Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το νοσοκομείο αφροδίσιων στη δελφών υπάρχει ακόμα? μήπως να το σκεφτείς?

Υπάρχει και κλείνεις ραντεβού κανονικά.

Πληρώνεις μόνο 5 ευρώ

• Like 1
Δημοσ.

Το άλλαξαν φαίνεται λοιπόν απο πέρυσι που είχα πάει εκεί για ραντεβού για μια βεβαίωση και είπαν οτι δεν δίνουν παρα μόνο για σχολεία και οτι λειτουργούσε για επείγοντα .

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει και κλείνεις ραντεβού κανονικά.

Πληρώνεις μόνο 5 ευρώ

πριν χρόνια ήταν 3 ευρώ και δεχόντουσαν και χωρίς ραντεβού απλά πήγαινες πρώτος και έφευγες τελευταίος, αφού έβλεπε πρώτα τα ραντεβού και αν υπήρχε χρόνος....

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα και τώρα μπορείς να πάς στα επείγοντα αλλά το πιθανότερο είναι πως δεν θα βγάλεις άκρη γιατί γίνεται ο χαμός.

η επόμενη λύση είναι το ραντεβού στα εξωτερικά αλλά κι αυτό πάει για αρκετές μέρες μετά.

• Like 1
Δημοσ.

Ελεύθερη αγορά λέγεται. Ιδιωτικό ιατρείο. Όσα γουστάρει θα βάλει επίσκεψη. <br>

Αναφέρομαι στην εξυπνάδα "να τα φάνε στα φάρμακα οι βρωμογιατροι".<br><br>

Για την απόδειξη συμφωνώ.

Φυσικά ελεύθερη αγορά, το καλύτερο για όλους εμάς... Όλοι οι γιατροί μιλημενοι κ έχουν κοινή ταρίφα στην επίσκεψη. Αυτό είναι εκβιασμός κ πάτημα στην ανάγκη τ άλλου.

Δημοσ.

μια που βρήκα έτοιμο θέμα,

έχει κανείς να προτείνει δερματολόγο στη Λάρισα;

εννοείται με pm, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

με νοσοκομείο δε βγάζεις άκρη, σου κλείνουν ραντεβου..... Ιούλιο

Δημοσ.

Φυσικά ελεύθερη αγορά, το καλύτερο για όλους εμάς... Όλοι οι γιατροί μιλημενοι κ έχουν κοινή ταρίφα στην επίσκεψη. Αυτό είναι εκβιασμός κ πάτημα στην ανάγκη τ άλλου.

είναι γνωστό ότι η μεγαλύτερη εκμετάλλευση γίνεται στο χώρο της υγείας και της εκπαίδευσης.

δυστυχώς εκμεταλλεύονται την ανάγκη του άλλου.

σίγουρα δεν είναι οι μόνοι που το κάνουν, απλά σε αυτούς τους τομείς έχουν τον άλλον στο χέρι.

τώρα εξυπνάδες του στυλ "από την τσέπη στα πήρε" είναι ασχολίαστες.

δε βλέπω τα ίδια σχόλια όταν οι πχ εταιρίες κινητής ανεβάζουν τα τιμολόγια τους.

ούτε εκεί μας τα παίρνουν από την τσέπη. ελεύθερη αγορά δεν έχουμε; ό,τι τιμή θέλουν βάζουν.

όταν οι ακτοπλοϊκές ανεβάζουν τις τιμές το καλοκαίρι τα ίδια σχόλια κάνετε;

ούτε εκεί σας τα παίρνουν από την τσέπη. τους κράζετε όμως

επίσης γιατί κράζετε αυτούς που πουλάνε στο φορουμ μεταχειρισμένα σε τιμές καινούργιου;

ελεύθερη αγορά δεν έχουμε;

αλήθεια γιατρέ αν κάποια στιγμή αποκλειστείς σε κάποιο ορεινό χωριό από τα χιόνια, κι έρθω εγώ  που έχω βενζινάδικο και σου πουλήσω αλυσίδες με 500€ θα πεις και τότε ότι έχουμε ελεύθερη αγορά ή θα με κράξεις;

• Like 1
Δημοσ.

[quote name="santac" post="53903016"

αλήθεια γιατρέ αν κάποια στιγμή αποκλειστείς σε κάποιο ορεινό χωριό από τα χιόνια, κι έρθω εγώ που έχω βενζινάδικο και σου πουλήσω αλυσίδες με 500€ θα πεις και τότε ότι έχουμε ελεύθερη αγορά ή θα με κράξεις;

Ελπίζω να καταλαβαίνεις το πόσο άκυρη είναι η σύγκριση. Στην Θεσσαλονίκη όπως και σε κάθε πόλη υπάρχουν δεκάδες ιδιώτες γιατροί με 20€ επίσκεψη. Δε σου μετράω καν τα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων που κοστίζουν 5€. Όταν διαλέγεις να πας σε αυτόν που χρεώνει 100€ για την ίδια δουλειά, πληρώνεις την επιλογή σου. Η επιλογή μπορεί να είναι Επειδή θες να εξεταστείς από "διάσημο" γιατρό, από καθηγητή, από αυτόν που έχει το καλύτερο ντιζάιν στο ιατρείο. Δεν ξέρω. Δεν καταλαβαίνω που έχει το άδικο ο συγκεκριμένος γιατρός. Δεν ζήτησε κανείς χρήματα στα επείγοντα στις 3 το πρωί απο επείγον περιστατικό.

• Like 1
Δημοσ.

τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείο αφροδισίων και δερματικών παθήσεων έχουν καλή φήμη στη θεσσαλονίκη γενικά. βέβαια αν έχεις κάτι που επείγεται ,είναι λίγο ζόρι :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...