st3vakoz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα,διαθέτω ενα πρόβλημα με την μητρικη,εχω συνδεσει κανονικα τροφοδοτικο και ραμ,αλλα μου φενεται οτι εχω προβλημα με το Front Panel της μητρικης,διοτι παταω το power button και δεν κανει τιποτα(το led της μητρικης ειναι ανοιχτο)
SPANK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Αν το έφτιαξες το σύστημα τώρα λογικά έχεις συνδέσει ανάποδα / λάθος τα βυσματάκια απο το front panel που πάνε επάνω στην μητρική
st3vakoz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 τα εχω βαλει με τη συνδεσμολογια που λεει το manual...
Man2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Στην πραγματικότητα μόνο το PWR πρέπει να είναι σωστά συνδεδεμένο για να ανάψει κανονικά, δες μήπως το έχεις βάλει με λάθος φόρα (οριζόντια ή κάθετα), αν το έχεις κάνει σωστά σίγουρα έλεγξε ενώσεις (ram-cpu, τροφοδοτικό, 4pin τροφοδοτικού κλπ) και αν είναι και αυτά σωστά και το τροφοδοτικό δουλεύει σίγουρα σωστά τότε πάρτη στην μασχάλη μαζί με την εγγύηση και τον δρομο τον ξέρεις Μου έχει τύχει με ASROCK δεν το λέω τυχαία.
st3vakoz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 την ειχα και δουλευε,αλλα εβαλα εναν q6600 και δεν τον σηκωνε και απο κει και περα δεν ξαναδουλεψε...:/ ολα τα εχω βαλει σωστα..τα εχω ελενξει 5 φορες...
Kosvog20 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 δοκιμασε να βαλεις το καλωδιο του reset να δεις αν ανοιξει με το reset button μηπως εχει προβλημα το κουμπι σου.. η αν γνωριζεις βραχυκυκλοσε με ενα κατσαβιδι να δεις αν ανοιξει!!
st3vakoz Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 υπαρχει περιπτωση να φταιει επειδη το τροφοδοτικο εχει 4pino και η μητρικη θελει 8pino,μπορει να φταιει αυτο?
Mikri Nefeli Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 η μητρική μάλλον 24 πιν έχει...ο επεξεργαστής έχει 8..και δουλεύει και με 4 αν δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικός σε ρεύμα.. Ποιον επεξεργαστή έχεις πάνω τώρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα