Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαφανίστηκε ο κάδος ανακύκλωσης και 2 φάκελοι που είχα στην επιφάνεια εργασίας. Το θέμα είναι πως τα αρχεία υπάρχουν κανονικά απλά δεν μπορώ να τα βρω πουθενά. Δοκίμασα personalize -> change desktop icons όπου το recycle bin είναι κλικαρισμένο, από κάτω στα εικονίδια μου βγάζει την ονομασία του κάδου που είχα βάλει εγώ και σε παρένθεση ένα ( full και ένα empty ). Τι παίζει;

Δημοσ.

Παιδιά μια βοήθεια; Κατεβάζω από torrent και τα αρχεία ενώ τα έχω σε επιλογή να κατεβαίνουν στο desktop ( επιφάνεια εργασίας ) πηγαίνουν σε ένα φάκελο και αναγκαστικά τα βρίσκω από τις λήψεις ( εμφάνιση σε φάκελο ). Δεν υπάρχει τίποτα στην επιφάνεια εργασίας τι μπορώ να κάνω για να τα επαναφέρω πάλι; Έχω windows 7 ultimate αν παίζει κάποιο ρόλο...

Δημοσ.

Εγώ πάντως δε καταλαβα το πρόβλημα. Στην αρχή έλεγες κάτι άλλο τώρα είπες κάτι διαφορετικό. Τι δεν έχει τίποτα; Κανένα εικονίδιο;

Οι λήψεις ειναι διαφορετικός φάκελος από το desktop. Εννοεις οτι κατεβαινουν στο desktop και τα βρισκεις απο τον φακελο: user/desktop ή ότι όντως τους λες να πανε στο δεσκτοπ και πανε στις λήψεις; (το δεύτερο δε μπορώ να καταλάβω πως και γιατί γίνεται βεβαια)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...