλε webman να εχεις αυτοματη εκκινηση ανεμιστηρα με το boot. και τσεκαρεις ανα-πασα στιγμη την θερμοκρασια ειτε idle ειτε σε gaming με start k select απο το χειριστηριο. και πολλα αλλα καλουδια.. Ο webman είναι που έκανε την "ζημιά". Την τελευταία φορά που άνοιξα την κονσόλα έβαλα το τελευταίο cfw,webman,multiman . Μάλλον χάθηκε η παλιότερη ρύθμιση για τον ανεμιστήρα. Θα επαναφέρω την παλιότερη ρύθμιση.
mikele13- Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ο webman είναι που έκανε την "ζημιά". Την τελευταία φορά που άνοιξα την κονσόλα έβαλα το τελευταίο cfw,webman,multiman . Μάλλον χάθηκε η παλιότερη ρύθμιση για τον ανεμιστήρα. Θα επαναφέρω την παλιότερη ρύθμιση. απο την στιγμη που περασεις νεο cfw,πρεπει να κανεις enable παλι τον webman και το cobra mode απο το toolbox,διοτι τα εχει disable. κατεβασε και την 1.43.33 webman mod updater.pkg και περασε το και θα εισαι οκ.
webparts Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Ps3 slim προβλημα υπερθερμανσης Κλασσικο προβλημα υπερθερμανσης,το εργαλειο ξεκιναει να δουλευει και μετα απο λιγο κανει σαν να απογειωνεται. Μια και δυο,το λυνω,αλλαζω παστα,καθαρισα και το ανεμιστηρι,τα βιδωσα ολα και ημουν ετοιμος να τερματισω οτι παιχνιδι εχω. Αμ δε.. Δε συνεργαζεται ο νεαρος με τιποτα. Φασαρια και μετα κι αλλη φασαρια. Ειπα να αλλαξω ανεμιστηρακι,τιποτα,τα ιδια και χειροτερα. Παστα εβαλα απο 1 σταγονα λιγο μεγαλυτερη απο μπιζελι. Παιζει να εμεινε καιρο χωρις φρεσκια παστα και να εχει μονιμο προβλημα τωρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα