Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα, θέλω να πάρω ακουστικά, headphones, καπως φθηνά στην τιμή και άρχισα να ψάχνω και έπεσα πάνω σ'αυτά στο πλαίσιο: http://www.plaisio.gr/fotografia-video/ixos/akoustika/Turbo-X-Headphones-PHS-200-White-TM-641MV.htm Παίζει να είναι καλά; Γράφει πως έχουν καλά μπάσα και πρίμα και πως ο ήχος είναι κρυστάλλινος. Διάβασα και reviews και πάνω κάτω γράφουν καλά λόγια (βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις αν είναι 100% real reviews). Εχει κανείς κάποια εμπειρία από τα συγκεκριμένα; Δεν θέλω κάτι απίστευτο, απλά να έχει καλό ήχο, καλά μπάσα και ως ένα βαθμό να απομονώνει τους εξωτερικούς ήχους, αλλά κι αν δεν το έχει αυτό, δν υπάρχει θέμα.
Μπαν Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 αρκετά καλα ακουστικά αλλα οχι για τόσο εξεζητημένη χρίση
Unabomber Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα, θέλω να πάρω ακουστικά, headphones, καπως φθηνά στην τιμή και άρχισα να ψάχνω και έπεσα πάνω σ'αυτά στο πλαίσιο: http://www.plaisio.gr/fotografia-video/ixos/akoustika/Turbo-X-Headphones-PHS-200-White-TM-641MV.htm Παίζει να είναι καλά; Γράφει πως έχουν καλά μπάσα και πρίμα και πως ο ήχος είναι κρυστάλλινος. Διάβασα και reviews και πάνω κάτω γράφουν καλά λόγια (βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις αν είναι 100% real reviews). Εχει κανείς κάποια εμπειρία από τα συγκεκριμένα; Δεν θέλω κάτι απίστευτο, απλά να έχει καλό ήχο, καλά μπάσα και ως ένα βαθμό να απομονώνει τους εξωτερικούς ήχους, αλλά κι αν δεν το έχει αυτό, δν υπάρχει θέμα. Τurbo X και καλα ? 3
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Τurbo X και καλα ? ωχ δηλαδη μαπα θα ειναι ρε συ;;
Xristaras12 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 σε μεγάλο ποσοστό ναι. Μακριά απο τέτοια προϊόντα. Headphones με τέτοια τιμή και κορυφαίο ήχο δεν θα βρείς.Αν ανέβεις στο 30άρικο+ υπάρχουν επιλογές.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ε ειπα οτι θελω καπως φθηνά. δεν θελω να δωσω 30+ ευρώ για ακουστικά. δηλαδή τι το κακό θα έχουν; θα χαλάσουν γρήγορα;;
Unabomber Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ε ειπα οτι θελω καπως φθηνά. δεν θελω να δωσω 30+ ευρώ για ακουστικά. δηλαδή τι το κακό θα έχουν; θα χαλάσουν γρήγορα;; Πολυ πιο γρηγορα απο οσο νομιζεις.....
Xristaras12 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 ε ειπα οτι θελω καπως φθηνά. δεν θελω να δωσω 30+ ευρώ για ακουστικά. δηλαδή τι το κακό θα έχουν; θα χαλάσουν γρήγορα;; το κακό είναι 1)η μάρκα καλύτερα πάρε κάτι επωνυμο. 2)το πλαίσο αυτό καθ αυτό. 99% πουλάει κινέζικο προϊόν αν το κόστος των 30€ σου φαίνεται υπερβολικό,σε πληροφορώ ότι ναί υπάρχει διαφορά απο ακουστικά των 10€ σε ακουστικά των 35€(και μάλιστα έχω κάνει και το "πείραμα σε 2 φίλους μου που ακούνε μουσική με τις κλασσικές ψείρες των κινητών και τα ακουστικά των 35€ τους φάνηκαν ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερα σε ήχο) απο κει και πέρα αν δεν σε απασχολεί τόσο ούτε το παραπάνω,πήγαινε και πάρε του πλαισίου και καλή τύχη θα την χρειαστείς. εναλλακτικά κοίτα σε philips,sony,akg ενδεικτικά http://www.e-shop.gr/sony-mdr-xd150-hi-fi-headphones-black-p-PER.504874 δεν τα έχω δοκιμάσει τα συγκεκριμένα αλλα πιθανότατα θα είναι καλύτερα απ τα τουβλοέξ του πλαισίου.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Πολυ πιο γρηγορα απο οσο νομιζεις..... το κακό είναι 1)η μάρκα καλύτερα πάρε κάτι επωνυμο. 2)το πλαίσο αυτό καθ αυτό. 99% πουλάει κινέζικο προϊόν αν το κόστος των 30€ σου φαίνεται υπερβολικό,σε πληροφορώ ότι ναί υπάρχει διαφορά απο ακουστικά των 10€ σε ακουστικά των 35€(και μάλιστα έχω κάνει και το "πείραμα σε 2 φίλους μου που ακούνε μουσική με τις κλασσικές ψείρες των κινητών και τα ακουστικά των 35€ τους φάνηκαν ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερα σε ήχο) απο κει και πέρα αν δεν σε απασχολεί τόσο ούτε το παραπάνω,πήγαινε και πάρε του πλαισίου και καλή τύχη θα την χρειαστείς. εναλλακτικά κοίτα σε philips,sony,akg ενδεικτικά http://www.e-shop.gr/sony-mdr-xd150-hi-fi-headphones-black-p-PER.504874 δεν τα έχω δοκιμάσει τα συγκεκριμένα αλλα πιθανότατα θα είναι καλύτερα απ τα τουβλοέξ του πλαισίου. ok καταλαβα, γενικοτερα εχω ακουσει για τα turbo-x πραγματα οχι καλα, αλλα η τιμη με προσελκησε κυριως. Θα κοιταξω τα ακουστικα π μ προτεινες να 'σαι καλα!! Ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα