Arikado Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Χμ....οποτε κανω τα κλασσικα!Να σε καλα φιλε μου και παλι!
Man2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Αν θες πραγματική λύση ναι. Αν θες όμως να πετάς τα λεφτά σου σε ημίμετρα που δεν θα αποδώσουν ποτέ, τότε υπάρχουν πολλές "πατέντες" εκεί έξω.
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Γύρνα την κονσόλα σου ανάποδα και δες το ταμπελάκι, τα γράφει εκεί και τα 2. Θεωρώ πως ναι, οσο κράτησε κράτησε, αν και η θεωρία πως για οσο η ψύξη είναι επαρκής λογικά θα είσαι εντάξει αλλά αν η ψύξη είναι επαρκής θα σου πάρει τα αυτιά ο ανεμιστήρας. Το καλό είναι βέβαια πως επειδή είναι ασύρματο το χειριστήριο μπορείς κάλλιστα να το έχεις σε αλλο δωμάτιο και να δουλεύει ο ανεμιστήρας στο 60-70% και καθάρισες. .....και η τηλεοραση στο δωματιο με το ps3 και αυτος μονος με το χειριστηριο στο αλλο δωματιο... Ή με 20m hdmi...τι αλλο θα ακουσουμε
Man2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 .....και η τηλεοραση στο δωματιο με το ps3 και αυτος μονος με το χειριστηριο στο αλλο δωματιο... Ή με 20m hdmi...τι αλλο θα ακουσουμε Εγω την εχω βάλει στην κουζίνα που είναι ακριβώς πίσω απο το υπνοδωμάτιο, 10m HDMI, 1080p. Τι σου κάνει τόση εντύπωση?
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Εγω την εχω βάλει στην κουζίνα που είναι ακριβώς πίσω απο το υπνοδωμάτιο, 10m HDMI, 1080p. Τι σου κάνει τόση εντύπωση?[/quote] Τιποτα....δεν ξερω αν μαγειρευει μηπως...
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δεν ξερω αν και ποσο ηταν αφοπλιστικο το επιχειρημα αλλα ξερω οτι σε fats δικα μου και φιλων που αλλαξα παστες δεν ακουγοντουσαν καθολου. Αν του φιλου μετα απο αλλαγη παστων οπως γραφει στα πρωτα ποστ δουλευει σαν σπαστηρας ειναι στα προθυρα του ylod. Τωρα και στην ταρατσα να το στειλει για μενα το ιδιο ειναι. Και ψυγειο απο φορτηγο να βαλει το μελλον το ξερουμε ολοι
Man2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Συζητήσαμε την περίπτωση που ήθελε να ανεβάσει την ταχύτητα του ανεμιστήρα 60-70% για δοκιμή αλλά θα κάνει σαν ελικόπτερο οπότε είπαμε μήπως είναι καλύτερα να το βάλει σε άλλο δωμάτιο απ'το να το πετάξει. Διάβασε λίγο την κουβέντα.
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Την διαβασα.... Συμμετειχα απο την 1η σελιδα...
giorgos o trelos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Ps3 cech 2004B Φιλοι δν ξερω γτ αλλα απο τοτε.που το εκανα downgrade ανεβαζει πολυ μεγαλες θερμοκρασιες 70-90 Αλλαγη παστας εγινε οταν εκανα downgrade και το φοβαμαι μην παθει.ylod help Rsx 58 Cell temp 73+ Help Χτς Ες μ εβγαλε οτι και το πσ3 να το κλεισω Χτες*
mikele13- Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Ps3 cech 2004B Φιλοι δν ξερω γτ αλλα απο τοτε.που το εκανα downgrade ανεβαζει πολυ μεγαλες θερμοκρασιες 70-90 Αλλαγη παστας εγινε οταν εκανα downgrade και το φοβαμαι μην παθει.ylod help Rsx 58 Cell temp 73+ Help Χτς Ες μ εβγαλε οτι και το πσ3 να το κλεισω Χτες* απο την στιγμη που εισαι με cfw πλεον βαζεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ fan control utility ωστε να ψυχεται η κονσολα εν ωρα λειτουργιας. http://www.psjailbreak.gr/2013/07/control-fan-utility-v19.html
AntiCambeR Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Εχω 1 PS3 Fat 80 GB που στα 5-6 χρονια το εδωσα για αλλαγη παστας και καθαρισμο.Πριν καθαριστει εκανε θορυβο γιατι ειχε μαζεψει πολυ σκονη στο τροφοδοτικο κλπ και οι ανεμιστηρες του ανεβαζαν στροφες για να ριξει την θερμοκρασια που ανεβαζε. Απο οταν καθαριστηκε 1-1,5 χρονο πριν λειτουργει σαν καινουριο,ισα που ακουγεται.Τον τελευταιο ομως 1-1,5 χρονο ομως δεν το χρησιμοποιω οπως πριν γιατι εχω παρει το PS4. Εχω ομως προσεξει τους τελευταιους μηνες οτι κανει καποια μικρα "σπασιματα" οταν δειχνει βιντεο σε καποιο campaign παιχνιδιου και ισως και σε καποια σημεια σε καποια παιχνιδια.Οπως πχ στο Black Ops 1 στο campaign.Δεν ειμαι ομως σιγουρος αν ειναι θεμα παιχνιδιου(οπως πχ το Killzone 3 που ειναι "βαρυ"),η αν ειναι ετσι το παιχνιδι,η αν αρχιζει και χαλαει η καρτα γραφικων του. Την τελευταια φορα που επαιξα το Tomb Raider που ειναι στον σκληρο το επαιζε 1 χαρα.Το Black Ops 1 ειναι σε cd. Η κονσολα ειναι απειραχτη.Βλακεια μου που την παρατησα,επρεπε να την καθαρισω στα 2-3 χρονια.Δεν γνωριζω αυτος που την ανοιξε αν αλλαξε παστα και στα 2,καρτα και επεξεργαστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα