Προς το περιεχόμενο

Σκέψεις για τo poll του insomnia και τους έλληνες gamers!

tomzaribo21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mάλιστα,οι gamers του insomnia έδωσαν βροντερό παρών στο σχετικό poll και ψήφισαν ώς το πλέον αναμενόμενο παιχνίδι το max payne 2,το οποίο παρακαλώ πήρε κεφάλι απο την 1η μέρα της ψηφοφορίας.Mάλιστα!Θα μου επιτρέψετε,παρακαλώ,να γίνω λίγο....εριστικότατος.

Tι σημασία έχουν οι καινοτομίες του Half Life 2 μπροστά στακαταπληκτικά!!!!γραφικά αλλά και τις καινούριες ...κολοτούμπες του Max!Καμία σημασία!Τι σημασία έχει που όλος(ο υπόλοιπος φυσικά) κόσμος το περίμενε

ως το επόμενο στάδιο στη δημιουργία των games μπροστά στον Max!Kαμία φυσικά!Τι σημασία έχει η απόλυτη μαθηματική κίνηση των μοντέλων του μπροστά στο bulletin time του Μαχ!Η αναπαράσταση και ο συγχρονισμός των 60 μυών,μόνο στο κεφάλι των μοντέλων του,μπροστα στο τετράγωνο κεφάλι του Max!H διαμάχη μεταξύ Nvidia kai Ati για το ποιά θα το υποστηρίζει καλύτερα μπροστά στον ερχομό του max payne 2 !Μαφυσικά....καμία.Θα μπορούσα να γράφω και άλλες,λεπτομεριούλες φυσικά, αλλά οι έλληνες gamers του insomnia ψήφισαν,επομένως δεν έχει και τόσο μεγάλη....σημασία.Τώρα θα μου πείτε "Καλά ρε φίλε,ανώμαλος είσαι?Γουστα είναι αυτά,ο καθένας ψηφίζει αυτό που γουστάρει." Δίκιο έχετε,απλώς μόνο,μου δημιουργήσατε κάποια φιλοσοφικά να το πώ, υπαρξιακά να το πω, ερωτήματα!Κάθομαι λοιπόν και σκέφτομαι.Εγώ παίζω games πάνω απο μία δεκαετία,όλων των ειδών,και πιστεύω έμαθα να ξεχωρίζω τα ποιοτικά απο τα...όχι και τόσο ποιοτικά.Πως λοιπόν εγώ πίστεψα οτι το Half Life 2 ή το Doom 3 θα "μάλωναν" για την πρωτιά του poll και έπεσα τόσο έξω?

Μήπως δε ξέρω τι μου γίνεται όσο αφορά τα games?Mπας και τσάμπα ασχολούμαι με το αθλημα τόσα χρόνια?

Μπας και είναι στραβός ο γιαλός ή στραβά αρμενίζω?Και το κρίσιμο ερώτημα!Υπάρχει κανείς εκεί έξω,που να ψήφισε το Half Life 2

,ως το πλέον αναμενόμενο παιχνίδι και να ασθάνεται όπως εγώ?

Δημοσ.

Εγώ το βρίσκω αρκετά λογικό αποτέλεσμα. Το Max Payne ήτανε super-cool παιχνίδι, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι το Half-Life. Τα Doom δεν τα συγκρίνουμε γιατί παρ'όλη την ιστορικότητά τους είναι σε τεράστιο βαθμό ξεπερασμένα.

Απλώς χάνεις το νόημα. Σε όλους αρέσουν όλα αυτά τα καλούδια αλλά σε ένα παιχνίδι αυτό που το κάνει πραγματικά καλό είναι να σε διασκεδάζει όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν δεν το κάνει αυτό & τα γραφικά του Finding Nemo να είχε θα πάτωνε. Όχι πως θέλω να πω ότι δεν μου άρεσε ή δεν διασκέδασα με το Half-Life. Το ακριβώς αντίθετο. Αλλά όταν είχα παίξει το Max Payne ήθελα να είχα μια καραμπίνα να βγω στο δρόμο & να κάνω ότι & στο παιχνίδι! :)

Δημοσ.

ego pantos otan teliosa to max payne den to ksanagkiksa....antithetos to half life to exo teliosei para polles fores kai as min piasoume poso kairo exo faei sto multi :P

Δημοσ.

Exeis apolyto dikio gia tin poiotita grafikon(sto 2 to kefali einai kefali)!

alla psifisa max giati polla stoixeia tou paixnidiou eginan slogan stin parea

giati oloi goustaran ton typo kai tautistikan mazi tou giati 8eloume na ton

zeugarosoume epitelous na xexasei ton pono tou giati exei aplo xeirismo

kai opla 'symvatika'.Giati to termatizeis mia fora kai to 8ymasai gia kairo

giati to 2 ir8e grigora prin svisoun oi anamniseis....giati 8elo na kopso merikous

k****s!!!

Filika

Δημοσ.
Εγώ το βρίσκω αρκετά λογικό αποτέλεσμα. Το Max Payne ήτανε super-cool παιχνίδι, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι το Half-Life.
Ρε συ sotty κιολας αλλα μην μου συκρινεις το half-life με το max-payne τωρα!!!To half Life ειναι παιχνιδι 3-4 ετων και το max-payne περσινο!!!!Το half life ηταν ΚΟΡΥΦΑΙΟ τοτε που βγηκε και εξακολουθει να ειναι!(βλεπετε counterstrike :wink: ).Δεν λεω οτι το max-payne δεν ειναι καλο,πολυ καλο ειναι,αλλα...δεν μπορουσα να μην το πω. :)
Δημοσ.

Εγώ δεν διαφωνώ ότι το half-life ήταν κορυφαίο. Και σε πάρα πολλά πραγματά καλύτερο από το Max Payne. Απλώς το δεύτερο ήτανε απίστευτα πορωτικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...