Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου δεν ειχα βαλει πολυ παστα ισα ισα 2 μπιλιτσες σαν μπιζελια.Tο ειχα καθαρισει και το ειχα κανει οχι μια αλλα αλλες 2 φορες και τπτ το ιδιο.Εριξα πολυ διαβασμα σε ξενα forum και μιλουσαν για αυτο σαν μοναδικη λυση.

Επισης εχω βρει 2 καταστηματα που αναλαμβανουν να κανουν το PS3 οταν εχει υπερθερμανση.Θα ρωτησω ποσο περνουν πρωτα εννοειται!

Δεν χρειαζεται reballing για να βγουν τα μεταλλικα απλα καλο χερι και προσοχη.

ΠΧ δες αυτο το βιντεο και θα καταλαβεις. https://www.youtube.com/watch?v=rDK9aR_xXrs

Απλα επειδη εχω CFW στο PS3 θελω να το κρατησω γιατι πιστευω πως με τo fan control utility απλα καθυστερω τον θανατο του..

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με προλαβε ο φιλος.Δεν χρειαζεται reballing για να βγουν τα καπακια.Επειδη ειναι ζορικη διαδικασια δυσκολα θα βρεις ατομο να το αναλαβει.

Δημοσ.

Δεν γράφω πουθενά οτι χρειάζεται reball για να βγούν τα καπάκια, πρός θεού. Γράφω οτι και να βγούν τα καπάκια ενα 40άρι θα σου πάρει και δουλειά δεν θα κάνεις γιατί η πλακέτα χρειάζεται reball που κοστίζει 60 στην καλύτερη και είναι αμφίβολο το πόσο θα κρατήσει.

Και οι δυο επισκευές δεν έχουν νόημα απο άποψη κόστους και ρίσκου.

Δημοσ.

Δε μπορω να καταλαβω για να χρειαστει reball αφου θα βγουν τα ΙΗS.

Μια αλλαγη παστας θελει μονο εαν ειναι αυτο!Αλλα θελω να πιστευω πως ειναι εφικτο.Θα επικοινωνισω μαζι τους δε νομιζω πως εχω να χασω κατι.

Απο εκει κει μετα αν δε γινει κατι με βλεπω για αγορα μεταχειρισμενου PS3 που να μην εχει θεμα για overheat και να περνει CFW.

Δημοσ.

Όταν ανεβάζει τέτοιες θερμοκρασίες το θετικό σενάριο είναι οτι έιτε δεν έχεις βάλει καλά την πάστα, είτε είναι τίγκα στην σκόνη, είτε υπολειτουργεί ο ανεμιστήρας. Υποθέτω οτι όλα αυτά είναι ελεγμένα.

Το κακό σενάριο είναι οτι χρειάζεται reball, η υπερβολικά αυξημένη θερμοκρασία χωρίς λόγο είναι το πρώτο σημάδι.

Δημοσ.

ΦΙλε μου σκονη δεν εχει.Την παστα την αλλαξα 3 φορεσ συνολικα ο ανεμιστηρας δουλευει κανονικα.Τωρα αν χρειαζεται reball τι να πω ρε φιλε ο Θεος βοηθος!αμα δω πως υπερβαινει τα 45Ε τα κραταω και παω για αλλο μαλλον...

Αληθεια ποιο μοντελο δεν εχει θεμα με θερμοκρασιες και παιρνει και CFW?

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ, είναι πως θα σου λάχει και πως θα το χρησιμοποιείς, CFW παίρνουν τα :

Fat : CECHH , CECHI , CECHJ ,CECHK , CECHL , CECHM , CECHN , CECHO , CECHP και CECHQ
Slim : CECH-2XXX
(A&Β ) όπου ΧΧΧ οποιοσδήποτε αριθμός. Προσοχή μόνο στα DATE CODE,πρέπει να είναι 6A 6B 6C 6D 7A 7B 7C 7D 8A 8B 8C 8D 9A 9B 9C 9D 0A 0B 0C ή 0D.
Οτιδήποτε άλλο δεν φλασάρετε.

Δημοσ.

Καλα αν παω για καινουριο λογικα για slim εννοειται!Και πως τα ξεχωριζω αν ειναι 2ΧΧΧ Α η Β? επισης πως βλεπω το date code?

(Κατι ασχετο!το Ps3 μου με το control fan οσο κρατησει κρατησε σωστα?δε παιζει να κανω κατι για να ζησει?) :(

Δημοσ.

Γύρνα την κονσόλα σου ανάποδα και δες το ταμπελάκι, τα γράφει εκεί και τα 2.

Θεωρώ πως ναι, οσο κράτησε κράτησε, αν και η θεωρία πως για οσο η ψύξη είναι επαρκής λογικά θα είσαι εντάξει αλλά αν η ψύξη είναι επαρκής θα σου πάρει τα αυτιά ο ανεμιστήρας. Το καλό είναι βέβαια πως επειδή είναι ασύρματο το χειριστήριο μπορείς κάλλιστα να το έχεις σε αλλο δωμάτιο και να δουλεύει ο ανεμιστήρας στο 60-70% και καθάρισες.

Δημοσ.

Κοιτα δεν τον βαζω στο τερμα αλλα περιπου 25-30% ποιο γρηγορα και κανει πολυ καλη δουλεια ειληκρηνα!

Θα μιλησω αυριο και μαζι τους να δω τη εχουν να μου πουν.Για μεταχειρισμενο αξιζει να ψαξω εδω στις αγγελιες?Και αν ναι μεχρι ποσα να δωσω?(εχω το 500WD απο το Fat σε περιπτωση που χρειαστει). :)

Δημοσ.

Τέρμα οχι σε καμία περίπτωση, αν έχεις την δυνατότητα να το βάλεις σε άλλο δωμάτιο δυνάμωσε το και δεν θα το ακούς και καλύτερα θα είναι.

Μεταχειρισμένο κοίτα στην xe.gr , εδω τα βαράνε αυτά που φλασάρονται.

Δημοσ.

xe.gr?Πρωτη φορα το ακουω αυτο το site!Οταν λες τα βαρανε εννοεις σε τιμες να φανταστω? :D

Μεχρι ποσα λες να δωσω πανω κατω?Και πως να ξερω αν περνει CFW?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...