Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το fix με το πιστολακι σε ylod ps3 πιανει??

οχι παντα,αν πιασει,μετα απο λιγο θα κλεισει παλι.

θελεις heatgun κανονικα...

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια το ανοιξαμε πολυ προσεκτικα ειχε ξεραθει η κολλα και η παστα κατω απο τα IHS που δεν ανοιγε με τιποτα.Να μην τα πολυλογω βαλαμε και φυλλα χαλκου αλλα το PS3 μας αφησε χρονους.Αναβει για 2-3 sec μετα κιτρινο λαμπακι και ενα κοκκινο που αναβοσβηνει.

Λογικα επαθε Ylod.Ολη η βλακεια εγινε επειδη ειχε ξεραθει η παστα κατω απο τα μεταλλικα που δεν ξεκολαγαν με τιποτα. Ευτυχως μου εμεινε ο σκληρος. Εχω ενα φιλακαρι που το προσπαθησε παρα πολυ να ναι καλα ο φιλος.Σκεφτομουν να το κανω ενα reballing τζαμπα εννοειται!Αξιζει η να το αφησω στο ταφο του ? :D

Δημοσ.

Παιδια το ανοιξαμε πολυ προσεκτικα ειχε ξεραθει η κολλα και η παστα κατω απο τα IHS που δεν ανοιγε με τιποτα.Να μην τα πολυλογω βαλαμε και φυλλα χαλκου αλλα το PS3 μας αφησε χρονους.Αναβει για 2-3 sec μετα κιτρινο λαμπακι και ενα κοκκινο που αναβοσβηνει.

Λογικα επαθε Ylod.Ολη η βλακεια εγινε επειδη ειχε ξεραθει η παστα κατω απο τα μεταλλικα που δεν ξεκολαγαν με τιποτα. Ευτυχως μου εμεινε ο σκληρος. Εχω ενα φιλακαρι που το προσπαθησε παρα πολυ να ναι καλα ο φιλος.Σκεφτομουν να το κανω ενα reballing τζαμπα εννοειται!Αξιζει η να το αφησω στο ταφο του ? :D

αμα εχεις δυνατοτητα τζαμπουιτα "reballing" και οχι reflow εννοειται αξιζει...

Δημοσ.

Εγω παντως οταν ειχα ps3 και ειχε βγαλει κιτρινο λαμπακι,το ειχα παει στο easybuyworld για αντικατασταση με ανακατασκευασμενο επισημο της sony στα 60 ευρω.

Πηρα ενα ζελατινατο με καινουργια πλαστικα,το οποιο ητανε απο την SONY και ΟΧΙ του easybuyworld.Τουμπανο θα ελεγα.Ητανε σε εργοαστασιακες ρυθμισης με το αρχικο update (2.xx) και του εκανα jailbreak απευθειας με custom firmwire.

Ενα φιλος παντως εκανε παλαιοτερα reballing-reflow πως λεγεται,βαζωντας την κονσολα στο φουρνο.ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝΤΕΞΕ ΓΙΑ ΕΝΑ 3 μηνο,μετα ξανα τα ιδια.κιτρινο λαμπακι

Δημοσ.

Ποια ειναι η διαφορα reballing και reflow γιατι το χασα τωρα :P

reballing= ξεκολλημα cpu+rsx απο μητρικη και αλλαγη νεες κολλησεις με ειδικο μηχανημα

https://www.youtube.com/watch?v=jh8lkoEPLrc

reflow=θερμανση cpu η rsx (αναλογως το προβλημα) σε κοντινη αποσταση απο πανω

με heatgun ωστε να λιωσουν οι κολλησεις κ με το κρυωμα να ξαναπιασουν στην μητρικη,

αλλα δεν πετυχαινει παντα... 

https://www.youtube.com/watch?v=J5fzUrP0pxs

Εγω παντως οταν ειχα ps3 και ειχε βγαλει κιτρινο λαμπακι,το ειχα παει στο easybuyworld για αντικατασταση με ανακατασκευασμενο επισημο της sony στα 60 ευρω.

Πηρα ενα ζελατινατο με καινουργια πλαστικα,το οποιο ητανε απο την SONY και ΟΧΙ του easybuyworld.Τουμπανο θα ελεγα.Ητανε σε εργοαστασιακες ρυθμισης με το αρχικο update (2.xx) και του εκανα jailbreak απευθειας με custom firmwire.

Ενα φιλος παντως εκανε παλαιοτερα reballing-reflow πως λεγεται,βαζωντας την κονσολα στο φουρνο.ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΝΤΕΞΕ ΓΙΑ ΕΝΑ 3 μηνο,μετα ξανα τα ιδια.κιτρινο λαμπακι

τωρα πλεον δεν κανει ανταλλαγη fat ps3,μονο slim με 120 ευρω κ μαλιστα 

μοντελα που δεν δεχονται cfw...

