Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Τις προάλλες έβαλα VDSL και μου φέρανε σπίτι ένα καινούριο router το VDSL2 Speedport W 724V Type Ci.

Το έβαλα και πέρα από κάτι μικρορυθμίσεις και όλα οκ.

Ελα όμως που εγώ συνδέομαι με ασύρματα μέσω ενός wireless adapter Netgear Wireless-N 300  WNA3100

Το οποίο τώρα άρχισε να μου βγάζει τα εξείς προβλήματα.

1ον Όταν πάω να κατεβάσω torrent διακόπτει την σύνδεση μετα απο λίγό και απλος αναβοσβήνει αργα το λαμπάκι. Δεν δουλεύει δηλαδή, δεν βλέπει κανένα δίκτυο, και πρέπει να το βγάλω και να το ξαναβάλω για αν αρχίσει να δουλεύει και άμα. Μερικές φορές θέλει να κάνω restart ( έχω windows 8.1 )

2ον  Όταν πήγα να παίξω ένα online game κάποιες στιγμές κόλλησε με τον ίδιο ακριβός τρόπο.

Παρατηρώ λοιπόν ότι το πεθαίνει αυτό μόνο στις συγκεκριμένες περιστάσεις. Έκανα browsing - download απο mirror και πρόβλημα δεν είδα.

3ον... Την ώρα που το έγραφα αυτό αποσυνδέθηκε....

Για να το διορθώσω κατέβασα τις καινούριες ενημερώσεις για το wireless adapter ( Netgear Genie 2.2.0.4 ) Χωρίς όμως αποτέλεσμα....

Τι μπορεί να φταίει ; Με το που άλλαξα router έγινε αυτό στο παλιο δεν μου το έκανε. Αρα το WNA3100 δεν είναι χαλασμένο.

Δημοσ.

Δουλευω το ιδιο ρουτερ αλλα οχι ασυρματα οποτε δεν εχω συγκεκριμενη αποψη... Παρ' ολα αυτα θα σου προτεινα να βαλεις την τελευταια αναβαθμιση (037) αν δεν ειναι ηδη περασμενη. Εγω την εβαλα και μου ελυσε πολλα προβληματα σταθεροτητας. Μπορεις (αν δεν υπαρχει εδω) να την βρεις  εδώ, κανοντας ομως εγγραφη για να σε αφησει να την κατεβασεις.. Ισως σου διορθωσει το προβλημα...

Δημοσ.

Δουλευω το ιδιο ρουτερ αλλα οχι ασυρματα οποτε δεν εχω συγκεκριμενη αποψη... Παρ' ολα αυτα θα σου προτεινα να βαλεις την τελευταια αναβαθμιση (037) αν δεν ειναι ηδη περασμενη. Εγω την εβαλα και μου ελυσε πολλα προβληματα σταθεροτητας. Μπορεις (αν δεν υπαρχει εδω) να την βρεις  εδώ, κανοντας ομως εγγραφη για να σε αφησει να την κατεβασεις.. Ισως σου διορθωσει το προβλημα...

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα το κάνω και θα σου πώ.

Δημοσ.

Αργησα να απντήσω γιατι τσέκαρα διάφορα πράγματα.. Δεν εκανα τίποτα και διορθόθηκε.. Τι να πω. Ευχαριστώ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σε καποιο θεμα διαβασα και υπαρχει ακομα πιο νεα εκδοση μετα την 037 οποτε γενικα καλο θα ηταν να την περασεις και αυτη.

και γενικα μπορεις να αλλαζεις και καναλι να δεις αν φτιαχνονται τετοια πραγματα(αλλαγη καναλιου στο ρουτερ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...