Δημοσ.

Μαλιστα!Δεν ξερω αν αξιζει καν να ασχοληθν με ολο αυτο απλα ενταξει το PS3 ειναι PS3! :D

Πιστευω πως αξιζει μια προσπαθεια δεν εχω να χασω κατι,Σκεφτομουν να ψαξω για κανενα μεταχειρισμενο Slim που να περνει CFW αλλα βλεπω πως τσιμπανε τις τιμες πολυ ασχημα!Κατι 150-200Ε!!!

Πραγματικα πολλα λεφτα για μια κονσολα 3ετιας(νομιζω πως τοτε βγηκαν τα slim)

Απο την αλλη μου εχει μεινει ο σκληρος με τα games ακομα αλλα και αν δεν πετυχει το reball τι να κανω?Παιζει να περνουν parts για ανταλλακτικα?

Δημοσ.

Μαλιστα!Δεν ξερω αν αξιζει καν να ασχοληθν με ολο αυτο απλα ενταξει το PS3 ειναι PS3! :D

Πιστευω πως αξιζει μια προσπαθεια δεν εχω να χασω κατι,Σκεφτομουν να ψαξω για κανενα μεταχειρισμενο Slim που να περνει CFW αλλα βλεπω πως τσιμπανε τις τιμες πολυ ασχημα!Κατι 150-200Ε!!!

Πραγματικα πολλα λεφτα για μια κονσολα 3ετιας(νομιζω πως τοτε βγηκαν τα slim)

Απο την αλλη μου εχει μεινει ο σκληρος με τα games ακομα αλλα και αν δεν πετυχει το reball τι να κανω?Παιζει να περνουν parts για ανταλλακτικα?

To reballing πετυχαινει,το θεμα ειναι ποσο θ' αντεξει.Κανε την προσπαθεια σου,δεν χανεις τιποτα ;)
Δημοσ.

Ποσα να δωσω για ενα Slim πανω κατω τι λες?Και επισης θα εχω κανενα θεμα με την αλλαγη σκληρου?Γιατι ολα ειναι περασμενα στο 500g.

Δημοσ.

Ποσα να δωσω για ενα Slim πανω κατω τι λες?Και επισης θα εχω κανενα θεμα με την αλλαγη σκληρου?Γιατι ολα ειναι περασμενα στο 500g.

Αναλογως σκληρο που εχει μεσα,150-200 μια χαρα τιμη ειναι

για τσιπαρισμενο,αν αναλογιστεις οτι τα super slim που δεν δεχονται cfw

και ειναι μαπα ποιοτικα,πουλιουνται στα 150 ευρω.

τωρα για το αλλο θεμα,αν βαλεις τον σκληρο με τα καλουδια που εχεις,στο νεο ps3 

θα στον κανει format και θα τα χασεις ολα.

μονο στην κονσολα που εχει θεμα πρεπει να τον βαλεις 

και να κανεις backup αλλα λιγακι χλωμο σε βλεπω... :-D

Δημοσ.

Φιλε μου τα το παω απο βδομαδα στο φιλαρακι μου να το κοιταξει για reballing μηπως και σωθει!Απλα δε ξερω για κονσολα 3 ετων μου φαινονται πολλα τα 180Ε! Για super slim ουτε κατα συζυτηση δεν αξιζει καν πιστευω οπως λες και εσυ!  :D

Δημοσ.

Φιλε μου τα το παω απο βδομαδα στο φιλαρακι μου να το κοιταξει για reballing μηπως και σωθει!Απλα δε ξερω για κονσολα 3 ετων μου φαινονται πολλα τα 180Ε! Για super slim ουτε κατα συζυτηση δεν αξιζει καν πιστευω οπως λες και εσυ!   :D

Δεν ειναι πολλα αν σκεφτεις οτι δεν "πληρωνεις" πλεον για παιχνιδια...

και μιλαμε για τεραστια βιβλιοθηκη ps3 gaming...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Υπερθέρμανση σε Playstation 3

Έχω συνδέσει το playstation 3  και ο μικρός μου παίζει αρκετά.

Παρατήρησα μαζεύοντας το ότι τόσο η κονσόλα όσο και το σταντ πάνω στο οποίο το έχει τοποθετήσει καίει

Είναι λογικό;

Κινδυνεύει να χτυπήσει από υπερθέρμανση σκληρό-επεξεργαστή κτλ;

Πως μπορώ να το αντιμετωπίσω;

Πρέπει να πάρω κάποια βάση όπως αυτές για τους φορητούς υπολογιστές;

Αναμένω άμεσα απαντήσεις σας

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...